• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

bende sizin kadar bu konuda güclü olmak istiyorum..:teytey:
5 dakikaligina degil sürekli positif düsünmeyi istiyorum...

bu konuda bnde güçlü değildim ama olumsuzluklar bana yılmamayı öğretti...:Saruboceq:
ve şuanda sadece olumlamalarıma odaklanmış durumdayım güzel şeyler mutluluklar bana geliyor bn özümde kalmak istiyorum ve özümdeyim guclubacismile

Son düzenleme:
özünde kalmak önemli.. olumsuzluklar beni güclendirmek yerine aksine yildirir
denemem laziim.. sürekli positif düsünceye aliskin olmam lazim..

bni de önceleri yıldırırdı olumsuzluklar ama nereye kadar böyle olucaktı :s ama neyse ki şuanda çoook iyiyim :nazar: :1hug:
olumsuzluklardan etkilendiğimde bunalıma giriyordum mutsuz oluyordum ve ben egoda oluyordum o vakitlerde

en asgaride tutuyorum diyorsun ya, birşeyler için çabalıyorsun demek ki alkisalkisalkis
çabalayanı da Allah görür.o yüzden Allah gönlüne göre versin ve hayırlı zamanda olsun inş. herşeyin :Saruboceq:
bu arada ewt cnm öğrenciyim, kısmetse mezun olcam bu sene. :Saruboceq:

çok güzel dualar bunlar canım sağolasınnopuyorumnanaktan
inşallah hepimizin gönlünce inanıyorum ben...
hadi hayırlısı diyorum,en güzel yılın nerdeyseeboshayallersmile
hangi bölümdesin?

üzerine gelen dalgalara ya karşılık verip ,dalga geçicince ayakta kaldığını göstericeksin yada o dalgayla birlikte yok olup gideceksin!

çook olumsuzluklar gördüm hem de çok..hala içindeyim,ama artık bakıyorum zaman geçiyor.şu hayatta istediğini elde edip mutlu olanlar varsa bizim onlardan ne farkımız var diye düşünebilirsinyerimseniben kendini bu kadar olmazların içine sokma..tamam zaman zaman herkesin dediği gibi bizde mutsuzluğun kenarında geçiyoruz ama dediğim gibi kenarından..biraz rahat bırak kendini ve kendinle kavga edip durma bence..unutma diğerlerindne bi farkın yok ki seninn..olumunekankayizsmile

bni de önceleri yıldırırdı olumsuzluklar ama nereye kadar böyle olucaktı :s ama neyse ki şuanda çoook iyiyim :nazar: :1hug:
olumsuzluklardan etkilendiğimde bunalıma giriyordum mutsuz oluyordum ve ben egoda oluyordum o vakitlerde

ne kadar sürdü peki canim bu, gercekten ne zaman positif düsünceye konsantre
olabildin ? aynen bende öyleyim.. olumsuzluklardan etkilenince bunaliyorum hemde
nasil.. egoyu dinlememek cok önemli sanirim ama bunu yapmak cok zorfisfisfis

olabildin ? aynen bende öyleyim.. olumsuzluklardan etkilenince bunaliyorum hemde

şu zor çok zor lafını bir lugatından sil at,hemen hemde:umursamaz:

üzerine gelen dalgalara ya karşılık verip ,dalga geçicince ayakta kaldığını göstericeksin yada o dalgayla birlikte yok olup gideceksin!

çook olumsuzluklar gördüm hem de çok..hala içindeyim,ama artık bakıyorum zaman geçiyor.şu hayatta istediğini elde edip mutlu olanlar varsa bizim onlardan ne farkımız var diye düşünebilirsinyerimseniben kendini bu kadar olmazların içine sokma..tamam zaman zaman herkesin dediği gibi bizde mutsuzluğun kenarında geçiyoruz ama dediğim gibi kenarından..biraz rahat bırak kendini ve kendinle kavga edip durma bence..unutma diğerlerindne bi farkın yok ki seninn..olumunekankayizsmile

bu düsünceye cogu zaman sahiptim aslinda biliyomusun.. ama bunun positif
düsünceye ait oldugunu bilmiyordum.. yani digerlerinden bir farkim olmadigini,
kendimi kötülemem gerektigini ben cok gec anladim ama bazen hala unutup gidiyorum..

