Hayal Kırıklığı

Cinsellik konusunda da şöyle bir laf vardır.Bir erkeğe ve kadına cinsel tecrübesini sorduğunuzda; söyledikleri sonuca erkekler için - 5 kadınlar için +5

Yani klasik erkek kafası çok tecrübeli,harika sevişen ideal erkek benim imajı vermek istemiş belkide

Ben inanışlarım gereği evlilik öncesi ilişki yaşamayan birini isterdim. Bunu bulmaya çalışırdım. Garantisi var mı? Hayır yok ama bildiğim bana hoş gelmezdi. Bunu yaşamış olmasının ötesinde internette herhangi birine bunu yazacak kadar cinsellik peşinde koşuyor olması onun benim eşim olmasına engel olurdu.
Bugün kaldıramadığın bir şeyi yarın bence hiç kaldıramazsın. Ama sen bilirsin...

adam saklamamış ve gızlememşki herşey ortadaymış sız bakmamıssınız.ayrıca bekar adam ne yapsın,bı şekılde birilerıyle tanışmaya çalışmış artık sosyal medyadan oluyor tanışmalsr .bunun nın beterını evlı erkekler yapıyor kadın hala boşansammı dıye düşünüyor .bence sız abartmışsınız.

Ben birileriyle tanışmak istemesinden ziyade cinsel içerikli mesajına takıldım, ondan hiç öyle birşey beklemediğim için direkt paylaştım kendi başıma onun üstesinden gelemezdim. Dedikleriniz de haklısınız aslında ama ben o sabırda bir insan değilim.

Ama haksızlık yapmış olmuyormusunuz.Sizden önce olmuş.Her erkek (heleki yeni jenerasyon) mutlaka bir kez bu tarz şeyler yapmıştır.

O yapıdaki bir insanın bunu yapmasını kabullenemiyorum, benim gözümde o herhangi bir erkek değildi gözüm de çok büyütmüşüm. Haklısınız çoğunluk yapmıştır ama ben zaten normal şartlarda kimseye birlikteliğin oldu mu diye sormam hem kaldırmayacağımı bildiğimden hem de beni ilgilendirmediğinden, bununkini de bilmeseydim iyiydi.

Aynı şeyleri konuştuk onunla, ben geçmişe bakmam bu zamana kadar geçmişle alakalı sana bişey sordum mu diyor, ben de bu karanlık geçmişinle sorma zaten dedim, uyanık.

Doğru, mantıken de öyle olması gerekiyor ama kendime söz geçiremiyorum.
Gecmiş sizi sadece üzer
Hiç bi erkek arkadasımda veya eşimde asla gecmişi merak etmedim hatta gecmişten gelen biri eşimle ilk zamanlarımızda mesaj bile attı yanımdayken ve kızmadım bilmiyor olabilir hayatında biri oldugunu sorun değil dedim ve konuyu kapattım
Eger gercekten bi uyum varsa ve senle iyiyse senleyken biriyle mesajlasmadıgına eminsen en azından gördügün kadarıyla devam etmemen icin hic bi neden olmamalı
Yaşlar kac bilmiyorum ama bu devirde cok kücük değilseniz baska kadınlarla bu tarz veya baska tarz muhabbet yapmayan birini bulman imkansız gibi geliyor

yani bence de keşke görmeseymişsiniz ama maalesef biz de sevgililerimizin eşlerimizin bizden önce ne kadar iğrençleştiğini bilemiyoruz. İyiki de bilmiyoruz bence çoğu erkek özünde iğrenç
yani biraz fevri davranmışsınız gibi geldi bana da yaa ne bileyim, sonuçta sizden sonra yazmamış başka birine.
Olay sizinle tanışmadan günler öncesinde olmuş falan filan...
ama şimdi bunu bilip, bildiğinizi onun da bilmesi ve bu şekilde devam etmesi hoş da olmaz.
Sizin içinizde de şüphe var sanırım aksi halde başlık açmazdınız gibi geliyor bana?

Bende öyle birini istiyorum ama dediğin gibi garantisi de yok. Bunca zaman böyle birini hep istedim ama hayatıma girenler bambaşka tarzda insanlardı, şimdi istediğimi bulmuşken böyle bişeyle karşılaşmak tüm umutlarımı yıktı. bukadar hassasiyetli biri bile bunu yapıyorsa diye üzülüyorum. Cinsellik içeren tek mesaj gördüm, onuda nasıl yazdığını aklı almıyormuş, pişmanmış. Sonuçta yazdın, öyle bişeyi düşündün ve miden kaldırdı diyorum hataydı, tövbe ettim diyor, gel de inanıp kabullen.

Her erkek her kadın cinsellik ister bekar insanlar hem duygusal hem seksüel ilişki yaşamak için girişimde bulunur. Amaaaaa ayılık başka birşey. Bu önüne gelene arsızca olta atmış. Bu tür açlık arsızlık geçmez yarın Birgün ilişkiniz monotonlaşır gider birilerine mesaj atar. Ha bunları yapmayan erkek tabii ki var medeni kendini bilen duygusal gelişimini tamamlamış bir sürü erkek var bu ayılarla vakit kaybetmeyin

herkese tanıışalım mı yazması normal zaten chat yerinde tanışmısınız. ama diğerleri gerçekten itici......

Ben olsam inanamazdım. Güven ve saygı evlilikte en önemli şeyler. Bu olay bence ikisini de götüren bir şey. Salih bir eş için dua etmekten başka çare yok. Kimin ne yaptığını, yapacağını asla bilemezsin ama bunu Senin önüne Rabbim çıkarmış.

Bende geçmişi öğrenme taraftarı değilim, çünkü kaldıramayan bir tipim ve kesinlikle soğurum, o yüzden kimseyle bu muhabbete girmem. Bununla da hiç girmedik. O platformda tanıştık, tanışma şeklimizde gayet doğal olduğu için hiç bu tarz şeyler çıkabileceğine ihtimal vermeden girip baktım merak edip. Doğal olarak da güvenim kırıldı, öncesinde eminim diyebilirken artık şüpheliyim. Önyargılısın diyor, seninleyken ya da sana bişeyimi gördün mü diyor ama yine de inanamıyorum. yaşlarımız büyük, ergen değiliz. En azından böyle bişeye şahit olmasaydım diyorum.

Abartmıyorsun tabiki ben de artık kimseye guvenmiyorum hepsi pislik arayışta bunların. Bir de dememiş mi benim beklediğim sensin diye. Ne beklemesi ya adam uçkurunun derdindeymiş bence sana da rol yapıyordu. Sakin geri döneyim deme iğrenç herif ondan ne sevgili ne eş ne de baba olur yanında çanta diye dolaştırma o kadar kıymeti bile yok onun rezil herif.

Yani mesajlara bakarken belki bu kadar acık secik seyleri beklemiyordunuz ama illaki kimle ne konustu diye merak etmişsiniz ki bakmıssınız zaten bişey görecektiniz
Ki sizde ordan tanısmıssınız ama öyle ama böyle demekki üye oldugunuz site nasıl bi yerse bu kadar alenen konusulabilecek seyler oldugunu biliyor olmanız lazım

Fevri biriyim doğru. Aynen öyle, öğrenip gördüğümü paylaşmasam kendi kendimi yiyip kabullenemeyecektim, şimdi de paylaştım ama bu sefer de bildiğim halde onunla devam etmeye gururum el vermiyor. İki ucu... hesabı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…