• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal Kırıklığı

Eşimle buna benzer bir durumumuz oldu, nişanlandıktan sonra mail şifresini vermişti ve girdim baktım, bir mailinde , eve gel sinema izleyelim diye yazmış bir bayana, bir de çalıştığı yerde bir bayanın askılı bir resmî vardı. Bunların hesabını sordum o zaman, sonuçta benden önce ki şeylerdi , atlattık.
Malesef evet bu tarz şeyler erkeklere göre normal, yapmayanı var mıdır bilemiyorum.
Eşimi de görseniz hiç beklemezsiniz:)

Yani mesajlara bakarken belki bu kadar acık secik seyleri beklemiyordunuz ama illaki kimle ne konustu diye merak etmişsiniz ki bakmıssınız zaten bişey görecektiniz
Ki sizde ordan tanısmıssınız ama öyle ama böyle demekki üye oldugunuz site nasıl bi yerse bu kadar alenen konusulabilecek seyler oldugunu biliyor olmanız lazım

Evet konuşmalarını merak ettiğim için baktım ama o tarz konuşacak biri olduğu izlenimini asla vermedi, vermiş olsa bu kadar üzülmezdim.

Hmmm buna aslında sıkıntılı biri olarak bakardım. Ama bir arkadaşım var nasıl efendi tatlı bir şeydi herkesin aşık olduğu bir çocuk. Çok düzgün hani 6 aydır tanıyıp kanka olmasam sapık diyeceğim bir şekilde eski sevgilisiyle tanışmış. Tüm fikirlerimi değiştirdi. Yani iyi biri olma olasılığı oluyormuş öyle mecralarda böyle olan insanların.
Not: Tipi sıkıntıysa bilemeyeceğim ama,alakasız gelebilir ama .d

Evet konuşmalarını merak ettiğim için baktım ama o tarz konuşacak biri olduğu izlenimini asla vermedi, vermiş olsa bu kadar üzülmezdim.
Peki bu mesajları onun sifresiyle girip mi görüp okudunuz ?
Öyle değilse aylrca konusmussunuz madem böyle bişeyler var tanıma/tanısma asamasındayken aleni yazılan seylerse görüp uzak durabilirdiniz

Eşimle buna benzer bir durumumuz oldu, nişanlandıktan sonra mail şifresini vermişti ve girdim baktım, bir mailinde , eve gel sinema izleyelim diye yazmış bir bayana, bir de çalıştığı yerde bir bayanın askılı bir resmî vardı. Bunların hesabını sordum o zaman, sonuçta benden önce ki şeylerdi , atlattık.
Malesef evet bu tarz şeyler erkeklere göre normal, yapmayanı var mıdır bilemiyorum.
Eşimi de görseniz hiç beklemezsiniz:)

Bilmiyorum belki başka biri olsaydı daha rahat kabul ederdim ama bunun o karakteriyle yapmış olmasını hazmedemiyorum. Haklısın yapmayanı bulmakta zor gibi hayırlısı artık.

Hmmm buna aslında sıkıntılı biri olarak bakardım. Ama bir arkadaşım var nasıl efendi tatlı bir şeydi herkesin aşık olduğu bir çocuk. Çok düzgün hani 6 aydır tanıyıp kanka olmasam sapık diyeceğim bir şekilde eski sevgilisiyle tanışmış. Tüm fikirlerimi değiştirdi. Yani iyi biri olma olasılığı oluyormuş öyle mecralarda böyle olan insanların.
Not: Tipi sıkıntıysa bilemeyeceğim ama,alakasız gelebilir ama .d

Tip önemli konu aynen. (:

Ayy salla gitsin sosyal hesaplardan takipleşiyosanız veya muhabbet esnasında kendinizi anlattıysanız sizi size aynalamış yani yansıtmış olabilir bu kadar mükemmel ortak nokta vs inandırıcı gelmedi bana. Ağzı iyi laf yapan tipler karşıya kolay adapte olup hızlı yalan söyleyebiliyolar. Böyle bi tiple evlenip bi ay sonra numaracı olduğunu anlayınca evi terkettim, benim hayal kırıklığımın yanında sizinki çok da şey deil yani takmayın fazla kafaya..:silah:

Ayy salla gitsin sosyal hesaplardan takipleşiyosanız veya muhabbet esnasında kendinizi anlattıysanız sizi size aynalamış yani yansıtmış olabilir bu kadar mükemmel ortak nokta vs inandırıcı gelmedi bana. Ağzı iyi laf yapan tipler karşıya kolay adapte olup hızlı yalan söyleyebiliyolar. Böyle bi tiple evlenip bi ay sonra numaracı olduğunu anlayınca evi terkettim, benim hayal kırıklığımın yanında sizinki çok da şey deil yani takmayın fazla kafaya..:silah:

Ortak isteklerimizi/noktalarımızı ailemden başka bilen yoktu, yani sosyal mecrada paylaşılmayacak özellikte şeyler o yüzden onu tanıdığıma şaşkınım. Kendisine de söyledim ortak tanıdığımız olsa kesinlikle sen ondan duyduklarını bana satıyorsun diye düşünürdüm diye, çünkü inanılacak bişey değil. Bu konuda değil ama başka konularda numara yaptı mı bilemem, kimseye güven olmuyor bunu anladım. Geçmiş olsun size de, Allah herkese güzel günler göstersin.

