Hayat mücadelem, yoruldum.

40 bin süpürgeyi ben al demedim ban arsızı kendi almak istedi.
Kendisi de o evde yaşayacaktı almış. Beraber düzen kuracağız diye katkıda bulunmuş ne güzel eli şeyinde gelmemiş evine yaşamaya
bu kadar basit birşeyi düşünüp toplaması çok saçma
Yo Türkiye şartlarında 3-4 asgari ücret.Bir insan 3-4 ay it gibi çalışıyor o para için az buz değil. Sen nasıl küçümseyebiliyırsun 1000 tl bot alamazken işte bu da benim hayret ettiğim ve sana anlatamadığım olay
eve girdiği an bana söylese ben verirdim zaten eşyalarını.
nah verirdin.adamın donunu atletini toplamışsın ama süpürgeyi söküp don atletin yanına koymak aklına gelmemiş olabilir insanlık hali unutmuş olabilirsin
süpürge borcum yok nede olsa.
yat kalk adama dua et.götürmeseydi nur topu gibi borcun olurdu.gerçi ödeyecek miydi orası da muamma

bende zafen bu şekilde iletişim kuruyorum kızına bot ve mont lazım para gönderir misin diyorum, git kocan alsın diyor. o dönemde evleneceğimi söylemiştim çünkü.
yani kavga etmek için yazmıyorum ben sadece kızı için yazıyorum kavgaya dönüştüren kendisi.
1 incisi evet eski sevgili ile bir evlilik yoluna girdim, en doğal hakkın evlenebilirim yeniden değil mı? çocuğu babasına bırakıp gidip kendime yeni bir hayat kurmadım neticede. yaptığım işe gelince de gayet para kazandım sadece kış döneminde borç ödemekten dükkana ürün alamamıştım o süreçte zorlandım. yoksa para kazandırıyor gayet de.
babamdan da borç almadım babam kredi kartını verdi ve ürün aldım, dükkanı ürünle doldurdum.
nafaka için de borç almadım çünkü zaten yeterince borcum var bitirip o şekilde hallederim diye beklettim.

Elbette evlenebilirsin. Lakin evlilik demek sorumluluk ve en mükemmel bir yuvada bile sorun demek. Sen böyle bir yola girmeden keske kendi hayatini bir rayina otturtsan.
Eski esinede evleniyorum diye Haber vermek cok gereksiz.

Bu adamla ben ömrüm boyunca uğraşmak zorunda mı kalıcam? nasıl iletişimimi tamamen keserim yada nasıl hiçbir şekilde polemiğe girmek zorunda kalmam? kızımla ilgili ne zaman birşey söylesem mutlaka kavga çıkarır polemiğe girer. asla konu ile ilgili konuşmaz farklı yerlere çeker. ne yapacağımı bilmiyorum hattımı değiştirip tamamen iletişimi kesesim var. öyle işte. bunaldım.

niye ben babamla mı yaptım bu çocuğu? neden kızının ihtiyaçlarını ben ona söylemiyim de keyfine baksın çocuk yokmuş gibi yaşasın? benim kızımın ne suçu var tam olarak? tabiki bir ihtiyacı olduğunda gerekirse başının etini yiycem gerekirse tartışıcam da.

Yani adamla görüşmek istemiyorsunuz bunaldınız ya hani konuyu bundan açtınız ya ben de onun için görüşme dedim yine suçlu oldum

Hiç bir şey yapmasam nafaka için 5000 bin bulur önce bu işi hallederdim.Mahkeme kararıyla tıpış tıpış ödeyecek nasıl olsa. Botu da montu da alırdım muhattap olmak zorunda kalmazdım. Hani mesaj atınca aşağılıyor bana bulaşıyor diyorsun ya.
Ürün almazdım ekmek kemirirdim ama her şeyden önce nafaka için dava açardım.
Birinden borç isteyeceksem kredimi bunun için kullanırdım

Elbette evlenebilirsin. Lakin evlilik demek sorumluluk ve en mükemmel bir yuvada bile sorun demek. Sen böyle bir yola girmeden keske kendi hayatini bir rayina otturtsan.
Eski esinede evleniyorum diye Haber vermek cok gereksiz.
kendi hayatımda ne var tam olarak hani neyi kast ettiğinizi anlayamadım da? hayatıma biri girdi diye hayatım rayında gitmiyor mu nedir yani?

