Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahar geldiğin de mi ben böyle olurummmm
yoksa böyle olduğum da mı gelir baharrrrrr sositososito
içimi böyle bir sevinçç, böyle bir huzur ve enerji kaplayıverdi ya hihoyyyt
dışardaki yazın kışın baharın anlamı içimizdeki mevsimle alakalı canımyerimseniben
biz nasılsak öyle görünüyor bizede...aman maşallah diyelimm
bahar geldiğin de mi ben böyle olurummmm
yoksa böyle olduğum da mı gelir baharrrrrr sositososito
içimi böyle bir sevinçç, böyle bir huzur ve enerji kaplayıverdi ya hihoyyyt
senin adına sevindim cnm :1hug: hem baharın gelişinden hem de hep böle olumlu olmandan ve böle olumlu olmaya devam et cnm alkisalkisalkis
dışardaki yazın kışın baharın anlamı içimizdeki mevsimle alakalı canımyerimseniben
biz nasılsak öyle görünüyor bizede...aman maşallah diyelimm
cuk diye oturdu bana bu görüntü :teytey:
aman kalsın gitmesinnn olumunekankayizsmile
haklısın bazen o melankoli öyle tatlı oluyor ki hiç çıkası gelmiyor insanın.... halbuki sadece bir kandırmaca... geçen ömürden geçiyor.... kıymet bilmemekten biraz da bazı şeyler...
senin adına sevindim cnm :1hug: hem baharın gelişinden hem de hep böle olumlu olmandan ve böle olumlu olmaya devam et cnm alkisalkisalkis
teşekkürler cnm
olumlamaya devammm :lepi:
herkes burda ne güzel ya yazdıklarını bile içimi kıpır kıpır etti :) ben de son kez konularıma şöyle bir bakıp geldim..kendimi hazır hissediyorum sizin sayenizde yerimseniben
ömrümüz hep bahar kokularıyla dolsun
zaman zaman kıymet bilmemek zaman zaman eskiye dönüp üzülmek...herşeyden biraz var aslında..bir girdaba kapılıp gidiyoruz o an için..
bi kaç gün ben ne yaptıysam değiştiremedim kendimi..dün mesela durup durup ağladım ama suçlamıyorum da o zamanlar kendimi..saçma olucak ama ağlamakta mutlu ediyor,o anki dejarj...
ömrümüz hep bahar kokularıyla dolsun
evet bazen oluyor melankolik
daha çook bende eskiye dönük üzülmek aslında yeri geldiğinde saçma hiç bir şeyi geri alamıyoruz ve yersiz yere kendimizi üzüyoruz :sinifsinif:
halbuki giden gidiyor işte zamanla birlikte..ne desen boş..
ama üzülürkende farkında olmadan eksik yerlerimizi onarıyoruz işte canım..zamanında yaptığımız o hataların açıklarını kapatıyoruz...
halbuki giden gidiyor işte zamanla birlikte..ne desen boş..
ama üzülürkende farkında olmadan eksik yerlerimizi onarıyoruz işte canım..zamanında yaptığımız o hataların açıklarını kapatıyoruz...
tabiki de bazen hiç çıkamayacak gibi hissediyordum o üzüntünün içinden ama neyse ki her şey geride kaldı guclubacismile kaydirigubbakcemile5
aynen öyle
ama çok şanslıyız ki eksiklerimzi farkedip, kapatabilmek için çabalayabiliyoruz
eee ne demiştik
bizim evrenden torpilimiz var kıslarr :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis :Saruboceq:
aynen öyle
ama çok şanslıyız ki eksiklerimzi farkedip, kapatabilmek için çabalayabiliyoruz
eee ne demiştik
bizim evrenden torpilimiz var kıslarr :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis :Saruboceq:
ee çabalaıyoruz olsun o kadar...sırnaşık şey
evrenden torpilimiz var :)
bu aralar içimden ne geçiyorsa oluyor yerimseniben ne oluyor ya opuyorumnanaktan