- 15 Mart 2011
- 5.637
- 12.691
-
- Konu Sahibi VuslataDair
olursun yada olmazsınız demek zor.fakat yerınızde olsam bunca zaman ıkı cocugu bu yasa getırıp tek basına mucadele veren bır ınsan (kı akraba yakın cevre de hayırları yok anlasılan) olsam 5 dakıka dusunmezdımHerkese merhabalar
Nerden başlayacağım bilmiyorum
Eşim yaklaşık 9 yıldır yurt dışında görevli ben çocuklarımla kalıyorum onları Allah'ın izni ve yardımıyla tek başına büyüttüm eşim 6 ayda bir 15 gün gelebiliyor... maddi yönden bazı planlarımız var az kaldı Rabbim izin verirse bu ayrılık bir kaç seneye inşallah bitecek...
Asıl meseleye gelirsek doğma büyüme bu muhitte oturuyorum birinci dereceden akrabalarım hep burda ha derseniz ki ne güzel maalesef değil! Çünkü onlardan çok çektim anlatsam roman olur anlatmayacağım ...
Uzun süredir ev arıyorum nerdeyse 3 yıl oldu bir türlü bulamadım
Yine yok yere canımı sıktıkları bir gün ben burdan değil başka muhitten ev bakacağım dedim baktım beğendim aldım tam olarak hayallerimin evi diyebilirim gel gelelim ben o muhite hayatımda ilk defa gittim!!!
Ev gerçekten şahane ama benim şimdi oturduğum muhit gibi gelişkin değil... yeni yeni gelişiyor ...caddeye paralel ve o caddede market vs var ...okula çok yakın bu ev ...dolmuş caddeden geçiyor yani ulaşıma yakın
Ama işte endişelerim çok acaba alışır mıyım burayı özler miyim okullar iyi mi? Kızlarımın biri 4. diğeri 7. Sınıfa gidecek
Eşimin olmaması o muhitte beni zorlar mı bina ya nasıl insanlar gelecek bina normalde sıfır herkes yeni taşınacak
Tüm bunlar aklıma gelince taşınma otur diyorum kendime
Ama satın almışken neden kirada oturayım
Kiraya vereyim desem kıyamıyorum
Allah izin verirse eşyalarımı yenileyeceğim
Araba alacağım inşallah
Ama içimdeki burukluğu atamıyorum
Sizce alışır mıyım
Sizce burayı arar mıyım
Sizce pişman olur muyum
Lütfen fikir verir misiniz
Iki değil canım 3 kızım var hamdolsunolursun yada olmazsınız demek zor.fakat yerınızde olsam bunca zaman ıkı cocugu bu yasa getırıp tek basına mucadele veren bır ınsan (kı akraba yakın cevre de hayırları yok anlasılan) olsam 5 dakıka dusunmezdım
Nasıl oldu anlamadım hani derler ya bir anda oldu herşey diye gerçekten bir anda oldu hayatımda ilk defa gittim gördüm beğendim aldım ya inanmıyorumAkrabalarin icinde oturmanin nesi iyi ki uzaklastigin iyi olmus. Islek bi yer olmadigini simdi mi anladin anlamadim evi almadan muhiti degerlendirmen gerekmiyo muydu
Rabbim en kısa zamanda inşallah size de nasip etsin hayırlısıylaben de ev almak istiyorum
içime sinmese de olur.
12lere kadar bitmeyen çığlıklardan,cahil komşulardan,dökülen kapılardan,akan banyolardan, temizliğine yetişemeyeceğim kadar büyük olan bu kiralık evden...bıktım
tasin korkma derim. bizde eski evimzden tasinp baska ev bulduk yeni yapilyor die.kmse yok daha sokakta tas patlasa 4 ev var ve agaclk bolge ilk tasnmada uskutucu geldi ama snra alistik. yani ALLAHin iznyle bsey olmaz. icini ferah tut.Iki değil canım 3 kızım var hamdolsun
Ve evet doğru tahmin etmişsin zerre kadar faydaları olmadığı gibi hep can sıkıcı oldular maalesef
Eşinizin yokluğuna bile alışmışsınız o muhitin yokluğuna mı alışamayacaksınız...
İnsanlar garip..Hakikaten kadin kocayi 6 ayda bir goruyor bu problem degil tasinacagi yeri özlemek dert olmuşgülunecek bir konu
Alisirsin konu sahibi :))))
Sırf daha iyi bir yaşam için değil maalesef şimdi cumhurbaşkanı olan şahsın o dönem başbakan olarak sahibi olduğu yapı merkezi adında bir şirketî vardı tüm ihaleleri o topladı eşimin şirketi ve daha bir çok inşaat firması yurt içinde ihale alamadı kapandı veya yurtdışına açıldı eşim gitmeseydi mecbur işsiz kalacaktı Allah korusun ele güne muhtaç olacaktıkYa 6 ayda 15 gun esinizi görmek zor degil mi?
Sırf daha iyi bir yaşam için katlanamazdim ben esimin yokluğuna.
Iyi alismissiniz gerçekten. .
Allah razı olsun daha güzelleri sizin olsunÖncelikle hayırlı olsun...Allah icinize sindirsin.aldığınız ev suan bulundugunuz muhite ne kadar uzaklıkta ?