Yani adamla görüşmek istemiyorsunuz bunaldınız ya hani konuyu bundan açtınız ya ben de onun için görüşme dedim yine suçlu oldum
hayır ben görüşücem demiyorum zaten minimum şekilde kızının bir ihtiyacı olunca yazıyorum bu görüşmek demek değil, sadece kızının ihtiyaçlarını bildirmek demek. konuyu saçma sapan bir yerlere getiren kendisi ben muhattap olmadıkça sürekli farklı konulara getiriyor diye rahatsızım.

Hiç bir şey yapmasam nafaka için 5000 bin bulur önce bu işi hallederdim.Mahkeme kararıyla tıpış tıpış ödeyecek nasıl olsa. Botu da montu da alırdım muhattap olmak zorunda kalmazdım. Hani mesaj atınca aşağılıyor bana bulaşıyor diyorsun ya.
Ürün almazdım ekmek kemirirdim ama her şeyden önce nafaka için dava açardım.
Birinden borç isteyeceksem kredimi bunun için kullanırdım
canım ben bu ülkenin vatandaşı olmaya çalışıyorum. bir iş kurmuşum kendime sgk çalışma izni yapmışım onu ödemediğim zaman benim çalışma iznim iptal olur. neden vatandaşlığımı kendi ellerimle yakayım? bu ülkede yaşamaya çalışıyorum ve kızımın benden başka kimsesi yok. kuru ekmek kemirmek değil mesele bak çok saçma bakıyorsun olaya. önceliklerim var bu hayatta birşeyleri başarmaya çalışıyorum kendimce. dükkanımı kapatıp evde oturayım çocuğuma kim bakacak? eski eşim olacak o adam kızının ihtiyaçlarıyla ilgilenmiyor herşeyi kendim halletmek zorundayım. kaldı ki bugün nafaka davası açsam yarın yatıracak mı hayır kim bilir ne kadar sürecek bu süreç.

hayır ben görüşücem demiyorum zaten minimum şekilde kızının bir ihtiyacı olunca yazıyorum bu görüşmek demek değil, sadece kızının ihtiyaçlarını bildirmek demek. konuyu saçma sapan bir yerlere getiren kendisi ben muhattap olmadıkça sürekli farklı konulara getiriyor diye rahatsızım.

Çünkü buna izin vermişsin seninle böyle konuşmasına
Eski konunda yazmıştım adamla boşanınca set çekmemişsin sana istediğinde aşk şarkısı yollamış istediğinde şakalaşmış boşandıktan sonra durduk yere ne yapıyorsun bile yazmasına izin vermeyecektin sadece çocuğu alayım mı ne zaman alayım ihtiyacı bu bitti siz bildiğiniz şakalar şarkılar

Çünkü buna izin vermişsin seninle böyle konuşmasına
Eski konunda yazmıştım adamla boşanınca set çekmemişsin sana istediğinde aşk şarkısı yollamış istediğinde şakalaşmış boşandıktan sonra durduk yere ne yapıyorsun bile yazmasına izin vermeyecektin sadece çocuğu alayım mı ne zaman alayım ihtiyacı bu bitti siz bildiğiniz şakalar şarkılar
bu bahsettiğin şey boşandıktan sonra geçen sene oldu sadece. msjda gördüğün iletişimden bahsediyorum. orda şarkı göndermiş görmezden gelmişim. daha önce yüz yüzeyken birkaç defa denedi ben yine tersledim adamı. yani kendince bana yakınlaşmaya çalıştı ondan da zaten ağzının payını verdim her seferinde. geçen sene herşeyi silip hadi düzgünce iletişim kuralım dedim tartışmaktan yoruldum çünkü, bir yemek yemiştik o ben kızım, onun ardından böyle bir muhabbet yaptı. yani herşey normalken de birşey demek istemedim aramız kötü olmasın normal bir şekilde konuşabilelim kızı için diye tepki vermedim.

Jameya eski eşin mesajlarda durmadan sana “kalitesiz insansın” diyor niye öyle diyor?

Daha once sorulmadi galiba. Ben sunu merak ettim.
Velayet anlasmasinda cocugun babaylayla gorusmesi nasil belirlendi?
Bir de nafakanin ne kadari cocuga iştirak ne kadari size yoksulluk?

Jameya eski eşin mesajlarda durmadan sana “kalitesiz insansın” diyor niye öyle diyor?
birgün evliyken bana paçavra demişti. hemde hiçbir sebep yoktu o zaman hadi şimdi diyelim sebebi var :)
adam sadece konuşmak için konuşuyor herhangi bir sebep yok.

kendi kalitesiz olduğundan olabilir mı? ben gayet kaliteli bir kadınım :) sence neden peki? senin bu konu ile ilgili bir fikrin var sanırım.
yo bir fikrim yok sana soruyorum

bak ne soracağım sana.geçenki konunda Serkan kaya şarkılı mesajlaşma sevgili ile yazışma mıydı eski eşle mi? hatlar karıştı bende.

