• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal gücümüzü canlandıralım biraz

videoyu onun biyografisi gibi hazırlayabilirsin ilk bebeklik döneminden bu zamana doğru fotoğraflar sırayla gelicek...
sen arkadan seslendirme yapıcaksın hayatını masal gibi anlatcaksın:) prens şurda doğmuş şunu şunu yapmış filan diye sonra prensesle tanışmış bu sırada sizin resimleriniz belircek ekranda sonun da prens ve prenses emin adımlarla mutluluğa yürüyor dersin masal biter bu defa ekranda sen belirirsin ona güzel şeyler söylersin :) video bence bu şekilde olsun :)

pastayı kendin yap bence güzel 2 kişilik masa hazırlarsın :) bir odayı mumlarla doldur
bir odayı balonlarla doldur hatta yaşı kadar balon olsun ama renkli olsun balonların ucuna ip bağlama kurdele daha tatlı olur :) balonların olduğu odada hediyesi dursun balonları görünce 2. bir şaşkınlık yaşar bu odada bi duvarı resimlerinizle doldur :)
balonların ucuna not yada fotoğraf yerine ''bir dilek tut yaz'' sonra balonları topla dışarı çıkın yanına kalem almayı unutma balonların üstüne dilek yazıp gökyüzüne salıcaksınız :)

küçük not kağıtları hazırla onun tanıdığı kim var kim yoksa annesi babası dahil komik bir anı eşliginde doğum gününü kutlamalarını iste ama herkes kendi yazsın :) bunları bir kavanozda biriktir ona ver okurken keyif alır eminim :)
bu kinder için düşündüğümüzü sürpriz (kızmaz umarım):16:

teyzem yatak örtüsü örmüştü ama kendi isimlerini işlemişti örtüye çok zahmetli bir iş:23:

bi arkadaşımın sevgilisinin hayali dünya turuydu kız üşenmedi her ülkenin başkentinden bir insanla iletişime geçti ve insanlara sevgilisinin doğum gününü kutlattı video çok komik olmuştu çocuğun adı cihandı öyle komik söylemişlerdi ki ismi:1:

bi arkadaşımda (bunu yapan erkek) çok bölmeli fotoğraf çerçeveleri var ya o bölmelere ilklerini koymuştu ilk resim ilk bilet ilk aldığı buketten bir gül bile kurutmuştu arkadaşım :) yıl dönümünde vermişti bunu çok begenmiştik:1:

Öncelikle Merhabalarrr :3:
Benim askerim Adana’da orduevi misafirhanesinde askerlik yapıyor. İnşallah Şubat’ın 15’inde yanında olacağım. İzmitte yaşadığım için gitme imkanım nadiren oluyor ailemin desteği ile. 14 şubat malumunuz sevgililer günü, 20 Şubat doğum günü, 27’si ise yıldönümümüz, üçü bir arada yani Daha önce bir çok hediye aldığımız için ne yapacağımı şaşırdım sanırım böyle özel zamanlar için bir şeyleri saklamak gerekiyormuş:1: Daha önceden bi akrabası aracılığıyla ona bir paket gönderdim içine sevdiği çikolatalar abur cuburlar bir mektup atkı fotoğraflar falan koydum çok cici oldu. Şimdi ise bir gömlek aldım çok beğenerek ama manevi bir şeyler de yapmak istiyorum, sevineceği çok mutlu olacağı bir şeyler. Ama düşünerek bir yere varamadım ve size danışmaya karar verdim. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden. Devamlı takipte olacağım :52:

burdan bişey begenemedin mi:1:

Benim askerim Adana’da orduevi misafirhanesinde askerlik yapıyor. İnşallah Şubat’ın 15’inde yanında olacağım. İzmitte yaşadığım için gitme imkanım nadiren oluyor ailemin desteği ile. 14 şubat malumunuz sevgililer günü, 20 Şubat doğum günü, 27’si ise yıldönümümüz, üçü bir arada yani Daha önce bir çok hediye aldığımız için ne yapacağımı şaşırdım sanırım böyle özel zamanlar için bir şeyleri saklamak gerekiyormuş:1: Daha önceden bi akrabası aracılığıyla ona bir paket gönderdim içine sevdiği çikolatalar abur cuburlar bir mektup atkı fotoğraflar falan koydum çok cici oldu. Şimdi ise bir gömlek aldım çok beğenerek ama manevi bir şeyler de yapmak istiyorum, sevineceği çok mutlu olacağı bir şeyler. Ama düşünerek bir yere varamadım ve size danışmaya karar verdim. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden. Devamlı takipte olacağım :52:

Asker diyince, aileye sevdiklerine özlem oluyor tabi. Ben dayıma yapmıştım ama 😃 askerdeydi bir slayt yapıp cd göndermiştim. Çocuk gibi ağlamış 6 sayfa mektup yazmıştı hihihi 😊😊 bebekliğinden başladım nekadar foto bulduysam 1 yaş,2yaş,..5yaş,20,22,28,diye gidiyor fotoların altında sene:2000 falan yazdım. Sonunda da ailemizin topluca çekilen fotosunu koymuştum senin için diye. Sevgilerimizi,düşüncelerimizi slaytın sonuna yazmıştım. Belki işine yarar

asker künyelerini fotoğraflı yapıyolar ya onlardan olur:23:
yine mektup yazarsın:17:
kutuya sana ait bişeyde koyabilirsin... en basiti saçından bi tutam olur :)
videoda olur kutuda:32:
zaten sevdiği yemeklerdende yaparsın:16:

