• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal Kırıklığı

aslında o herkese yazmış olması, muazzam bir uyumunuz olsa da hatta evlenseniz bile en ufak bir boşlukta bu boşluğu yine benzer mecralarda arayıp doldurabilecek oluşunun kanıtı. sosyal medya ya da benzeri ortamlardan insanlarla elbette tanışılır bence internet tanışmalarındaki en büyük sorun karşıdakinin iyi/kötü/çirkin vs çıkması değil herhangi bir boşluğa düştüğü anda aynı şekilde başka birilerine sarabilecek olmasıdır. bu yüzden güven sorunu oluşur bence. daha başlamadan bitirmeniz çok iyi olmuş hiç düşünmeyin bile.

Aynısını ona söyledim, en ufak kızgınlıkta/sorun da aynı şeyi yaparsın, bunlar sonucunda o potansiyelin var diye ama o ben hayatımda kimse olmadığı için arayıştaydım, aksi halde niye yapayım hemde istediğim gibi birini bulmuşken diye diretti. Sonuç olarak inanmadığımı ve inanmayacağımı belirttim. Ama hem üzgünüm hem de ileride pişman olur muyum diye düşünüyorum, çünkü bu kadar çizgilerimin uyuştuğu kimse olmadı bu zamana kadar bundan sonrası içinde sanmıyorum. Şansıma tüküreyim.

O nasıl bir site madem bu sitede tanısmıssanız Bunu da göze almalıymıssınız

Bekar erkektir yapar mantığını anlamıyorum. Bu tamamen kişilikle ilgili. Aynı cinsel içerikli mesajları bir kadın yazsa kadına ne etiketler yapıştırılırdı. Yani erkek diye midenizin almadığı şeyleri kabul etmeyin. Kimse mükemmel değil gözünüzde büyütmeyin. Bazı şeyleri erkekler köprüyü geçene kadar öyle gösteriyor. Tabii ki her erkek böyle değil. Içinize sinmiyorsa yol verij gitsin.

Aynısını ona söyledim, en ufak kızgınlıkta/sorun da aynı şeyi yaparsın, bunlar sonucunda o potansiyelin var diye ama o ben hayatımda kimse olmadığı için arayıştaydım, aksi halde niye yapayım hemde istediğim gibi birini bulmuşken diye diretti. Sonuç olarak inanmadığımı ve inanmayacağımı belirttim. Ama hem üzgünüm hem de ileride pişman olur muyum diye düşünüyorum, çünkü bu kadar çizgilerimin uyuştuğu kimse olmadı bu zamana kadar bundan sonrası içinde sanmıyorum. Şansıma tüküreyim.

eh tabii böyle diyen birine ben de haklısın muhtemelen öyle yaparım demezdim : ) üzülmeyin bence yakında hiç hatırlamayacaksınız bile. hayal kırıklıkları başkalarıyla tanışma şevkinizi kırmasın. ve emin olun ruh eşimdi ya çok ortak noktamız vardı bir daha bulamam böylesini dediğimiz insanlar dışarıda yanında yürürken kafamızı çevirip bakmadığımız insanlar da çıkabilirdi. sadece yazışma diliyle anlaştığınız için aslında çok şeyin tuttuğunu düşünüp böyle bi yargıya varıyorsunuz gerçek öyle değil. :KK200:

Şuan hayal kırıklığının dibine vurmuş bulunuyorum o yüzden burada içimi dökerek başka bakış açılarını duymak istiyorum. Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkürler.