bu düsünceye cogu zaman sahiptim aslinda biliyomusun.. ama bunun positif
düsünceye ait oldugunu bilmiyordum.. yani digerlerinden bir farkim olmadigini,
kendimi kötülemem gerektigini ben cok gec anladim ama bazen hala unutup gidiyorum..

yaşın sanırım 23 tü canım..ben de üniversite dönemlerinde sen gibiydim aslında tıpkı..ama o zaman ne net bu kadar kapsıyordu bizi ne de çevremde gözünü aç diyen birisi vardı,kendini sev diyen birisi..kendime başıma buldum çıkışları,geç oldu tabii..ama olsun,şuan sende bu bende olmayan imkanlar varken kabuğunu kırabilme sansın fazlasıyla var..sende inatçısın ben gibi:)) kim nederse desin,kafandaki düşünceleri silemiyorsun..ama merak etme zamanla olucaktır ama ilk önce ilk adımı atman gerek..burda bunları paylaşmak bile çok güzell:lepi:

zor degilde ne demeliyim mesela onun yerine ? nasil kendime moral verebilirim ?benneyaptımki
o negatif kelimeler aslinda sürekli düsüncelerimde aklimda agzimda..

peki neden sürekli negatif düşünmek istiyorsun? sana bunları söyleten nedir?bilinçaltında bir yerlerde bunu tetikleyen bişiyler olmalıı?

yaşın sanırım 23 tü canım..ben de üniversite dönemlerinde sen gibiydim aslında tıpkı..ama o zaman ne net bu kadar kapsıyordu bizi ne de çevremde gözünü aç diyen birisi vardı,kendini sev diyen birisi..kendime başıma buldum çıkışları,geç oldu tabii..ama olsun,şuan sende bu bende olmayan imkanlar varken kabuğunu kırabilme sansın fazlasıyla var..sende inatçısın ben gibi:)) kim nederse desin,kafandaki düşünceleri silemiyorsun..ama merak etme zamanla olucaktır ama ilk önce ilk adımı atman gerek..burda bunları paylaşmak bile çok güzell:lepi:

evet inatciyim, biseyi kafama taktigim zaman takiyorum..
zamanla o düsüncelere alisabilsem cok sevinicem.. yada söyle diyeyim...
bende o düsüncelere alismis olacagim.. hep positif düsünüyor olacagim..
sagol canim moral verdin gercekten :kedi:

çook olmadı bu topik açıldığından beri a.s
çooook istedim olumlu olmayı pozitif düşünmeyi çünkü bnde çook karamsar biriydim artık egoyu dinlemiyorum öz bilinç süper bişi :dance:
bilinçaltı da çook önemli işte bilinçaltını değiştirmek için çabaladım bir kağıda olumlamaları yazdım artık olumlamaları kağıttan okumama gerek kalmıyor şuanda :teytey:

bir yazarın sözü vardı yazarın ismini hatırlamıyorum kafamçokkarıştı " Bir insanın istediğine kavuşmasını sağlayan şey bireyin bilinçaltı, o kişinin zihnindeki tabloya düşünceye karşılık verdiğinde dilekler gerçekleşir "

evet inatciyim, biseyi kafama taktigim zaman takiyorum..
zamanla o düsüncelere alisabilsem cok sevinicem.. yada söyle diyeyim...
bende o düsüncelere alismis olacagim.. hep positif düsünüyor olacagim..
sagol canim moral verdin gercekten :kedi:

rica ederim canımm..sadece moral vermek değil kafandakini tümüyle attımak istiyorum sana aslında..haa bu arada ben de çok inatçıyımdırkaydirigubbakcemile3 keşfetsen aslında kendinde bir sürü güzel yanlar olduğunu bulabilirsin,kendine bakmayı öğren..aynada sadece eline yüzüne bakmak değildir kendine bakmak,tümüyle baştan ayağa kendini analiz etmektir..iyisiyle kötüsüyle kendini sevmektir..4x4 jeeplerden değiliz hiç birimiz..muhakkak yaradan bir şekilde bizi eksik getirdi bu dünyaya ki o yanlarımızı tamamlayalım diye..kendine hakısızlık yapmayı bıuraktığını bir anca duymak istiyorum ben gerçektenn:1hug:

peki neden sürekli negatif düşünmek istiyorsun? sana bunları söyleten nedir?bilinçaltında bir yerlerde bunu tetikleyen bişiyler olmalıı?

