- 13 Haziran 2015
- 544
- 935
- 103
Ama haksızlık yapmış olmuyormusunuz.Sizden önce olmuş.Her erkek (heleki yeni jenerasyon) mutlaka bir kez bu tarz şeyler yapmıştır.Doğru ama kabullenemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama haksızlık yapmış olmuyormusunuz.Sizden önce olmuş.Her erkek (heleki yeni jenerasyon) mutlaka bir kez bu tarz şeyler yapmıştır.Doğru ama kabullenemiyorum.
adam saklamamış ve gızlememşki herşey ortadaymış sız bakmamıssınız.ayrıca bekar adam ne yapsın,bı şekılde birilerıyle tanışmaya çalışmış artık sosyal medyadan oluyor tanışmalsr .bunun nın beterını evlı erkekler yapıyor kadın hala boşansammı dıye düşünüyor .bence sız abartmışsınız.Şuan hayal kırıklığının dibine vurmuş bulunuyorum o yüzden burada içimi dökerek başka bakış açılarını duymak istiyorum. Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkürler.
Yaklaşık 5 aydır tanıdığım, 1-2 aydır da sevgili yolunda ilerlediğim biri vardı(düne kadar). Bu şahısla netten tanıştık. Arkadaş/sevgili olmak amaçlı değil daha doğrusu sosyal medyadan değil yani anonim olarak fikir alışverişi/makara yaparken kendimizi muhabbetin içinde bulduk. Muhabbetimizin uyumu ve aynı şehirde olmanın rahatlığı içerisinde bu arkadaşlığı sanaldan çıkarıp, reel ortama taşıdık. Bu süre içerisinde arkadaşlığımız devam etti, her hafta buluşup gezdik-tozduk, muhabbet edip iyi vakit geçirdik. Tanıdıkça bunca zaman hayatıma girmesini istediğim karakterde, inanışta, hassasiyette, davranışta biri olduğunu farkettim. Ortak zevklerimizin, hayallerimizin olduğunu gördükçe ona doğru çekildim. Tek eksisi tipiydi, ancak bukadar mükemmelliğin yanından o bile gözüme hoş gelmeye başlamıştı. Velhasıl günler böyle geçti ve biz muhabbetimizi ilerlettik. Bu zamana kadar hiç bir şüphe duymadım ondan yana, herhangi bir olumsuz davranışını da görmedim.
Geçen gün ilk tanıştığımız platform geldi aklıma girip bakayım dedim(ilk tanıştığımızda sevgili olma gibi düşüncem/niyetim olmadığı için hesabını karıştırmak aklıma gelmemişti). Girdim baktım bir de ne göreyim adam gelene geçene 'tanışalım mı, sizinle tanışmak istiyorum' yazmış. Bizim muhabbet böyle gelişmediği için ben şok oldum tabii, resmen arayıştaymış. Sonrasında en can alıcı mesajı gördüm, hatunun tekine kendisinin tecrübeli olduğunu ve partner olarak(cinsellik için) kendisini seçmesini söylemiş. Bu noktada bende ipler koptu. Ekran görüntülerini çarşaf çarşaf ona gönderdim ve bu midesizlikteki biriyle devam etmeyeceğimi söyledim. Tüm bunlar için pişman olduğunu, hepsinin benden önce olduğunu(tanışmamızdan 15 gün önce olan mesajlar, benden sonra bu tarz mesaj yok gerçekten) ve beraberinde bin ton bişey söyledi. Üç gün onun açıklamalarıyla ve tartışmalarımızla geçti. Sonuç olarak kabullenemedim ve dün akşam silip engelledim.
Müthiş bi hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu tarz bir insan olduğunu gözlerimle görmesem inanmazdım. Bana olan davranışı, hassasiyeti mükemmeldi, bunca zaman küçücük bir falsosunu görmemişken bu gerçeklere şahit olmak koydu baya. Kendisi beni kaybetmek istemediğini, onunda hep beklediği/dua ettiği kişinin ben olduğumu, isteklerimizi birbirimizde bukadar net bulmuşken yazık etmememi ve bize bir şans vermem gerektiğini söyleyip istedi. Bayram sonrasında evlilik teklifi planı için iletişime geçtiği birinin mesajlaşma ekran görüntüsünü atıp, 'ben geleceğimizin birlikte olması için çabalıyorum, geçmişim için pişmanım vs.' dedi durdu.
Her erkek yapmıştır(haspam millete de çamur atıyor), benimki bir şekilde çıktı ortaya peki benden sonra hayatına girecek olan kişinin yapmamış olacağından nasıl emin olacaksın dedi. Gerçekten her erkek böyle pislik mi? Ya da ben mi abartıyorum bunlarda hiç birşey yok mu? Benim hayal kırıklığım o karakterde,davranışta olan birinin bunu yapmış olması, gözümde çok büyütmüşüm onu.
Bence biraz abartmışsınız. Sonuçta sizden önce olmuş bitmiş. Erkekler tabi ki de arayışta olur. O sohbet odalarında sanki fikir alış verişi, entellektüel paylaşımlar vb. şeyler için mi o kadar zaman geçiriyorlar sanıyorsunuz? Adam demek ki birileriyle tanışmaya çalışıyormuş ve sizinle tanışmış ve belki de güzel bir yola girmiş. Hepimizin hataları olabilir; tabi ki de hatalardan ders alacağız, ancak bizden önceki hatalar için herşeyin güzel gittiği bir ilişkiyi bitirmek de doğru gelmiyor bana. Biraz aman ve şans verilebilirdi. Bir şöyle tartılabilirdi karşıdaki belirli bir süre. Ama siz direk ekran görüntüsü alıp göndermeyi seçmişsiniz. Sizin de davranış ve düşünceniz yeterince olgun değil açıkçası.
