Hayallerimdeki evi aldım ama çok endişeliyim

Hiç korkma insan bulunduğu yere alışıyor bir süre sonra
Üstelik sana huzursuzluk veren bir yerden çıkacaksın
Mekan değiştirmek iyidir, hayırlı olsun yeni evin

Ya simdi kim olursa olsun yeni bir yere tasinmak mutlaka insani etkiler yeni yer yeni insanlar zamanla aliscaksin mutlaka ama yalniz kalman iyi deyil bence cok sıkılirsin ama üç cocougunuz var onlarla zamanla hizli gecebirlir ugarasmaktan iyi insanlarla karsilasirsiniz insalalh zaman neyi gosterir bilinmez sabredin yaşayın umarim hayirlisi olur sizin icin

Bence esin temelli dondukten sonra tasin.biraz daha sık disini.
3 kizin varmis.
Bilmedigin bi muhite goturme onlari

alışırsınız alışamazsanız da eşiniz döndüğünde satar yenisini alırsınız istediğiniz yerden. ev aldıktan sonra başınız sıkışmaz
sizde kendinizi üzmeyin şimdiden.

Nereye taşınırsanız taşının aynı duyguları yada benzerini yaşayacaksınız. Denemeden bilemezsiniz. Ben olsam taşınırdm. Oraya da alışırsınız. Mesafe iyidir boşverin :)

alışmıssındır emınım. ama işte böyle evlılıkte pek evlılık gıbı degıl. çocuk yapmak gibi amaç gelıyor.
Bu bizim tercihimiz değildi ki tatlım "hadi evlenelim çocuklarımız olsun sonra sen yurtdışına gidersin ben onları büyütürüm "demedim
Eşim işsiz kaldı mecbur kaldı yavrularımız için mecbur kaldık
Elbette kolay değil elbette zor ama Rabbim beterinden esirgesin buna da şükür
Hayırlı sağlıklı sıhhatli doğum ve bebiş dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…