Neden mesajlaşma tarihi “bugün” yazıyor dediğimde önce bir sürü inkar sonra aslında ben ekran görüntüsü almıştım yazıştığımız gün ne olur ne olmaz diye dedin.

neden ekran görüntüsü alıyorsun sıradan bir yazışmayı?😳ne işine yarayacaktı ki ve nerede kullanacaktın ki?

Daha once sorulmadi galiba. Ben sunu merak ettim.
Velayet anlasmasinda cocugun babaylayla gorusmesi nasil belirlendi?
Bir de nafakanin ne kadari cocuga iştirak ne kadari size yoksulluk?
velayet anlaşmasında tatillerde hafta sonları ve senede 1 kez temmuzda 1 ay alma hakkı var. bu haklarını kullanmıyor eğer onu merak ediyorsanız. en son 5 ay önce göndermiştim biraz vakit geçirsin diye, birde yaklaşık 1 hafta önce geldi 1 gün zaman geçirdi. onun dışında sık sık almıyor. nafaka da ilk başta bana 2000 küsür yazılmıştı ben nafaka almıyorum.

bak ne soracağım sana.geçenki konunda Serkan kaya şarkılı mesajlaşma sevgili ile yazışma mıydı eski eşle mi? hatlar karıştı bende.

Neden mesajlaşma tarihi “bugün” yazıyor dediğimde önce bir sürü inkar sonra aslında ben o ekran görüntüsünü ekran görüntüsü almıştım yazıştığımız gün ne olur ne olmaz diye dedin.

neden ekran görüntüsü alıyorsun sıradan bir yazışmayı?😳ne işine yarayacaktı ki ve nerede kullanacaktın ki?
hayır ben genelde böyle şeylerin silmesin diye ekran görüntüsü alıyorum. onunla konuşmalarımızda yoksa inkar ediyor. o şekilde kalıyor herhangi bir kullanma vs olmadı. yarın öbür gün kız arkadaşı sen benim sevgilimi rahat bırakmıyorsun dediğinde (çünkü çok yalan söylüyor kız Arkadaşına ben onu rahatsız ediyorum gibi lanse ediyor ) bende ekran görüntüsü atarım düşüncesi ile almıştım.

Neden mesajlaşma tarihi “bugün” yazıyor dediğimde önce bir sürü inkar sonra aslında ben ekran görüntüsü almıştım yazıştığımız gün ne olur ne olmaz diye dedin.

o mesajlaşma da sevgilimle değildi, eski eşimdi. sevgilim olsa neden tersleyeyim? farkındaysan seni bu hayattan kurtarıcam dediğinde ben kendimi kurtarıyorum zaten dedim. sevgilim olsa neden öyle diyim?

hayır ben genelde böyle şeylerin silmesin diye ekran görüntüsü alıyorum. onunla konuşmalarımızda yoksa inkar ediyor. o şekilde kalıyor herhangi bir kullanma vs olmadı. yarın öbür gün kız arkadaşı sen benim sevgilimi rahat bırakmıyorsun dediğinde (çünkü çok yalan söylüyor kız Arkadaşına ben onu rahatsız ediyorum gibi lanse ediyor ) bende ekran görüntüsü atarım düşüncesi ile almıştım.
bunu sana kim dedi? kız arkadaşına senin onu rahatsız etmişin gibi söylediğini?

o mesajlaşma da sevgilimle değildi, eski eşimdi. sevgilim olsa neden tersleyeyim? farkındaysan seni bu hayattan kurtarıcam dediğinde ben kendimi kurtarıyorum zaten dedim. sevgilim olsa neden öyle diyim?
tamam eski eşmiş.
ekran görüntüsünü hayatındaki kadına mı yollayacaktın ileride? hani bak hayatındaki adam hala bana ölüp bitiyor demek için

Mesela o yazışmada elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacağım diyor sen mesela nasıl diyorsun cevap olarak. Böyle şeyler yazma lütfen işim var görüşürüz yazabilirsin ama sen nasıl falan diyorsun adam da yürümeye devam ediyor.

Cidden bu arada eski eşin aşk şarkısı atması aklında mutlaka hala unutamadı mı demene sebep olmuştur. Ondan sonra durduk yere napıyorsun gibi bir şey yazınca neden cevap yazdın ki adam o an aşk meşk şarkısı atıyor sana duygusu olabilir. Bu adam seni aldatmış şiddet göstermiş yani anlayamıyorum bunu mesela.

X