bak bende sayısal bir liseyi bitirdim tek amacım vardı üniversite..deli gibi çalıştım,sonra olumsuzluklar peşimi bırakmadımiçok etkilendim haliyle hem de benim dışımda şeyler..ben biyoloji bölümü isterken iktisat okudumm.nee alaka dimi:)) yani o kadar zıtki birbirine..ama benim seçme şansım yoktu,başka bir okula gidemezdim,hatta okulu bile zamanında bitirmem gerekiyordu..iktisat kelimesi ne demekti okula gidene kadar bilmiyordum inan...ilk sene çok fire verdim bu yüzden,son yılda en düşük aldığım not 70 di...sonrasında mezun oldum,tecrübe her işte aranıyor biliyorsun,sırf tecrübe edinmek ve maddi anlamda aileme desdek için alakasız bir işe girdim ve inanılmaz acılar yaşattı ordaki patronlarım...resmen eziyetti bana yaşattıkları,ordaki kadın olan patronun beni nasıl aşağıladığını anlatamam sana..bana dediki sen özelde çalışamazsın otur ev kızı ol...sonra ne mi oldu ben özelde devam ettim çok kıytırık bir işte,erkek işi hatta temizlik bile yaptım,ama yılmadım,hiç unutmam bir gün yine temizlik yapıyordum o çalıştığım yerde ve şükrettimmm:Saruboceq: işte tam o gün bir telefon geldi bir iş görüşmesine gittim,ben bilmiyorum ki dedim görüşmede,ben yapamam nasıl olucak falan..işte şans bu yaa bir başladım orda çalışmaya ....beni kim tutar,herşeyin hakkından gelmeyi bildim,güvenimde yerine geldi fazlasıyla..sonra orda imkansız gözüyle baktılar ,kendi alanımda sınava girdim ve tüm zorluklara rağmen kazandım..gerçi şuan işsizim ama benim dışımda olan bişiy gene bu...bak mesela şuan hem işsizim hem aşksızım ve yaşım 27:)) biraz uzun oldu canım ama gördüğün gibi ben çok çalıştım ve hala yakamı bırakmıyor aksilikler,inatçıyım yaa:)) benle birlikte mezun olan arkadaşlarımın abartısız çoğu evli,çoluk çocuk sahibi ve işleri çok iyi...herkesin kısmeti bir yerde gizli ama yok istemem diyede inatçılık etmemek lazımmboshayallersmile o yüzdne diyorum sana farkına var,hem de bizleri bulmuşken..bak diyorum yaa benim elimden tutan kimse olmadı,bu fırsatı iyi değerlendir,biz burdayızzkaydirigubbakcemile5