sanirim kendimi yeterli bulmamam.. mesela istedigim okulu basaramamis olmam
sanki bana 2 yildir engel oluyor.. baska okula gidiyorum ama ondada gecen sene iyiydim
simdi iyi degilim..
biseyleri basaramamis olmak.. bazen sansima güvenmemek..(ama bazense kücük
seylerde sansimin oldugunu görüyorum ve inaniyorum )

o okulu basaramamak, ve o okul daha dogrusu benim icimde büyük bir yara olarak kaldi...
ve ne zaman hatirlasam hep icim sizlar..
hayalimdeki meslegime ulasabilecegim tek okuldu..

sanirim kendimi yeterli bulmamam.. mesela istedigim okulu basaramamis olmam
sanki bana 2 yildir engel oluyor.. baska okula gidiyorum ama ondada gecen sene iyiydim
simdi iyi degilim..
biseyleri basaramamis olmak.. bazen sansima güvenmemek..(ama bazense kücük
seylerde sansimin oldugunu görüyorum ve inaniyorum )

bak bende sayısal bir liseyi bitirdim tek amacım vardı üniversite..deli gibi çalıştım,sonra olumsuzluklar peşimi bırakmadımiçok etkilendim haliyle hem de benim dışımda şeyler..ben biyoloji bölümü isterken iktisat okudumm.nee alaka dimi:)) yani o kadar zıtki birbirine..ama benim seçme şansım yoktu,başka bir okula gidemezdim,hatta okulu bile zamanında bitirmem gerekiyordu..iktisat kelimesi ne demekti okula gidene kadar bilmiyordum inan...ilk sene çok fire verdim bu yüzden,son yılda en düşük aldığım not 70 di...sonrasında mezun oldum,tecrübe her işte aranıyor biliyorsun,sırf tecrübe edinmek ve maddi anlamda aileme desdek için alakasız bir işe girdim ve inanılmaz acılar yaşattı ordaki patronlarım...resmen eziyetti bana yaşattıkları,ordaki kadın olan patronun beni nasıl aşağıladığını anlatamam sana..bana dediki sen özelde çalışamazsın otur ev kızı ol...sonra ne mi oldu ben özelde devam ettim çok kıytırık bir işte,erkek işi hatta temizlik bile yaptım,ama yılmadım,hiç unutmam bir gün yine temizlik yapıyordum o çalıştığım yerde ve şükrettimmm:Saruboceq: işte tam o gün bir telefon geldi bir iş görüşmesine gittim,ben bilmiyorum ki dedim görüşmede,ben yapamam nasıl olucak falan..işte şans bu yaa bir başladım orda çalışmaya ....beni kim tutar,herşeyin hakkından gelmeyi bildim,güvenimde yerine geldi fazlasıyla..sonra orda imkansız gözüyle baktılar ,kendi alanımda sınava girdim ve tüm zorluklara rağmen kazandım..gerçi şuan işsizim ama benim dışımda olan bişiy gene bu...bak mesela şuan hem işsizim hem aşksızım ve yaşım 27:)) biraz uzun oldu canım ama gördüğün gibi ben çok çalıştım ve hala yakamı bırakmıyor aksilikler,inatçıyım yaa:)) benle birlikte mezun olan arkadaşlarımın abartısız çoğu evli,çoluk çocuk sahibi ve işleri çok iyi...herkesin kısmeti bir yerde gizli ama yok istemem diyede inatçılık etmemek lazımmboshayallersmile o yüzdne diyorum sana farkına var,hem de bizleri bulmuşken..bak diyorum yaa benim elimden tutan kimse olmadı,bu fırsatı iyi değerlendir,biz burdayızzkaydirigubbakcemile5

