walla sorma içim içime sığmıyor daha gelmeden hihoyyyt :dance:
ben çok severim ilkbaharı da bayanssulusmile hihoyyyt
bu yıl başaklar için güzel bir yıl olcakmış zatennaklinialirimsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla sorma içim içime sığmıyor daha gelmeden hihoyyyt :dance:
ben çok severim ilkbaharı da bayanssulusmile hihoyyyt
kısss bu ne böleee -tatlicadiarzu- bugünkü cemre havaya değil sanada düştü sanırsammkaydirigubbakcemile3
bana çok ii geliosunuz kızlar yaa zemuszemus
kendimi fazla mı kaptırdım nekaydirigubbakcemile3
kızlar 2 aydır depresyondaydım... pozitif düşünmeyi unutmuşum... ondan bu heyecanımmm
olumlamalara devam :lepi:
beklediğimiz bir haber var ailecek ALLAH'IN izniyle güzel haberler bekliyorum :Saruboceq: guclubacismile
bu yıl başaklar için güzel bir yıl olcakmış zatennaklinialirimsmile
orchidea kullanıcısından alıntı
kendimi fazla mı kaptırdım ne
kızlar 2 aydır depresyondaydım... pozitif düşünmeyi unutmuşum... ondan bu heyecanımmm
sende öle şekerrr:içelim:
yatmadan önce burda olmak,olumlama yapmak gibi sankimkaydirigubbakcemile5
walla bende belli oldu güzel geçeceği, tuttu bu sefer astroloji hihoyyyt hihoyyyt
ben şöle sağlam bişiyler bekliyorum canımm iş ve aşk yaşamımdaa:asigim:
aynen öle valla,hayatımda herşey tam istediğim gibi gidiyor iyi ki herşey böyle! hihoyyyt
sen bu yolda azimlisin canımm,beklediğin haberin eli kulağındadır kapını çalmayı bekliyora.s
walla bende belli oldu güzel geçeceği, tuttu bu sefer astroloji hihoyyyt hihoyyyt
ben şöle sağlam bişiyler bekliyorum canımm iş ve aşk yaşamımdaa:asigim:
bende bekliyorum alkisalkisalkis , zamanı yakındır zannımca alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt
bazen hayatımızı mevsimlere benzetiyorum ben...
her zaman yağmurlar yağmadığı gibi,her zaman güneşte açmıyor...bazen kara kışlar oluyor ömrümüzde bazen de sıcak yaz günleri ve ya tatlı bir bahar esintisi...her anda güçlü olmayı bilmeli insan..ne karın ayazında donup kalıcaksın,yıldırmayacak seni ne de baharın tatlı esintisine kendini fazla kaptırmayacaksın..hayat mükemmel bir denge üzerinde aslında ..hayatlarımızda öyle,dibe vurmayı biz bazen çok istiyoruz sanırım..ne dersiniz??
olumlamalara devam :lepi:
beklediğimiz bir haber var ailecek ALLAH'IN izniyle güzel haberler bekliyorum :Saruboceq: guclubacismile
bende bekliyorum alkisalkisalkis , zamanı yakındır zannımca alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt
hadi bakalımm inşallah yaa...
bu gece havamızdayız valaaa:dance:
maşallah maşallah nazar değmesin bacımm
:Saruboceq:
ne güzel anlatmışsın...genelde hayatın en zor döneminde yani kara kışında karşısına kuantum çıkıyor insanların..tıpkı baharın habercisi gibi ve dediğin gibi dibe vurmayı ve melankolik hayatı da biz seçiyoruz aslında...nedensee
hadi inşallah güzel haberlerini paylaşırsın en kısa zamanda opuyorumnanaktan
evet kızlar bugün süpersiniz herşeyi elde edebilecek gibi
kim tutar siziiiiii hihoyyyt
bazen hayatımızı mevsimlere benzetiyorum ben...
her zaman yağmurlar yağmadığı gibi,her zaman güneşte açmıyor...bazen kara kışlar oluyor ömrümüzde bazen de sıcak yaz günleri ve ya tatlı bir bahar esintisi...her anda güçlü olmayı bilmeli insan..ne karın ayazında donup kalıcaksın,yıldırmayacak seni ne de baharın tatlı esintisine kendini fazla kaptırmayacaksın..hayat mükemmel bir denge üzerinde aslında ..hayatlarımızda öyle,dibe vurmayı biz bazen çok istiyoruz sanırım..ne dersiniz??
bahar geldiğin de mi ben böyle olurummmm
yoksa böyle olduğum da mı gelir baharrrrrr sositososito
içimi böyle bir sevinçç, böyle bir huzur ve enerji kaplayıverdi ya hihoyyyt