adam salak değilse siliyordur sana yazdıklarını.kadın benimle olan konuşmalarını zaten muhtemelen okuyor. ben eminim ona çünkü bazen çok daha ılımlı konuşuyor, bazen durup durup işte eski sevgilimle ilgili yazıyor bazen çok mesafeli. o belli oluyor zaten birşey desin kendisine ileticem msjları sildi diye zaten kavga edecektir
neyse sakin sakin yazışma benimle.alışık değilim.linçleyemem bu şekildebenim o zaman hayatımda kimse yoktu. boşandıktan 1 ay sonra gibi bir süreçten sonrasıydı bu bahsettiğim.
işine geleni siliyor sadece. zaten sildiğinde neden sildin diye sorup kavga ediyordur onunlaadam salak değilse siliyordur sana yazdıklarını.
ben hep sakinim ki kolay kolay sinirlenmem. sinirlendiğim tek kişi eski eşimneyse sakin sakin yazışma benimle.alışık değilim.linçleyemem bu şekilde
neyse sakin sakin yazışma benimle.alışık değilim.linçleyemem bu şekilde
bu konunda evet gayet sakinsin bir önceki konunda pitbul gibiydinben hep sakinim ki kolay kolay sinirlenmem. sinirlendiğim tek kişi eski eşim
açarım ben başka konuLinçleyecek bir şey bulamadım ben de yamodum düştü her şeyi biliyoruz artık
bu konunda evet gayet sakinsin bir önceki konunda pitbul gibiydin
harbiden ya neden kimse yazmıyorBak o kadar şikayet ettin benden ve chek den. bizden başka pek yazanda yok gördün mü. kimse yanında yokken biz vardık
dedim sana -herkes seni çözdüharbiden ya neden kimse yazmıyor
Bak o kadar şikayet ettin benden ve chek den. bizden başka pek yazanda yok gördün mü. kimse yanında yokken biz vardık
bence beni kimse çözmedi daha zamanla görürsün dkfjkdjgdjgjdedim sana -herkes seni çözdü
ya ne yazalım başka.aynı tas aynı hamam.hiç aksyon almamış.hani avukata verdim eski eş şöyle yaptı aradı böyle dedi,ödemem dedi bende şunu dedim falan dese yeni gelişmeler üzerinden bir şeyler yazılır da.
Valla ya bak öyle böyle 10 sayfa yaptık konunuBiz olmasak 2. sayfada aşağılara düşer giderdi.
ya ne yazalım başka.aynı tas aynı hamam.hiç aksyon almamış.hani avukata verdim eski eş şöyle yaptı aradı böyle dedi,ödemem dedi bende şunu dedim falan dese yeni gelişmeler üzerinden bir şeyler yazılır da.
5 bin bulsun diye dua edeceğiz artık
Sorabileceğim her şeyi sordum valla
Bir dahaki konusunda ekran görüntüsü atsın bari eğlenceli oluyor
bir önceki konusunu açtığı zaman bandaydım kulakları çınlamıştır linç isteği artı yazamamak zordu
Sorabileceğim her şeyi sordum valla
Bir dahaki konusunda ekran görüntüsü atsın bari eğlenceli oluyor
Kendi adıma NOseviyorsunuz beni bence
velayet anlaşmasında tatillerde hafta sonları ve senede 1 kez temmuzda 1 ay alma hakkı var. bu haklarını kullanmıyor eğer onu merak ediyorsanız. en son 5 ay önce göndermiştim biraz vakit geçirsin diye, birde yaklaşık 1 hafta önce geldi 1 gün zaman geçirdi. onun dışında sık sık almıyor. nafaka da ilk başta bana 2000 küsür yazılmıştı ben nafaka almıyorum.