Yaklaşık 5 aydır tanıdığım, 1-2 aydır da sevgili yolunda ilerlediğim biri vardı(düne kadar). Bu şahısla netten tanıştık. Arkadaş/sevgili olmak amaçlı değil daha doğrusu sosyal medyadan değil yani anonim olarak fikir alışverişi/makara yaparken kendimizi muhabbetin içinde bulduk. Muhabbetimizin uyumu ve aynı şehirde olmanın rahatlığı içerisinde bu arkadaşlığı sanaldan çıkarıp, reel ortama taşıdık. Bu süre içerisinde arkadaşlığımız devam etti, her hafta buluşup gezdik-tozduk, muhabbet edip iyi vakit geçirdik. Tanıdıkça bunca zaman hayatıma girmesini istediğim karakterde, inanışta, hassasiyette, davranışta biri olduğunu farkettim. Ortak zevklerimizin, hayallerimizin olduğunu gördükçe ona doğru çekildim. Tek eksisi tipiydi, ancak bukadar mükemmelliğin yanından o bile gözüme hoş gelmeye başlamıştı. Velhasıl günler böyle geçti ve biz muhabbetimizi ilerlettik. Bu zamana kadar hiç bir şüphe duymadım ondan yana, herhangi bir olumsuz davranışını da görmedim.
Geçen gün ilk tanıştığımız platform geldi aklıma girip bakayım dedim(ilk tanıştığımızda sevgili olma gibi düşüncem/niyetim olmadığı için hesabını karıştırmak aklıma gelmemişti). Girdim baktım bir de ne göreyim adam gelene geçene 'tanışalım mı, sizinle tanışmak istiyorum' yazmış. Bizim muhabbet böyle gelişmediği için ben şok oldum tabii, resmen arayıştaymış. Sonrasında en can alıcı mesajı gördüm, hatunun tekine kendisinin tecrübeli olduğunu ve partner olarak(cinsellik için) kendisini seçmesini söylemiş. Bu noktada bende ipler koptu. Ekran görüntülerini çarşaf çarşaf ona gönderdim ve bu midesizlikteki biriyle devam etmeyeceğimi söyledim. Tüm bunlar için pişman olduğunu, hepsinin benden önce olduğunu(tanışmamızdan 15 gün önce olan mesajlar, benden sonra bu tarz mesaj yok gerçekten) ve beraberinde bin ton bişey söyledi. Üç gün onun açıklamalarıyla ve tartışmalarımızla geçti. Sonuç olarak kabullenemedim ve dün akşam silip engelledim.
Müthiş bi hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu tarz bir insan olduğunu gözlerimle görmesem inanmazdım. Bana olan davranışı, hassasiyeti mükemmeldi, bunca zaman küçücük bir falsosunu görmemişken bu gerçeklere şahit olmak koydu baya. Kendisi beni kaybetmek istemediğini, onunda hep beklediği/dua ettiği kişinin ben olduğumu, isteklerimizi birbirimizde bukadar net bulmuşken yazık etmememi ve bize bir şans vermem gerektiğini söyleyip istedi. Bayram sonrasında evlilik teklifi planı için iletişime geçtiği birinin mesajlaşma ekran görüntüsünü atıp, 'ben geleceğimizin birlikte olması için çabalıyorum, geçmişim için pişmanım vs.' dedi durdu.
Her erkek yapmıştır(haspam millete de çamur atıyor), benimki bir şekilde çıktı ortaya peki benden sonra hayatına girecek olan kişinin yapmamış olacağından nasıl emin olacaksın dedi. Gerçekten her erkek böyle pislik mi? Ya da ben mi abartıyorum bunlarda hiç birşey yok mu? Benim hayal kırıklığım o karakterde,davranışta olan birinin bunu yapmış olması, gözümde çok büyütmüşüm onu.
Yahu bekar erkek. Günümüzde evliler durmuyor sen bekar adamın senden önce yaptığına takılmışsın. Bence aşık olmuşsun kıskanıyorsun 😄
Saçmalama barış çocukla 😁 senden sonra yaparsa böyle bişey, o zaman ayrılırsın

Geçmiş, erkektir yapar diye bu kadar kalitesiz davranışları normal mi görmemiz mi lazım?

Her önüne gelene yazan, tecrübe!sahibi olduğunu vurgulayan bir abaza türü varmış karşınızda. Erken vakitte karşınızdakinin nasıl biri olduğunu bilmeniz ve ilişkiyi bitirmeniz gayet yerinde bir karar olmuş.

Ayrıca her önüne gelene yazmayı alışkanlık haline getiren adam ilk sorunda, canı sıkıldığında birileriyle irtibat kurmaya müsait demektir ne gerek bu tarz birini hayatınızda tutmaya.

yine de mide bulandırıcı. iyi yapmışsınız. uçan kuşa yürüyen adam az boşlukta kalsa tartışsanız etseniz yine bir arayışa girebilir her an onun paranoyasıyla yaşanmaz. illa ki vardır bunun gibiler ama tam tersi de vardır daha iyisine denk gelirsiniz umarım

Tanışma sitesi değil demişsiniz. Adam herkese tanışalım mı diye yazmış durmuş. Yetmemiş cinsel içerikli mesaj da atmış. Ben duygulara güvenirim. İçinizde olumsuz bir his oluşturmuş ki kestirip atmışsınız ve ben de olsam aynısını yapardım. Ayrıca tanışma sitesi dahi olmayan bir yerden böyle mesajlar atacak kadar çaresiz ve çapsız biriyle de olmak istemezdim.
Arkadaşların ama o erkek vs açıklamalarına da hiç katılmıyorum. Bakir olsun demiyoruz da biraz da karakterli olsun ilişki yaşadıysa da onurlu yaşamış olsun ne bileyim böyle internette ben deneyimliyim beni seçfalan yazması çok çiğ! Ben sizi haklı buldum.

Bence abartıyorsunuz sizden önce olan bir şey her erkek değil her insan bu tarz konuşmalar içerisine girebilir , arayışta olabilir kötü bir zamana denk gelebilir. Sizle beraber olduktan sonra yaptıkları önemli öncesi değil. İlişkiniz güzel gidiyorsa bu konu yüzünden haksızlık etme bence. Yavaşça tanı.

Müthiş bi hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu tarz bir insan olduğunu gözlerimle görmesem inanmazdım. Bana olan davranışı, hassasiyeti mükemmeldi, bunca zaman küçücük bir falsosunu görmemişken bu gerçeklere şahit olmak koydu baya.

Benim hayal kırıklığım o karakterde,davranışta olan birinin bunu yapmış olması, gözümde çok büyütmüşüm onu.

Cidden erkekler gerçek kişiliklerini öyle güzel gizliyorlar ki ve biz de bu adamları öyle gözümüzde büyütüyoruz ki;
Tesadüfen gerçek yüzlerini keşfettiğimizde bunu yapan bu adam mı diye inanmakta güçlük çekiyoruz, üzülüyoruz, kırılıyoruz ama maalesef böyleler... Maymun iştahlı, aç gözlü, sürekli arayışta..

Back