Merhaba canım öncelikle Allah kavuştursun :17:

#mutluhatun'un dediği gibi künye yapıyorlar fotoğraflı onu kesinlikle dene derim.
Bende yaptıracaktım lakin çok geç gördüm 1 ay sonra yollamakta anlamsız dedim vazgeçtim.
Askerde en çok resimler avutuyor insanı. Nişanlımda iki ufak albüm resim var mesela..
Resimlerinizden birini yapboz yaptırmayı düşündün mü hiç bak buda güzel olur :34:
Küçük notlar falan.. Sayfalarca mehtuplar.. Ayrıca birşeyi almadan yapmadan önce acaba bunu saklayabilir mi diye de düşün canım.
Çünkü orda birşeyleri kaybolduğunda canlarını sıkıyorlar. Bazı askerler dolap karıştırmayı sever mesela, aralarından hırsız bile çıkabiliyor. Bu yüzden askerinin saklayabileceğini inandığın birşey düşün :34:

Ben kuş aldım
atkı ördüm
aşka gel oyunu aldım :)
sevgili kitabı :)
Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım :)
evini temizledim tatlı yaptım :)
sürpriz kavanozu hazırladım :) bu kavanozda gitme istediğimiz yerler yazılı olurdu evden çıkarken bi kağıt seçerdim neresi çıkarsa oraya giderdik plansız adım atmayan sevgilim bu durumu sevmişti :)
minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı :)
çalışma masası için saat aldım
mektup yazdım :)
yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim :)
salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı :)
bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım :)
6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk
yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı :)
ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten:)
Bir video hazırladım yarım saat hiç susmadan konuştum :)
Dijital çerçeveye fotoğraflarımızı yükledim :) ofisinde duruyo :)
Uçan balonlar almıştı bana hepsinin üstüne dileklerimizi yazıp gökyüzüne saldık :)

Yılbaşında zaten aştım kendimi hala etkisinde:32:

yılbaşında ne yaptın merak ettimm :3:

Takıma özgü bişiyde alabilrsin erkekler çok beğeniyolar böle bişyi ben bugün aldm mesela bak foto atıyım :)
$1549274_428824597245702_2125262119_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
yılbaşında ne yaptın merak ettimm :3:

yılbaşı aynı zamanda sevgilimin doğum günü:)
31 ocak sabahı başladım herşeye....
O evde uyuyordu gittim binanın altındaki restoranda kalp konseptli kahvaltı hazırlattım yukarı çıkıp onu uyandırdım... Hediye olarakda üstünde isminin yazılı olduğu kalem ve kol düğmesi hediye ettim..
Piyerlotiye gitmek için onu ikna ettim asıl sürprizim ordaydı onun için bir pankart hazırlattım ''aliii pelin seni çok seviyor'' diye biz orda çaylarımızı içerken 2 arkadaşım bu pankartla açılmıştı sevgilim aa ali orda ne yazıyor dedim bunu görünce dili tutuldu sonra tek kişilik mini bir pasta geldi...:) biraz oturduktan sonra bi arkadaşı kaza geçirdim bahanesiyle sevgilimi yanına çagırdı gitmek zorunda kaldı tabi :)
Bende eve gittim asıl hazırlıklarıma başladım...
2 kişilik güzel bir masa kurdum pastasını aldım salondaki duvarı fotoğraflarımızla kapladım... bütün evi mumlar balonlar ve tütsülerle doldurdum:)
yılbaşı ağacımızın altına asıl hediyelerini koydum hatta annesi içinde bir paket hazırladım :)
sevgilim geldiğinde hava çoktan kararmıştı evi sadece mumlar aydınlatıyordu :)
eve girer girmez tugba özerkin doğum günün kutlu olsun şarkısını duydu pastasını kestik yemegimizi yedik öyle vakit geçirirken :) saat 12 ye geliyordu terasa çıktık ordaki restoranda arkadaşlarının yılbaşı partisi vardı herkes elinde üstünde mum olan mini browniyle bizi bekliyordu bunu görüncede şok oldu :) tam 12 de dilek balonlarımızıı uçurduk :) gece film izledik ve uyuduk ertesi sabah dışarda kahvaltı yaptık ve hayalini gerçekleştirmek için onu uçuş okuluna götürdüm :) 1 saat yardımcı pilotluk yaptı en büyük hayali pilot olmaktı ve hayatı boyunca unutamayacagı bir anısı oldu :)

