Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

herkes burda ne güzel ya yazdıklarını bile içimi kıpır kıpır etti :) ben de son kez konularıma şöyle bir bakıp geldim..kendimi hazır hissediyorum sizin sayenizde yerimseniben

haklısın bazen o melankoli öyle tatlı oluyor ki hiç çıkası gelmiyor insanın.... halbuki sadece bir kandırmaca... geçen ömürden geçiyor.... kıymet bilmemekten biraz da bazı şeyler...

zaman zaman kıymet bilmemek zaman zaman eskiye dönüp üzülmek...herşeyden biraz var aslında..bir girdaba kapılıp gidiyoruz o an için..
bi kaç gün ben ne yaptıysam değiştiremedim kendimi..dün mesela durup durup ağladım ama suçlamıyorum da o zamanlar kendimi..saçma olucak ama ağlamakta mutlu ediyor,o anki dejarj...

herkes burda ne güzel ya yazdıklarını bile içimi kıpır kıpır etti :) ben de son kez konularıma şöyle bir bakıp geldim..kendimi hazır hissediyorum sizin sayenizde yerimseniben

biz sadece aracı oluruz tatlım...güzel şeyleri başaran sensin unutmaayerimseniben..kafanı rahat ettirmeye bak her zaman,sınav esnasında da..tabii dinlenmeyide ihmal etme bak geç oldu saat:1hug:

evet bazen oluyor melankolik
daha çook bende eskiye dönük üzülmek aslında yeri geldiğinde saçma hiç bir şeyi geri alamıyoruz ve yersiz yere kendimizi üzüyoruz :sinifsinif:

evet bazen oluyor melankolik
daha çook bende eskiye dönük üzülmek aslında yeri geldiğinde saçma hiç bir şeyi geri alamıyoruz ve yersiz yere kendimizi üzüyoruz :sinifsinif:

halbuki giden gidiyor işte zamanla birlikte..ne desen boş..
ama üzülürkende farkında olmadan eksik yerlerimizi onarıyoruz işte canım..zamanında yaptığımız o hataların açıklarını kapatıyoruz...

tabiki de bazen hiç çıkamayacak gibi hissediyordum o üzüntünün içinden ama neyse ki her şey geride kaldı guclubacismile kaydirigubbakcemile5

aynen öyle
ama çok şanslıyız ki eksiklerimzi farkedip, kapatabilmek için çabalayabiliyoruz
eee ne demiştik
bizim evrenden torpilimiz var kıslarr
:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis :Saruboceq:

aynen öyle
ama çok şanslıyız ki eksiklerimzi farkedip, kapatabilmek için çabalayabiliyoruz
eee ne demiştik
bizim evrenden torpilimiz var kıslarr
:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis :Saruboceq:

evrenden torpilimiz var :)
bu aralar içimden ne geçiyorsa oluyor yerimseniben ne oluyor ya opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…