Hayal gücümüzü canlandıralım biraz

asla yapmam ben bunları o neden yapmıyo derim ben kızım yaa hep ben nazlancam kuzum sen hangi romantik aşk filminden fırladın düştün buralara

😃😃 canım sen yap ki öğrensin belki bilmiyordur biraz sabret baktın anlamıyor yapmazsın emin ol anlar çünkü erkekler bu tür şeyleri çok seviyor hoşlarına gidiyor

benim saat markalarına ve modellerine ihtiyacım var
bulamıyorum içime sinmiyo:44:

Geçenlerde baktım swatch ta güZel modeller vardı canım hem cepte yakmaz fiyatıda normal,

ben niye göremiyorum o güzel modelleri hem spor kıyafetler ile hem klasik kıyafetlerle taksın istiyorum ama yok yok yok

ben niye göremiyorum o güzel modelleri hem spor kıyafetler ile hem klasik kıyafetlerle taksın istiyorum ama yok yok yok

Canım ben öyle bakmıştım oysa sen en iyisini daha iyisini sevdiceğine bakıyorsun ya oyuzden gözüne gelmiyordur 😃 normal yani ama nettende bi araştıralım bakalım en güzelini buluruz

Canım ben öyle bakmıştım oysa sen en iyisini daha iyisini sevdiceğine bakıyorsun ya oyuzden gözüne gelmiyordur 😃 normal yani ama nettende bi araştıralım bakalım en güzelini buluruz

ayyy gerçekten mi
deri kordon istiyorum :44: siyah yada kahverengi olsun 400 tl ye kadar yolu var ama nolur bulalım yaa

Kesinlikle 1 ve 4 canım, internetten takip edebilirsin mutlaka indirime girer olmadı başka markanın benzerleri olur hem önünde de zaman var bütcenide zorlamamış olursun

Arkadaşımın sürprizi çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. İnce işlerle uğraşmayı sevenler için sanırım,büyükce bir karton(kalın mukavva mı deniyor ne ) kalp şeklinde ayarlanmış ve üzerine fotoğraflarını yapıştırmış etrafınada led lamba döşemiş, romantik ve orjınal bir tablo olmuş. Ben pek beceremem böyle işleri benim odun bana yapsa havalara uçardım 😃😃

Öncelikle Merhabalarrr
Benim askerim Adana’da orduevi misafirhanesinde askerlik yapıyor. İnşallah Şubat’ın 15’inde yanında olacağım. İzmitte yaşadığım için gitme imkanım nadiren oluyor ailemin desteği ile. 14 şubat malumunuz sevgililer günü, 20 Şubat doğum günü, 27’si ise yıldönümümüz, üçü bir arada yani Daha önce bir çok hediye aldığımız için ne yapacağımı şaşırdım sanırım böyle özel zamanlar için bir şeyleri saklamak gerekiyormuş Daha önceden bi akrabası aracılığıyla ona bir paket gönderdim içine sevdiği çikolatalar abur cuburlar bir mektup atkı fotoğraflar falan koydum çok cici oldu. Şimdi ise bir gömlek aldım çok beğenerek ama manevi bir şeyler de yapmak istiyorum, sevineceği çok mutlu olacağı bir şeyler. Ama düşünerek bir yere varamadım ve size danışmaya karar verdim. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden. Devamlı takipte olacağım

Kesinlikle 1 ve 4 canım, internetten takip edebilirsin mutlaka indirime girer olmadı başka markanın benzerleri olur hem önünde de zaman var bütcenide zorlamamış olursun

bi kaç site buldum bu saatler daha ucuz ama niye daha ucuz anlamadım

hadi diyelim kalp şeklinde kestim resimleride yapıştırdım ama o ışıkları nasıl yapıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…