Hayat mücadelem, yoruldum.

kadın benimle olan konuşmalarını zaten muhtemelen okuyor. ben eminim ona çünkü bazen çok daha ılımlı konuşuyor, bazen durup durup işte eski sevgilimle ilgili yazıyor bazen çok mesafeli. o belli oluyor zaten birşey desin kendisine ileticem msjları sildi diye zaten kavga edecektir :KK70:
adam salak değilse siliyordur sana yazdıklarını.

Valla ya bak öyle böyle 10 sayfa yaptık konunu :KK70: Biz olmasak 2. sayfada aşağılara düşer giderdi.
:KK70:
ya ne yazalım başka.aynı tas aynı hamam.hiç aksyon almamış.hani avukata verdim eski eş şöyle yaptı aradı böyle dedi,ödemem dedi bende şunu dedim falan dese yeni gelişmeler üzerinden bir şeyler yazılır da.
5 bin bulsun diye dua edeceğiz artık

ya ne yazalım başka.aynı tas aynı hamam.hiç aksyon almamış.hani avukata verdim eski eş şöyle yaptı aradı böyle dedi,ödemem dedi bende şunu dedim falan dese yeni gelişmeler üzerinden bir şeyler yazılır da.
5 bin bulsun diye dua edeceğiz artık

Sorabileceğim her şeyi sordum valla
Bir dahaki konusunda ekran görüntüsü atsın bari eğlenceli oluyor :KK70:

Sorabileceğim her şeyi sordum valla
Bir dahaki konusunda ekran görüntüsü atsın bari eğlenceli oluyor :KK70:
bir önceki konusunu açtığı zaman bandaydım kulakları çınlamıştır linç isteği artı yazamamak zordu🤣son banımı da bir konuda “bence eşin de sende kalitesiz ve çirkef insanlarsınız” dediğim için yemişim 🤨

velayet anlaşmasında tatillerde hafta sonları ve senede 1 kez temmuzda 1 ay alma hakkı var. bu haklarını kullanmıyor eğer onu merak ediyorsanız. en son 5 ay önce göndermiştim biraz vakit geçirsin diye, birde yaklaşık 1 hafta önce geldi 1 gün zaman geçirdi. onun dışında sık sık almıyor. nafaka da ilk başta bana 2000 küsür yazılmıştı ben nafaka almıyorum.

O gecirdigi günleri nerde geciriyor nerde kaliyor?

X