Hediyeside kişiye özel cüzdan gömlek ve kemer setiydi
bir kutu hazırlamıştım içinde video mektup bebek patiği erkekler marstan kadınlar venüsten kitabı mezun biblo eldiven ve şapka minik bir kavanoz içinde onu sevme nedenlerim sihirli kupa shopla onu pilot yaptığım resim...:)

bizim yılbaşı böyle geçti işte :) çok ugraştım valla :1:

kızlar porselene yazı yazdıran oldu mu hiç. sultanahmette varmıymışşş. gitmeyi düşünüyorumdaa :)

ben gitcem uygun zaman bulamıyorum:1:

ayyy gerçekten mi:16:
deri kordon istiyorum :44: siyah yada kahverengi olsun 400 tl ye kadar yolu var ama nolur bulalım yaa:14:

Hatun sana tavsiyem deri kordon alma pahalı vs farketmeden koku yapıyor kokusu da gitmiyor. :43:

Son düzenleme:
ilk gördügüm anda begeniyorum aradan 2 gün geçiyor tekrar bakıyorum ayy buda saat mi diyorum:37:
bide buna benzer bir saati var dolapta duruyor hiç taktığını görmedim:30:

Spora da gider bu saatler bence. Ne bileyim baktım deri güzel bir şey bulamadım. Ayrıca deri kordonda koku yüzünden şikayetçi insan çok. :37:

Spora da gider bu saatler bence. Ne bileyim baktım deri güzel bir şey bulamadım. Ayrıca deri kordonda koku yüzünden şikayetçi insan çok. :37:

güzel bişey bulcaz ben inanıyorum bize:1:
2 saat begendim buldugum sitede 600 civarında bu sabah 2 site buldum 400 civarında niye öyle anlamadım ki:44:

yılbaşı aynı zamanda sevgilimin doğum günü:)
31 ocak sabahı başladım herşeye....
O evde uyuyordu gittim binanın altındaki restoranda kalp konseptli kahvaltı hazırlattım yukarı çıkıp onu uyandırdım... Hediye olarakda üstünde isminin yazılı olduğu kalem ve kol düğmesi hediye ettim..
Piyerlotiye gitmek için onu ikna ettim asıl sürprizim ordaydı onun için bir pankart hazırlattım ''aliii pelin seni çok seviyor'' diye biz orda çaylarımızı içerken 2 arkadaşım bu pankartla açılmıştı sevgilim aa ali orda ne yazıyor dedim bunu görünce dili tutuldu sonra tek kişilik mini bir pasta geldi...:) biraz oturduktan sonra bi arkadaşı kaza geçirdim bahanesiyle sevgilimi yanına çagırdı gitmek zorunda kaldı tabi :)
Bende eve gittim asıl hazırlıklarıma başladım...
2 kişilik güzel bir masa kurdum pastasını aldım salondaki duvarı fotoğraflarımızla kapladım... bütün evi mumlar balonlar ve tütsülerle doldurdum:)
yılbaşı ağacımızın altına asıl hediyelerini koydum hatta annesi içinde bir paket hazırladım :)
sevgilim geldiğinde hava çoktan kararmıştı evi sadece mumlar aydınlatıyordu :)
eve girer girmez tugba özerkin doğum günün kutlu olsun şarkısını duydu pastasını kestik yemegimizi yedik öyle vakit geçirirken :) saat 12 ye geliyordu terasa çıktık ordaki restoranda arkadaşlarının yılbaşı partisi vardı herkes elinde üstünde mum olan mini browniyle bizi bekliyordu bunu görüncede şok oldu :) tam 12 de dilek balonlarımızıı uçurduk :) gece film izledik ve uyuduk ertesi sabah dışarda kahvaltı yaptık ve hayalini gerçekleştirmek için onu uçuş okuluna götürdüm :) 1 saat yardımcı pilotluk yaptı en büyük hayali pilot olmaktı ve hayatı boyunca unutamayacagı bir anısı oldu :)

Hediyeside kişiye özel cüzdan gömlek ve kemer setiydi
bir kutu hazırlamıştım içinde video mektup bebek patiği erkekler marstan kadınlar venüsten kitabı mezun biblo eldiven ve şapka minik bir kavanoz içinde onu sevme nedenlerim sihirli kupa shopla onu pilot yaptığım resim...:)

bizim yılbaşı böyle geçti işte :) çok ugraştım valla :1:

ben gitcem uygun zaman bulamıyorum:1:

vay canına çok beğendim, ağzım açık kaldı kendimi senin yanında bildiğin duygusuz, odun gibi hissettimm... :17: ellerine, hayalgücüne, düşüncene sağlık..

Ya bırakın saati çok klasik bi hediye saat ya aslında güzel bi hediye ama başka bişiyler alınabilir neblym kış ayındayız zaten kış ayına özgü bişiylerde olabilir aslında . Oh ben aldım kurtuldum sonunda :9: darısı başınıza .. Benim işim kolaydı zaten benimki koyu galatasaraylı .. Galatasarayla ilgili ne alsam beğencekti kolsuz montuda eminimki çok beğenir .. Bence takımına deli gibi hasta olan erkeklere takıma özgü bşiy alınabilir ama öyle bi takıntısı olmayanlara saat iyi ama klasik ne biliyim kış ayındayız atkı hırka bere eldiven falan alınabilir aslnda demin dışarı çıktımda baya her yerde bere eldiven falan satılıyordu .

Back