Hayallerimdeki evi aldım ama çok endişeliyim

Eşinizin yokluğuna bile alışmışsınız o muhitin yokluğuna mı alışamayacaksınız...
Eşimle evliliğimiz 13 yıl olmak üzere ve bi sadece 3,5 yıl bir arada kaldık bu sürede ise iki kızım oldu ben hiçbirşey anlamadım evliliğimden
Eşimin yokluğuna alıştım mı evet gerçekten yaşam biçimi halini aldı bu durum alıştım ama muhit olayı daha farklı doğup büyüdüğüm her santimini bildiğim yeri bırakacağım hiç bir yerini bilmediğim bir muhite gideceğim endişem bu

Esinizle ayriliginiza az kalmis.
Cocuklariniz saglikli
Hayallerinizdeki evi almissiniz.
Bize bile anlatamayacaginiz kotu seyler yasadiginiz akrabalarinizdan kurtuluyorsunuz.
Esyalarinizi yeniliyorsunuz.
Arabada aliyorsunuz.
Dert falan goremedim...oturup sukur namazi kilin.

Neymiş garip olan açıklarsanız ben de anlarım merak ettim
Çoğu insanın sahip olamadığı şeylere sahipsiniz. Şükür etmiyorsunuz muhiti dert ediyorsunuz. Muhitten önce daha büyük bir sorun olarak eşinizin yokluğu gözüme çattı benim. Ama bunu sorun etmeyip muhitin yokluğunu sorun etmeniz garip geldi.. Şükürsüzlük kötü bir şey. Halinize şükredin.

Bn çen çok çocukların eğitimine takıldım. Okullar iyimi acaba demişsiniz. Eşya araba vs planlycgnızA çocuklaRı kaYda değer bi özel okula gönderseniz meselaa?? Eğitimleri herseyden daha önmli.

Teşekkür ederim yorumunuz için
Evet dışardan bakınca durum aynen sizin anlattığınız gibi görünüyor ama kaygılarımı kimse bilmiyor bunu dile getirmek istedim ...hayırlısıyla evime geçeyim inanın şükür namazı kılmak da var planımda

Evvela ben bulunduğum noktaya çok sabredip çok şükrederek geldim rabbimin lutfuyla bunu belirtmek isterim yanımda değilsiniz beraber yaşamıyoruz şükretmediğimi nerden biliyorsunuz?
Çoğu insanın sahip olamadığı şeylere sahip olmak için çoğu insanın kabul etmeyeceği şartları kabul ettim ben !
Emin olun hiç kolay olmadı bu da ama dedim ya zamanla alıştım yaşam biçimi oldu

Bn çen çok çocukların eğitimine takıldım. Okullar iyimi acaba demişsiniz. Eşya araba vs planlycgnızA çocuklaRı kaYda değer bi özel okula gönderseniz meselaa?? Eğitimleri herseyden daha önmli.
Merhabalar
Çocuklarım kendi sınıflarının birincisi çok başarılı çocuklar Rabb'ime şükürler olsun
Büyük kızım keman diğeri gitar çalıyor spor faaliyetleri de mevcut şu durumda onları özel okula yollamadım eşim ve ben devlet Okulu'ndan yanayız her zaman onları çalıştırır birebir öğretmenle diyalog halinde olurum teşekkür ederim yorumunuz için
Bebeğinizi hayırlısıyla kolayca sağlıklı sıhhatli kollarınıza almanızı dilerim

Git yerleş yeni evine bence. Kötü bile olsa ne yapabilirsin ki? Bizim şu an oturduğumuz yerin de ulaşımı sorunsuz, çevresinde 4-5 tane market var da ne oluyor sanki? Komşular manyak. 3-4 bina mesafedeki parka serseriler gelip sabahlara kadar bağıra bağıra anıra anıra konuşup gülüyor. Kaç kere polis geldi ben sayamadım. Gündüzleri de araba sesinden zaten ne tv izleniyor ne bi'şey. Kışın inanılmaz soğuk oluyor falan, odamda oturamıyorum. Evin içi de mükemmel değil yani ama ne yapacaksın bir yerde oturmak lazım. Ben kafamı dinlemek istediğimde bana Amerikan kapının ya da laminant parkenin faydası olmuyor ki. Git yerleş evine, hayırlı olsun.

Eski muhitinize çok yakinmis isterseniz çocuklarınızı okuldan bile almanıza gerek yok. İnsan emin olun her yere alışıyor. Bunda dert edecek bir taraf yok. Ben yine farklı bi açıdan bakmanizi saglayim. Senelerce ssürekli yer değiştiren şehir şehir gezen polislerin askerlerin hayatlarını dusunun eşini çocuklarını ondan sonra dönüp bir de kendinize bakın gerçekten endişe edilecek bir durum var mi. 3 yıllık evliyim ve 3 şehir değiştirdim 3 yıl içinde o yüzden kusura bakmayın da bu bana büyük bir problem gibi gelmedi.

ben olsam 5 dk düşünmezdim yeni bir hayat gerisi bayat ne güzel tüm olanaklarda vrmışş bence akrablar akrep olur zaten krutulmanız iyi olur

Nasıl oldu anlamadım hani derler ya bir anda oldu herşey diye gerçekten bir anda oldu hayatımda ilk defa gittim gördüm beğendim aldım ya inanmıyorum
evini sevdiysen zamanla muhiti de seversin belki. hem yıllardır akrabalarınla yaşadığın yer de çok mu memnundun hayatından?
hiçbir şey olmasa akrabalarından uzaklaşıyorsun ya, kafan rahat eder. boşver gerisini düşünme.
güle güle otur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…