Bence başta çok doğru bir karar vererek kendinizi çekmişsiniz.

Herkes yapar yapmaz meselesi değil bu. Tanışma sitesi de değil diyorsunuz. Gerçekten çok itici önüne gelene bakan abaza bir tip profili. Sizinle farklı tanıştığı için de rol yapmış, o evlilik mesajları falan da kurmacadır eminim.

Sevgilimin geçmişi umrumda olmaz ama böyle abaza gibi oraya buraya yazan üstelik seçiciliği, tarzı, kalitesi bulunmayan biri olduğunu görsem soğurdum. İsterse benden önce olsun.

Bence başta çok doğru bir karar vererek kendinizi çekmişsiniz.

Herkes yapar yapmaz meselesi değil bu. Tanışma sitesi de değil diyorsunuz. Gerçekten çok itici önüne gelene bakan abaza bir tip profili. Sizinle farklı tanıştığı için de rol yapmış, o evlilik mesajları falan da kurmacadır eminim.

Sevgilimin geçmişi umrumda olmaz ama böyle abaza gibi oraya buraya yazan üstelik seçiciliği, tarzı, kalitesi bulunmayan biri olduğunu görsem soğurdum. İsterse benden önce olsun.

Değil mi ya. Bir de açıklaması herkese değil kendisine uyumlu olanlara yazmış haspam.

Ben birileriyle tanışmak istemesinden ziyade cinsel içerikli mesajına takıldım, ondan hiç öyle birşey beklemediğim için direkt paylaştım kendi başıma onun üstesinden gelemezdim. Dedikleriniz de haklısınız aslında ama ben o sabırda bir insan değilim.
o da bı ihtıyac be canım ,yasını bılmıyorum ama belki bekarlık tak etti canına😁

Hepsi aynı yaa işi gücü olan okumuş olan dışarda görsen ne kadar beyefendi diyeceğin insanların ne hesapları var ne işler karıştıyolar erkek olması yeterli bunun için

Kimse kimsenin geçmişini yargılayamaz o ayrı tabi ama böyle alenen ‘basit(!) ’ bi tarzı da ‘aa olsun, o onun geçmişi, o erkektir’ diye geçiştirmez..

Böyle abazalığı kaldıracak genişlikte değilim ben mesela, devam etmezdim. İnsan sürekli sorgular, güvenemez devamında...

Hepsi aynı yaa işi gücü olan okumuş olan dışarda görsen ne kadar beyefendi diyeceğin insanların ne hesapları var ne işler karıştıyolar erkek olması yeterli bunun için

Aynen öyle, bunu görsen işini eline almış, belli bir noktaya gelmiş, efendi biri. Hatta yanımdayken teşhirci birisini görse hemen kafasını çeviren bir tip, asla göz ucuyla bile baktığına şahit olmadım bunun içinden bile o pislik çıktıysa daha da kimseye güvenmem.

Kimse kimsenin geçmişini yargılayamaz o ayrı tabi ama böyle alenen ‘basit(!) ’ bi tarzı da ‘aa olsun, o onun geçmişi, o erkektir’ diye geçiştirmez..

Böyle abazalığı kaldıracak genişlikte değilim ben mesela, devam etmezdim. İnsan sürekli sorgular, güvenemez devamında...

Aynen öyle, diyorum ki ben tekrar nasıl güvenicem sana bir kere o midesizliğe başvuran herzaman yapabilir, bana kızınca, aramız limoni olunca hayvani güdülerini gidip gidermeyeceğine nasıl inanayım. Velhasıl kalite önemli gerçekten.

aslında o herkese yazmış olması, muazzam bir uyumunuz olsa da hatta evlenseniz bile en ufak bir boşlukta bu boşluğu yine benzer mecralarda arayıp doldurabilecek oluşunun kanıtı. sosyal medya ya da benzeri ortamlardan insanlarla elbette tanışılır bence internet tanışmalarındaki en büyük sorun karşıdakinin iyi/kötü/çirkin vs çıkması değil herhangi bir boşluğa düştüğü anda aynı şekilde başka birilerine sarabilecek olmasıdır. bu yüzden güven sorunu oluşur bence. daha başlamadan bitirmeniz çok iyi olmuş hiç düşünmeyin bile.

Back