bu gece bu gazla iyi uyuruz biz bayanlarboshayallersmile
işin komik yanı ben bu ka enerjik olunca uyuyamam da sırnaşık şey sırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gece bu gazla iyi uyuruz biz bayanlarboshayallersmile
alıcı ve vericilerimiz iyi çalışıyor alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt
alıcı ve vericilerimiz iyi çalışıyor alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt
işin komik yanı ben bu ka enerjik olunca uyuyamam da sırnaşık şey sırnaşık şey
kalk biraz hareket yap ,dans et,şarkı söyle dicem geç oldukaydirigubbakcemile3 o olmaz..
enerjini kullan bari yanii
ama benimmmirmirmirmir sanırsam uyumam lazımm...
ay şekerlerrr yerim ben sizi yaa gecenin bu vaktinde bende enerji doldum halbuki uyumak üzereydim :)
evrenden torpilimiz var ne de olsa dimi enerjimiz asla bitmez bitmesin de zemuszemus
ay şekerlerrr yerim ben sizi yaa gecenin bu vaktinde bende enerji doldum halbuki uyumak üzereydim :)
evrenden torpilimiz var ne de olsa dimi enerjimiz asla bitmez bitmesin de zemuszemus
aranızda ilk freyi ben veriyorum kızlar..pazar kahvaltısı benden,erken kalkmam lazımm..
sizlere iyi geceler,aman haa enerjinizi güzel kulanınnkaydirigubbakcemile3 görüşme üzereeeee...güzel rüyalar görürüz inşallahbayanssulusmile
uykum geldi ama ben bu enerjiyle uyuyamam
rüyalarım için olumlama yapıyım saçma sapan rüyalar görüyorum da boshayallersmile :uhm:
İyi geceler herkese yarın güzel olumlamalarla ve güzel enerjilerle görüşürüzz opuyorumnanaktan
güzel bir güne uyanacağız inş.
iyi gecelerrrr kıslarrr hihoyyyt
bu yıl başaklar için güzel bir yıl olcakmış zatennaklinialirimsmile
amaninnn ne güzel haber
güzel günler bize doğru geliyorrrrrrrr yanii