Muhakkak bu durum can sıkar ama ben olsam eğer başka sorun yoksa ilişkimi direk bitirmezdim...
Ama haksızlık yapmış olmuyormusunuz.Sizden önce olmuş.Her erkek (heleki yeni jenerasyon) mutlaka bir kez bu tarz şeyler yapmıştır.
Aynı şeyleri konuştuk onunla, ben geçmişe bakmam bu zamana kadar geçmişle alakalı sana bişey sordum mu diyor, ben de bu karanlık geçmişinle sorma zaten dedim, uyanık.Şöyle bir düşünün: Sizin mesajlarinin arasında "tecrübeliyim beni al" diye mesaj görse istediği toleransi kendisi gösterirmiydi. Şahsen öyle internetde olur olmaz insanlarla beraberlik yaşamak isteyen birinden bana eş olmazdı.
Hayatında siz yokken yaptıkları sizi baglamaz ki ?
Gecmiş sizi sadece üzerDoğru, mantıken de öyle olması gerekiyor ama kendime söz geçiremiyorum.
Ben inanışlarım gereği evlilik öncesi ilişki yaşamayan birini isterdim. Bunu bulmaya çalışırdım. Garantisi var mı? Hayır yok ama bildiğim bana hoş gelmezdi. Bunu yaşamış olmasının ötesinde internette herhangi birine bunu yazacak kadar cinsellik peşinde koşuyor olması onun benim eşim olmasına engel olurdu.
Bugün kaldıramadığın bir şeyi yarın bence hiç kaldıramazsın. Ama sen bilirsin...
Ben olsam inanamazdım. Güven ve saygı evlilikte en önemli şeyler. Bu olay bence ikisini de götüren bir şey. Salih bir eş için dua etmekten başka çare yok. Kimin ne yaptığını, yapacağını asla bilemezsin ama bunu Senin önüne Rabbim çıkarmış.Bende öyle birini istiyorum ama dediğin gibi garantisi de yok. Bunca zaman böyle birini hep istedim ama hayatıma girenler bambaşka tarzda insanlardı, şimdi istediğimi bulmuşken böyle bişeyle karşılaşmak tüm umutlarımı yıktı. bukadar hassasiyetli biri bile bunu yapıyorsa diye üzülüyorum. Cinsellik içeren tek mesaj gördüm, onuda nasıl yazdığını aklı almıyormuş, pişmanmış. .Sonuçta yazdın, öyle bişeyi düşündün ve miden kaldırdı diyorum hataydı, tövbe ettim diyor, gel de inanıp kabullen.
Gecmiş sizi sadece üzer
Hiç bi erkek arkadasımda veya eşimde asla gecmişi merak etmedim hatta gecmişten gelen biri eşimle ilk zamanlarımızda mesaj bile attı yanımdayken ve kızmadım bilmiyor olabilir hayatında biri oldugunu sorun değil dedim ve konuyu kapattım
Eger gercekten bi uyum varsa ve senle iyiyse senleyken biriyle mesajlasmadıgına eminsen en azından gördügün kadarıyla devam etmemen icin hic bi neden olmamalı
Yaşlar kac bilmiyorum ama bu devirde cok kücük değilseniz baska kadınlarla bu tarz veya baska tarz muhabbet yapmayan birini bulman imkansız gibi geliyor
Yani mesajlara bakarken belki bu kadar acık secik seyleri beklemiyordunuz ama illaki kimle ne konustu diye merak etmişsiniz ki bakmıssınız zaten bişey görecektinizBende geçmişi öğrenme taraftarı değilim, çünkü kaldıramayan bir tipim ve kesinlikle soğurum, o yüzden kimseyle bu muhabbete girmem. Bununla da hiç girmedik. O platformda tanıştık, tanışma şeklimizde gayet doğal olduğu için hiç bu tarz şeyler çıkabileceğine ihtimal vermeden girip baktım merak edip. Doğal olarak da güvenim kırıldı, öncesinde eminim diyebilirken artık şüpheliyim. Önyargılısın diyor, seninleyken ya da sana bişeyimi gördün mü diyor ama yine de inanamıyorum. yaşlarımız büyük, ergen değiliz. En azından böyle bişeye şahit olmasaydım diyorum.
yani bence de keşke görmeseymişsiniz ama maalesef biz de sevgililerimizin eşlerimizin bizden önce ne kadar iğrençleştiğini bilemiyoruz. İyiki de bilmiyoruz bence çoğu erkek özünde iğrenç
yani biraz fevri davranmışsınız gibi geldi bana da yaa ne bileyim, sonuçta sizden sonra yazmamış başka birine.
Olay sizinle tanışmadan günler öncesinde olmuş falan filan...
ama şimdi bunu bilip, bildiğinizi onun da bilmesi ve bu şekilde devam etmesi hoş da olmaz.
Sizin içinizde de şüphe var sanırım aksi halde başlık açmazdınız gibi geliyor bana?