Ben kuş aldım
atkı ördüm
aşka gel oyunu aldım :)
sevgili kitabı :)
Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım :)
evini temizledim tatlı yaptım :)
sürpriz kavanozu hazırladım :) bu kavanozda gitme istediğimiz yerler yazılı olurdu evden çıkarken bi kağıt seçerdim neresi çıkarsa oraya giderdik plansız adım atmayan sevgilim bu durumu sevmişti :)
minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı :)
çalışma masası için saat aldım
mektup yazdım :)
yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim :)
salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı :)
bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım :)
6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk
yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı :)
ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten:)
Bir video hazırladım yarım saat hiç susmadan konuştum :)
Dijital çerçeveye fotoğraflarımızı yükledim :) ofisinde duruyo :)
Uçan balonlar almıştı bana hepsinin üstüne dileklerimizi yazıp gökyüzüne saldık :)
Yılbaşında zaten aştım kendimi hala etkisinde
Ben kuş aldım
atkı ördüm
aşka gel oyunu aldım :)
sevgili kitabı :)
Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım :)
evini temizledim tatlı yaptım :)
sürpriz kavanozu hazırladım :) bu kavanozda gitme istediğimiz yerler yazılı olurdu evden çıkarken bi kağıt seçerdim neresi çıkarsa oraya giderdik plansız adım atmayan sevgilim bu durumu sevmişti :)
minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı :)
çalışma masası için saat aldım
mektup yazdım :)
yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim :)
salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı :)
bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım :)
6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk
yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı :)
ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten:)
Bir video hazırladım yarım saat hiç susmadan konuştum :)
Dijital çerçeveye fotoğraflarımızı yükledim :) ofisinde duruyo :)
Uçan balonlar almıştı bana hepsinin üstüne dileklerimizi yazıp gökyüzüne saldık :)
Yılbaşında zaten aştım kendimi hala etkisinde
Paylaşmak isterseniz, yılbaşı sürprizini de merak ettim açıkcası
onu özelden yazıyım canım :)
Sadece fikir benim ki
Kama sutra zari alabilirsiniz.
şu dönemde ne desen haklısın derim
Bende aklıma gelenleri yazıyım dedim :) bi defter tutuyorum günlük tarzı ama ona söylemek istediklerimi, içimden gelen herşeyi yazıyorum, içinde yaptığımız alışverişlerin fişi, sinema biletleri, bana yazdığı notlar mektuplar falan böyle karışık bir defter doğum gününde vericem..
Videolar çektim onları kısa film haline getirdim..
Kalpli kutu içini kuru güllerle doldurdum içine parfüm yerleştirdim üzerinide inciler ile süsledim küçük bir not yazdım ve gizlice odasına girip koydum uyurken :))
Çizgi roman aldım ve karakterlerin kafasına da kendi fotolarımızı yapıştırdım..
Yine bir kutu biraz büyükce, içine de çorap tırnak makası çamaşır bere koydum bunları güzelce süsledim 'tepeden tırnağa aşığım sana gibi bit not yazdım..
Bunu henüz yapmadım ama hazırlık aşamasındayım :)) oyuncak antika araba alıp, fotoğraflarımızın kafa kısmını çubuğa yapıştırıp arabanın içine yerleştircem ve arabanın üzerini süsleyeceğim bizim hayalimi düğün arabamız antika bişey olsun. Buda burdan geldi 😃
Şu an aklıma gelenler bunlar yine yazarım sizlerden de bekliyorum farklı şeyler 😘
Düşün bence ilişkinize yeni bir soluk getirir .
Hahayt :)) süpersin tatlım ama biz oralara evlenince gelcez biraz bizden ileride 😱 farklı fikirlerin varsa dinlemek isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?