Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

ıçsel terapi yöntemleri
Bedenimiz içinde devamlı titreşen, düşük voltajlı bir elektromanyetik akım var. Bu akım fiziksel bedenle sınırlanmamış. Bir bedenden diğerine akış özelliği olduğu gibi, insandan maddeye de akışı mümkün. Yani oturduğunuz kanepeye, giysilerinize, kullandığınız her şeye akış yapabiliyor. Olumsuz, pesimist ve beyninde kısır döngülerle yaşayan bir insanda ise bu akış kesiliyor! Çünkü doğadan güneşten,sudan, havadan, aydan, toprakten ve bitkilerden bize yayılan kozmik enerjinin önü negatif enerjilerle kapanır. Umutsuz, depresif, kendine inanmayan, cesareti kırılmış bir insan elinde varolana da küçümsemeyle bakar, asla sahip oldukları için teşekkür etmez. Sürekli en üstlere, ulaşamadıklarına gözünü diker ve onlar için ağlar. Oysa şükretmeyi, sahip olduklarına teşekkürü beceremeyen asla doymak bilmez! Maddeye olan tapınmayı bırakıp elinizdeki her şey için şükür edin.. Görebildiğiniz, yürüyebildiğiniz, varlığınız için…

buda başka yazıdan alıntı

canım güzel şeyler paylaşmışsın teşekkürler...a.s

niye kızalım cnm her zaman aynı olmamıza imkan var mı bazen de limoni olalım napalım umarım uzun sürmez bu limoniliğin :)

niye kızalım cnm her zaman aynı olmamıza imkan var mı bazen de limoni olalım napalım umarım uzun sürmez bu limoniliğin :)

sağol canımcımm..eğer senin dışında başka bişiy gelişiyorsa ister istemez oluyor işte..
heleki bu gönül meselerindee...delikafadulden

yani ama fazla karamsarlığa kapılmadan kaydirigubbakcemile5
kendimde tuhaf bulduğum bişi var bi istedğim gerçekleşmesi için olumlama yapıyorum ve olmuş farz ediyorum yani hissesiyorum mutluluğumu huzurumu isteğim gerçekleşince de puff Çok üzgünüm çoook

hmmm..daha çok şükretsen canım istediğine kavuşunca..ne kadar zor elde ettiğini anımsasan meselaa...

olumlamalarımda ve olduktan sonra da Allah'a şükrediyorum ama bir tuhaf duygu oluyor içimde bilmiyorum

canım, insanların bitip tükenmek bilmeyen istekleri var..her biri gerçekleştikçe yenisini istiyoruz..çok takılı kalma çünkü yaşadığın müddetçe bu istekler hep birbirini kovalıycak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…