ama dünya hali mi bu canım belli olmaz ki ablana hiç sürpriz yapılmadı mı
Ben ayrılsam (allah korusun) yaptığım hiçbişeyden pişman olmam çok mutlu ediyo beni çok mutlu olsun istiyorum
ama dünya hali mi bu canım belli olmaz ki ablana hiç sürpriz yapılmadı mı
ben ayrılsam (Allah korusun) yaptığım hiçbişeyden pişman olmam çok mutlu ediyo beni çok mutlu olsun istiyorum
alone2...
sende benm kafadansın
ama boyle ıstedıklerını elde eddemessı etsnde elde ettıgın selerde eksıklıklerolur.
ınan
ama su da var bırgun ayrılırsan (kı dunya hali bellimi olur)
ıcıne dert de olabılır hedıyeler aldım suprızler yaptım dıe:))
ben snn kafadanım hıc bısı yapmıom o yapsı n dıe
ABLAMDA aksına suprıslr yapıodu yarıne.ayrıldılar cok pısman keske yapmayaydım dıyo:)
ablama suprızler yapıldı.... Da canım ayrılık da dunya hali tabı bellı mı olur
sevdalıların hepsı kavusmuokı
Aynen canım dünya hali ayrılık illaki başımıza gelebilecek bir şey ama şu da var yaptığın farklılıklarla onda izde bırakırsın hediyelerin hatıra olur kalır. Ki gerçekten değer verdiyse ama bir şekilde ayrıldıysak onun bende bir şeyinin kalmasını isterim şahsen.
ben fazla alıngan hassas kırılgan utangaç biriyim seni seviyorum demedim hiç yüzüne zorla söyletiyo diyoki seni çok seviyorum karıcım sende şimdi sen söyle bende: seni çok seviyorum karıcımtabi olay kopuyo ne uyuzluğum ne gıcıklığım kalıyo
hee öyle olablir yoksa minicik kapsüllerle ugraşılmaz yani ben ugraşamam
kazak yerine mont gibi kalın hırkalar var yaa ben olsam onlardan alırdım daha güzel duruyolar
Kızlar ben bısıy srucam da konu dışı mı olur salvonun son dedıgı hatıra knusuyla alakalı
Aman kızlar yaa biz günü yaşayalım gerisi kısmet kötü ihtimalleri düşünürsek bu işin içinden çıkamayız
Ayy ama sende hiç çekilmezsin böyle adam haklı sana sürpriz yapmamakta
Olmadı ufak bir kutunun için kalp şeklinde kağıtlara yazıp koyarım onu da kutunun içine koyarım. :) Hoşuma giden bir şey olursa o da olabilir bakayımda bir.Ee kazak not kutuya başka bir şey koyayım mı En sonunda pastadan çıkacam az kaldı.
ben kutudan çıkmayı planlamıştımda beni taşıycak birini bulamadım
ilişkinizi simgeleyen küçük bişeyde olabilir kutuda
Okuyunca direkt aklıma son yazdığın cümle geldi. Aynen empati kur düşünsene eski sevgilisinin mektuplarını fotoğraflarını sakladıklarını. Şahsen kıyamet kopardı benim açımdan. Sonuçta hiçbir değeri yok bence at gitsin neden saklıyorsunki? Bu arada ne kadardır çıkıyorsunuz?
CANIM 9 AY OLDU BEN YEDI SANIYODUM:d yanı empatı kurunca dedım bıbıcan kaldır sunları .sizede soram dedım.. dagıtmalı bırılerıne yaa dogru . ee baska yorumlarda beklıomhaydeeeee
zaten bana odun yarim dıyoAllah cezanı vermesin yaa7 sanıyordum ne demek Adama odun diyorsunda sende pek duygusal sayılmazsın
Aynen ya yeter bencede.Daha 14 şubat var. Benim odunum yıldönümümüzde hediye almayacak ama öyle hissediyorum. :18:
CANIM 9 AY OLDU BEN YEDI SANIYODUM:d yanı empatı kurunca dedım bıbıcan kaldır sunları .sizede soram dedım.. dagıtmalı bırılerıne yaa dogru . ee baska yorumlarda beklıomhaydeeeee
alır canım almasa bile hatırlasada yeter:)
Ben dağıtmaktan yana değilim yaşanmışlıklarım var sonuçta illa gözümün önünden kaldırcaksam çöpe atarım kısa ve net bi yöntemle
benimde bundan önceki ilişkime dair elimde birşeyler kalmıştı hepsini çöpe attım boyum kadar bir ayı vardı onu attığım gibi çocuk aldı
ondan bana kalan tek şey gümüş bir yüzük o da sırf ondan diye saklamıyorum o yüzük benim akdeniz üniversitesini bırakmama herşeye yeniden başlamama neden olduğu için duruyor şimdi nerde diye sorsan bilmem ama evde ondan eminim
alır canım almasa bile hatırlasada yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?