• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

yani ama fazla karamsarlığa kapılmadan kaydirigubbakcemile5
kendimde tuhaf bulduğum bişi var bi istedğim gerçekleşmesi için olumlama yapıyorum ve olmuş farz ediyorum yani hissesiyorum mutluluğumu huzurumu isteğim gerçekleşince de puff Çok üzgünüm çoook

aslında bence bu amacına ulaşmış olmanın yarattığı bir boşluk ..amacına ulaştıktan sonra ne gibi zorluklarla amacına ulaştığını düşünsen belki biraz yardımcı olur sana bilmiyorumkismile

olumlama yaparken kesinlikle görüntü oluşturuyorum kafamda öteki türlü nedense olmuyor kuantum düşünce tekniğinde de görüntü oluşturmayı yazmış r.şanal

bu görüntüyü beş duyumuzla tüm unsurlarını kullanarak tümüyle hissetmeliyiz 3.madde zemuszemus

aslında bence bu amacına ulaşmış olmanın yarattığı bir boşluk ..amacına ulaştıktan sonra ne gibi zorluklarla amacına ulaştığını düşünsen belki biraz yardımcı olur sana bilmiyorumkismile

başa dönüp yaşadığım zorlukları hatırlamak opuyorumnanaktan

Merak ediyorum o gün gerçekten kendiniz olmayı seçtiğinizde ,yani sıradan olamktan ve mazeretlere tutunmaktan vazgeçtiğinizde neler olacağını?

Merak ediyorum, yüzünüzü geleceğe doğru çevirip , öylece sıkıca yere sağlam basıp durduğunuzda.

Oyunu, kandırmacayı ve şikayeti bırakıp, hayatınızda bir fark yarattığınızda ve farklı olduğunuzda.

Merak ediyorum nasıl farklı olacağınızı?

Bir yıldız gibi parlak, aydınlık ve büyük.

Görkemli ve renkli...öylece ortada...

Her anınızı sevinçli bir destan okur gibi geçirdiğinizde..

Hayatı bir oyun gibi, istediğiniz oyunu kurarak ve bunun bütün sorumluluğunu alarak yaşadığınızda ..

Nasıl olurdu merak ediyorum?

Bir hayal ve mucize gibi gördüğünüz tüm hedeflerinizi gerçek yaptığınızda...

Geçmişe bakıp :''İyiki her şey böyle olmuş ve iyi ki her şeyi ben böyle yapmışım!! ''dediğinizde..

Bolluk ve sağlık içinde bir yaşam sürdüğünüzde..

Yoksa yine sorunlar üretip, onları çözmeye çaba gösteriyormuş gibi yapmayı mı tercih ederdiniz?

Ustaca manevralarla önünüze ebgeller koyup, kafanızı karıştırarak yolunuzu kaybetmiş gibi mi yapardınız?

Kendinizi aciz, zavallı ve hasta gibi gösterip, ilgi ve şefkat almaya mı çalışırdınız ?

Seçim sizin ..Zaten hep öyle yapıyorsunuz..Hep siz seçiyorsunuz...

Herşeyi kendilerinin seçtiği gerçeğini reddedenler grubunda mı olmak kalmayı seçiyorsunuz?

Kahraman mı olmak istiyorsunuz yoksa kurban mı?

Kuantum sıçramanın sonuç kısmından alıntı... kitabım bitti ilk fırsatta olumlamayı alıcam :lepi:

iyi akşamlarrr
iki üç gündür pek enerjik hissediyorum kendimi şu sıralar yaptığım tek şey sabahları kalktığımda güzel günlere isteklerime 1 gün daha yaklaştığımı tekrarlamak.
iyimi yapıyorum bilmiyorum ama zemuszemus

iyi akşamlarrr
iki üç gündür pek enerjik hissediyorum kendimi şu sıralar yaptığım tek şey sabahları kalktığımda güzel günlere isteklerime 1 gün daha yaklaştığımı tekrarlamak.
iyimi yapıyorum bilmiyorum ama zemuszemus

ne kadar güzel,çok iyi yapıyorsun alkisalkisalkis

"biz ne olmayı seçersek ve buna sık sık uygun bir şekilde dile getirirsek, böyle olduğumuzu hayal edersek ve bir de öyle olmayı başarmış birini modellersek, sonunda öyle oluruz, yani nasıl biri olmayı istiyorsan, öyle biri olursun." yerimseniben

"Her sabah evren size şu soruyu sorarak uyandırır:
Bugün neyi seçiyorsun?Vakitlice söyle, çünkü onu oluşturmak için harekete geçmem gerekiyor"
kaydirigubbakcemile4

"Siz kendiniz için ne düşünüyorsanız, insanlarda sizin için onu düşünürler. Değersiz olduğunuzu düşünüyorsanız, insanlarda size değer vermezler.değerli oldunuzu düşündüğünüz de ise aynı insanların size değer verdiklerini görürsünüz. :hooray:

"Önce kendinle flört et, sonra flört edeceğin eşini bulursun." bayanssulusmile :1hug:

Son düzenleme:
"biz ne olmayı seçersek ve buna sık sık uygun bir şekilde dile getirirsek, böyle olduğumuzu hayal edersek ve bir de öyle olmayı başarmış birini modellersek, sonunda öyle oluruz, yani nasıl biri olmayı istiyorsan, öyle biri olursun." yerimseniben

Bugün neyi seçiyorsun?Vakitlice söyle, çünkü onu oluşturmak için harekete geçmem gerekiyor"
kaydirigubbakcemile4

"Siz kendiniz için ne düşünüyorsanız, insanlarda sizin için onu düşünürler. Değersiz olduğunuzu düşünüyorsanız, insanlarda size değer vermezler.değerli oldunuzu düşündüğünüz de ise aynı insanların size değer verdiklerini görürsünüz. :hooray:

"Önce kendinle flört et, sonra flört edeceğin eşini bulursun." bayanssulusmile :1hug:

:lepi::lepi:

kaydirigubbakcemile4

canım çok güzelmiş paylaştıklarınn,süpersinnolumunekankayizsmile

kızlar benım olmasını ıstedıgım bı konu var suan olup olmıcagıda bellı degıl
ollumlu bakıyorum olur dıyorum ama ıcımden ses dıyokı olmuycak ıkılemde kalıyorum sız olsanız ne derdınız kendı kendınıze

walla ben de uzun zamandır bu kadar iyi olmamıştım..bi sebebide yok aslında ama sanırım artık iyi olmak için sebep aramamamdan kaynaklanıyor :)

kıslarrr,canlarımmm...dediğiniz olduuu...bugün ikinci görüşmenin ardından arandım ve p.tesi işe başlayacağım söylendi...opuyorumnanaktan zor bir süreç beni bekliyor,esas bundan sonra daha da olumlu olmam gerekiyor...herbirinizin güzel haberlerini bekliyorum canlarımm...eminim ki bu topicte pek çok güzel paylaşımlarımız olucak..kaydirigubbakcemile5

kıslarrr,canlarımmm...dediğiniz olduuu...bugün ikinci görüşmenin ardından arandım ve p.tesi işe başlayacağım söylendi...opuyorumnanaktan zor bir süreç beni bekliyor,esas bundan sonra daha da olumlu olmam gerekiyor...herbirinizin güzel haberlerini bekliyorum canlarımm...eminim ki bu topicte pek çok güzel paylaşımlarımız olucak..kaydirigubbakcemile5

çok sevindim cnm yaaa :teytey: alkisalkisalkis
hayırlı uğurlu olsun inş.
:1hug:

Back