Hayal gücümüzü canlandıralım biraz

küstüm:105::120::84:

küsmee gel barışlalım:16:

Aslında ben hediyeden ziyade o gün yanımda olmasını istiyorum yanımda olması bile yeter. Çünkü şehirdışına çıkıyor sürekli inşallah burda olur. :31::97: Benim hediyemle mutlu olmasını görmekte bana bir hediye aslında.:16:
o günde yanında olur canım kaç yıl oldu:9:

hadı ınsallah cnm..hemen atanırsın sen saglıkcısın madem. bende atanmayı beklıorum

özel sektöre daha çok meyilliyim ama kısmet canım inşallah sen hemen atanırsın:16:

1 yıl oluyor ondan heyecanlıyım :nazar: :9:

aynı durumdayız:nazar:

bu fincanlara nerde yazı yazılıyor bilen var mı:53:
benim odun türk kahvesini çok seviyor :32:
fincanın içine 3 vakte kadar mutlu olcaksın yazdırcam:16:
ona kahve yapıcam sonra fal bakıcam ve yazıyı göstercem nasıl olur yine şapşallaşır:9:

aynı durumdayız:nazar:

bu fincanlara nerde yazı yazılıyor bilen var mı:53:
benim odun türk kahvesini çok seviyor :32:
fincanın içine 3 vakte kadar mutlu olcaksın yazdırcam:16:
ona kahve yapıcam sonra fal bakıcam ve yazıyı göstercem nasıl olur yine şapşallaşır:9:

:nazar::nazar::nazar:

Benimkide çayı çok sever. Öyle bardaklar vardı hediyelik ama netten baktım bulamadım ya çok düşünmüştüm hatta. Fincan yazdırmayıilk defa duyuyorum. :17:

:nazar::nazar::nazar:

Benimkide çayı çok sever. Öyle bardaklar vardı hediyelik ama netten baktım bulamadım ya çok düşünmüştüm hatta. Fincan yazdırmayıilk defa duyuyorum. :17:

bi arkadaşımda gördüm bardağa bakıyosun dışardan hiç bi özelliği yok içinde afiyet olsun yazıyodu:1:

o arkadaşımla küs olmasam sorardım ama küsüm:47:

bi arkadaşımda gördüm bardağa bakıyosun dışardan hiç bi özelliği yok içinde afiyet olsun yazıyodu:1:

o arkadaşımla küs olmasam sorardım ama küsüm:47:

Nette baktım ama bir şey çıkmadı ya, porselene yazı yazan yerlerde diyor ama İstanbul'da bir yer adres yazmış. :52:

Ve ben istanbuldayımmm:52::52:
Neresi orası:10:

Başka yerdesin sandımmm. :9:Sultanahmet meydanından mc donalds'a doğru çıkarken solda porselene isim yazan birisi var.

Bunu yazalı 1 sene olmuş hala orda mıdır acaba? :9:

Başka yerdesin sandımmm. :9:Sultanahmet meydanından mc donalds'a doğru çıkarken solda porselene isim yazan birisi var.

Bunu yazalı 1 sene olmuş hala orda mıdır acaba? :9:

ordadır nereye gitcek ki:1:
sınavlardan kurtulduğum ilk gün gidicem:10:

Altı gün kaldı benim yaa :43: Asıl sorun maaş alamadım aksaklıklar oldu alamazsam, ne yapabilirim onu düşünüyorum. :18:

video hazırlarsın yada kazak almazsın manevi bişeyler yaparsın :) hiç olmadı bi pasta yaparsın :):16:

Back