Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

alıcı ve vericilerimiz iyi çalışıyor alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt

aynen öyle cnmmm :lepi: sositososito

bu topikte yazılanları bile okumak bana güç veriyor guclubacismile
kendimi iyi hissediyorum mutlu hissediyorum sositososito

ay şekerlerrr yerim ben sizi yaa gecenin bu vaktinde bende enerji doldum halbuki uyumak üzereydim :)

evrenden torpilimiz var ne de olsa dimi enerjimiz asla bitmez bitmesin de zemuszemus

kalk biraz hareket yap ,dans et,şarkı söyle dicem geç oldukaydirigubbakcemile3 o olmaz..
enerjini kullan bari yanii

ama benimmmirmirmirmir sanırsam uyumam lazımm...

olmazsa şöyle döktürcem bi roman havası :teytey: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sana da Allah rahatlık versin o zaman yerimseniben

aranızda ilk freyi ben veriyorum kızlar..pazar kahvaltısı benden,erken kalkmam lazımm..
sizlere iyi geceler,aman haa enerjinizi güzel kulanınnkaydirigubbakcemile3 görüşme üzereeeee...güzel rüyalar görürüz inşallahbayanssulusmile

ay şekerlerrr yerim ben sizi yaa gecenin bu vaktinde bende enerji doldum halbuki uyumak üzereydim :)

evrenden torpilimiz var ne de olsa dimi enerjimiz asla bitmez bitmesin de zemuszemus

uykum geldi ama ben bu enerjiyle uyuyamam
rüyalarım için olumlama yapıyım saçma sapan rüyalar görüyorum da boshayallersmile :uhm:

canımm bende yatıyorum hepimize tatlı rüyalar olsun inşallah
yarında böyle olalım tamam mı kaydirigubbakcemile5

iyi geceler sahte cim ve baileys cim

İyi geceler herkese yarın güzel olumlamalarla ve güzel enerjilerle görüşürüzz opuyorumnanaktan

uykum geldi ama ben bu enerjiyle uyuyamam
rüyalarım için olumlama yapıyım saçma sapan rüyalar görüyorum da boshayallersmile :uhm:

tamam canım sana da kolay gelsin bende olumlamalarımı okuyup doğğru yatağaaa mirmirmirmir

iyi geceleeeeeerrrrrrrrrrr :1hug::asigim:

çok istediğiniz şey sizindir tek yapmanız gerken elinizi uzatıp onu almaktır.

hiçbir zaman veya hiç bir şeklide korkunuz olmasın çünkü korku negatif benliği besleyen uzantıdır.

pozitif benliğiniz hemen yanı başınızdadir ; beyninizi temizleyin ve iradenizi güçlendirin o hemen hakimiyeti ele geçirecektir sizi beklemektedir.

bireysel başarının sırrı adlı hikayede okuduğum bi kaç cümle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…