bak bende sayısal bir liseyi bitirdim tek amacım vardı üniversite..deli gibi çalıştım,sonra olumsuzluklar peşimi bırakmadımiçok etkilendim haliyle hem de benim dışımda şeyler..ben biyoloji bölümü isterken iktisat okudumm.nee alaka dimi:)) yani o kadar zıtki birbirine..ama benim seçme şansım yoktu,başka bir okula gidemezdim,hatta okulu bile zamanında bitirmem gerekiyordu..iktisat kelimesi ne demekti okula gidene kadar bilmiyordum inan...ilk sene çok fire verdim bu yüzden,son yılda en düşük aldığım not 70 di...sonrasında mezun oldum,tecrübe her işte aranıyor biliyorsun,sırf tecrübe edinmek ve maddi anlamda aileme desdek için alakasız bir işe girdim ve inanılmaz acılar yaşattı ordaki patronlarım...resmen eziyetti bana yaşattıkları,ordaki kadın olan patronun beni nasıl aşağıladığını anlatamam sana..bana dediki sen özelde çalışamazsın otur ev kızı ol...sonra ne mi oldu ben özelde devam ettim çok kıytırık bir işte,erkek işi hatta temizlik bile yaptım,ama yılmadım,hiç unutmam bir gün yine temizlik yapıyordum o çalıştığım yerde ve şükrettimmm:Saruboceq: işte tam o gün bir telefon geldi bir iş görüşmesine gittim,ben bilmiyorum ki dedim görüşmede,ben yapamam nasıl olucak falan..işte şans bu yaa bir başladım orda çalışmaya ....beni kim tutar,herşeyin hakkından gelmeyi bildim,güvenimde yerine geldi fazlasıyla..sonra orda imkansız gözüyle baktılar ,kendi alanımda sınava girdim ve tüm zorluklara rağmen kazandım..gerçi şuan işsizim ama benim dışımda olan bişiy gene bu...bak mesela şuan hem işsizim hem aşksızım ve yaşım 27:)) biraz uzun oldu canım ama gördüğün gibi ben çok çalıştım ve hala yakamı bırakmıyor aksilikler,inatçıyım yaa:)) benle birlikte mezun olan arkadaşlarımın abartısız çoğu evli,çoluk çocuk sahibi ve işleri çok iyi...herkesin kısmeti bir yerde gizli ama yok istemem diyede inatçılık etmemek lazımmboshayallersmile o yüzdne diyorum sana farkına var,hem de bizleri bulmuşken..bak diyorum yaa benim elimden tutan kimse olmadı,bu fırsatı iyi değerlendir,biz burdayızzkaydirigubbakcemile5

evet canim anlattigin gibi gercekten zor seyler yasamis ama yilmamissin..
kendinin farkina varip yapmissin geri cekilmeyip..
bende bu istedigim okula mesela girebilmek bile bir hayalken, en yakin arkadasim
bana hep gececeksin sinavlari basaracaksin deyip beraber ders calistirmisti..
bense yapamiyorum iste deyip yilarken, o ise hep hadi devam devam deyip yardim etmis
moral vermisti.. sonunda sinavlara girdim ve basardim.. nasil basardigimi bende anlamadim.. hatta o gün o derslere calisirken hic unutmam arkadasim bir kagitin üstüne
platonik_ask bu sinavlari basaracak, okula alinacak, okulu basaracak gibi seyler yazmisti
daha 14 -15 yasindaydik düsün :1rolleyes:
sinavlari basarmayla kalmayip, yer meselesi vardi.. acaba banada yer acilacakmi diye
alirlarmi diye, listeye almislardi ve 3. siradaydim.. insallah alirlar diye ümit ediyordum
sonra birgün telefon caldi.. kadin okulumuza gelmek istiyormusunuz diye sordu..
evet dedim.. dünyalar benim olmustu.. ama ne olduysa sonra oldu..
ilk sene sinifimi gecemedim bir ders yüzünden.. tekrarladim sonraki sene zar zor gectim..
ve 3.sene yine kaldim.. tekrarladim ve basaramadim..
benim icin cok kötü dönemlerdi diyebilirim.. okuldayken hic mutlu degildim..
bilseydim daha erkenden birakip bu okuluma girerdim..
cünkü zamanla istedigimde kalmadi.. simdi zar zor gidiyorum okula.. istegim kalmadi..
biseyi basaramayinca.. bir digerine baslayinca ne kadar istegim kalabilirki ??
o okul bir yara gibi kaldi bende dedigim gibi.. moda tasarimi üzerineydi..en büyük hayalimdi..hayalimdeki meslekti.. ama maalesef olmadi.. :çok üzgünüm:

