Hayal Kırıklığı

buztuz

Allahu ekber!☝
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
961
1.921
333
Şuan hayal kırıklığının dibine vurmuş bulunuyorum o yüzden burada içimi dökerek başka bakış açılarını duymak istiyorum. Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkürler.

Yaklaşık 5 aydır tanıdığım, 1-2 aydır da sevgili yolunda ilerlediğim biri vardı(düne kadar). Bu şahısla netten tanıştık. Arkadaş/sevgili olmak amaçlı değil daha doğrusu sosyal medyadan değil yani anonim olarak fikir alışverişi/makara yaparken kendimizi muhabbetin içinde bulduk. Muhabbetimizin uyumu ve aynı şehirde olmanın rahatlığı içerisinde bu arkadaşlığı sanaldan çıkarıp, reel ortama taşıdık. Bu süre içerisinde arkadaşlığımız devam etti, her hafta buluşup gezdik-tozduk, muhabbet edip iyi vakit geçirdik. Tanıdıkça bunca zaman hayatıma girmesini istediğim karakterde, inanışta, hassasiyette, davranışta biri olduğunu farkettim. Ortak zevklerimizin, hayallerimizin olduğunu gördükçe ona doğru çekildim. Tek eksisi tipiydi, ancak bukadar mükemmelliğin yanından o bile gözüme hoş gelmeye başlamıştı. Velhasıl günler böyle geçti ve biz muhabbetimizi ilerlettik. Bu zamana kadar hiç bir şüphe duymadım ondan yana, herhangi bir olumsuz davranışını da görmedim.
Geçen gün ilk tanıştığımız platform geldi aklıma girip bakayım dedim(ilk tanıştığımızda sevgili olma gibi düşüncem/niyetim olmadığı için hesabını karıştırmak aklıma gelmemişti). Girdim baktım bir de ne göreyim adam gelene geçene 'tanışalım mı, sizinle tanışmak istiyorum' yazmış. Bizim muhabbet böyle gelişmediği için ben şok oldum tabii, resmen arayıştaymış. Sonrasında en can alıcı mesajı gördüm, hatunun tekine kendisinin tecrübeli olduğunu ve partner olarak(cinsellik için) kendisini seçmesini söylemiş. Bu noktada bende ipler koptu. Ekran görüntülerini çarşaf çarşaf ona gönderdim ve bu midesizlikteki biriyle devam etmeyeceğimi söyledim. Tüm bunlar için pişman olduğunu, hepsinin benden önce olduğunu(tanışmamızdan 15 gün önce olan mesajlar, benden sonra bu tarz mesaj yok gerçekten) ve beraberinde bin ton bişey söyledi. Üç gün onun açıklamalarıyla ve tartışmalarımızla geçti. Sonuç olarak kabullenemedim ve dün akşam silip engelledim.
Müthiş bi hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu tarz bir insan olduğunu gözlerimle görmesem inanmazdım. Bana olan davranışı, hassasiyeti mükemmeldi, bunca zaman küçücük bir falsosunu görmemişken bu gerçeklere şahit olmak koydu baya. Kendisi beni kaybetmek istemediğini, onunda hep beklediği/dua ettiği kişinin ben olduğumu, isteklerimizi birbirimizde bukadar net bulmuşken yazık etmememi ve bize bir şans vermem gerektiğini söyleyip istedi. Bayram sonrasında evlilik teklifi planı için iletişime geçtiği birinin mesajlaşma ekran görüntüsünü atıp, 'ben geleceğimizin birlikte olması için çabalıyorum, geçmişim için pişmanım vs.' dedi durdu.
Her erkek yapmıştır(haspam millete de çamur atıyor), benimki bir şekilde çıktı ortaya peki benden sonra hayatına girecek olan kişinin yapmamış olacağından nasıl emin olacaksın dedi. Gerçekten her erkek böyle pislik mi? Ya da ben mi abartıyorum bunlarda hiç birşey yok mu? Benim hayal kırıklığım o karakterde,davranışta olan birinin bunu yapmış olması, gözümde çok büyütmüşüm onu.

Ks mi orası
Ya bırakın şu ergeni yolunuza bakın

Sende önceki konuşmalar olduğundan emin misin?Sonuçta erkekler kadınlar gibi değil...İlişkilere bakış açıları daha farklı olabiliyor.Sen hayatında değilken başka arayışlar içine girmiş olabilir.Önemli olan senden sonrası...Genelinin geçmişi sütten çıkma ak kaşık değil...Tekrar düşün derim

Benden sonrasına ait bir kanıt bulamadım hepsi öncesinde. Ama başka yerlerde bişeyler karıştırıyorsa bilemem. Gördüklerim yüzünden güvenimde kırıldı, dediğin gibi geneli de böyle bundan beklemediğim halde böyle çıktıysa.

Şüphe duymakta haklısın...sinek ufaktır ama mide bulandırır sen.Eger sana olan duygularından eminsen devam et ama gözün kulağın açık olsun kontrolde ol çaktırmadan...zamana bırak...zamanla anlarsın zaten ona göre kararını verirsin

Tanışalım mı mesajları tolere edilebilir belki ama “ben tecrübeliyim” ve devamı...
Olmamış.

Tanışma sitesi değil, öyle olsa benim de amacım o olurdu zaten niye yadırgayayım adamı.
nasıl bi tanışma sitesi değil de herkese açıktan mesaj atabiliyor ve cinsel birliktelik teklif edebiliyor. çok ilginç valla.

Bence biraz abartmışsınız. Sonuçta sizden önce olmuş bitmiş. Erkekler tabi ki de arayışta olur. O sohbet odalarında sanki fikir alış verişi, entellektüel paylaşımlar vb. şeyler için mi o kadar zaman geçiriyorlar sanıyorsunuz? Adam demek ki birileriyle tanışmaya çalışıyormuş ve sizinle tanışmış ve belki de güzel bir yola girmiş. Hepimizin hataları olabilir; tabi ki de hatalardan ders alacağız, ancak bizden önceki hatalar için herşeyin güzel gittiği bir ilişkiyi bitirmek de doğru gelmiyor bana. Biraz aman ve şans verilebilirdi. Bir şöyle tartılabilirdi karşıdaki belirli bir süre. Ama siz direk ekran görüntüsü alıp göndermeyi seçmişsiniz. Sizin de davranış ve düşünceniz yeterince olgun değil açıkçası.

Muhakkak bu durum can sıkar ama ben olsam eğer başka sorun yoksa ilişkimi direk bitirmezdim...

Tanışalım mı mesajları tolere edilebilir belki ama “ben tecrübeliyim” ve devamı...
Olmamış.

Aynen benim de midemi bulandıran kısmı orası. Hangi kafayla onu yazdım bilmiyorum, pişmanım diyor. O mesaj dışında başka bu tarz mesaj da işin ilginç yanı, hormonlarının tavan yaptığı zamana mı geldi anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…