evet canim anlattigin gibi gercekten zor seyler yasamis ama yilmamissin..
kendinin farkina varip yapmissin geri cekilmeyip..
bende bu istedigim okula mesela girebilmek bile bir hayalken, en yakin arkadasim
bana hep gececeksin sinavlari basaracaksin deyip beraber ders calistirmisti..
bense yapamiyorum iste deyip yilarken, o ise hep hadi devam devam deyip yardim etmis
moral vermisti.. sonunda sinavlara girdim ve basardim.. nasil basardigimi bende anlamadim.. hatta o gün o derslere calisirken hic unutmam arkadasim bir kagitin üstüne
platonik_ask bu sinavlari basaracak, okula alinacak, okulu basaracak gibi seyler yazmisti
daha 14 -15 yasindaydik düsün :1rolleyes:
sinavlari basarmayla kalmayip, yer meselesi vardi.. acaba banada yer acilacakmi diye
alirlarmi diye, listeye almislardi ve 3. siradaydim.. insallah alirlar diye ümit ediyordum
sonra birgün telefon caldi.. kadin okulumuza gelmek istiyormusunuz diye sordu..
evet dedim.. dünyalar benim olmustu.. ama ne olduysa sonra oldu..
ilk sene sinifimi gecemedim bir ders yüzünden.. tekrarladim sonraki sene zar zor gectim..
ve 3.sene yine kaldim.. tekrarladim ve basaramadim..
benim icin cok kötü dönemlerdi diyebilirim.. okuldayken hic mutlu degildim..
bilseydim daha erkenden birakip bu okuluma girerdim..
cünkü zamanla istedigimde kalmadi.. simdi zar zor gidiyorum okula.. istegim kalmadi..
biseyi basaramayinca.. bir digerine baslayinca ne kadar istegim kalabilirki ??
o okul bir yara gibi kaldi bende dedigim gibi.. moda tasarimi üzerineydi..en büyük hayalimdi..hayalimdeki meslekti.. ama maalesef olmadi.. :çok üzgünüm:

gayet iyi anlıyorum senii...mutlu olamanda ve kendini kötü hissetmende bu yatıyor olmalı..ama hayatımızda her zaman bir çıkmaz sokak olucaktır ,oluyoda...nice insanlar var görüyoruz,adam tiyatro isterken mesela uluslararası ilişkiler okuyor..veya bunun benzeri farklı şeyler..ama başarılı olmak her neyin içindeysek şayet,bu önemli işte..zaman sana farklı mekanlar sağlamış olabilir ama onun içindeyken bile mutlu olmalısın..şükretmelisin,bak en önemli kelime burda aslında ŞÜKRETMEK...kafanı yastığa koyunca,herşey için şükret..ve inan kendini daha şanslı ve daha iyi hissediceksinnyerimseniben

gayet iyi anlıyorum senii...mutlu olamanda ve kendini kötü hissetmende bu yatıyor olmalı..ama hayatımızda her zaman bir çıkmaz sokak olucaktır ,oluyoda...nice insanlar var görüyoruz,adam tiyatro isterken mesela uluslararası ilişkiler okuyor..veya bunun benzeri farklı şeyler..ama başarılı olmak her neyin içindeysek şayet,bu önemli işte..zaman sana farklı mekanlar sağlamış olabilir ama onun içindeyken bile mutlu olmalısın..şükretmelisin,bak en önemli kelime burda aslında ŞÜKRETMEK...kafanı yastığa koyunca,herşey için şükret..ve inan kendini daha şanslı ve daha iyi hissediceksinnyerimseniben

sükretmek cok rahatlatan bir kelime biliyorum.. aklima geldikce sükrediyorum..
aslinda dikkat ettimde ben burda yapilan anlatilan bir cok seyi ya önceden kesfetmisim
yada duymusum.. ama hep bir süre sürüyor onlari uygulamak..
bir süreligine sükrediyorum sonra olumsuzluk cikiyor ve unutuyorum..
bir süre positif oluyorum sonra yine olumsuzluk ... ama en azindan
burada sizinle bunlari paylastikca okudukca daha iyi olacagina inaniyorum..

Back