- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
kuzu unı mı bıraktın :S hangı bolumdu cok merak ettım sıkıntı olrmu acaba burda söylemek
evet bırakmasaydım rehber olcaktımbu sene mezun oluyodum şimdi fizyoterapist olucam seneye mezunum inşallah
küstüm:105::120::84:
o günde yanında olur canım kaç yıl olduAslında ben hediyeden ziyade o gün yanımda olmasını istiyorum yanımda olması bile yeter. Çünkü şehirdışına çıkıyor sürekli inşallah burda olur.:97: Benim hediyemle mutlu olmasını görmekte bana bir hediye aslında.
hadı ınsallah cnm..hemen atanırsın sen saglıkcısın madem. bende atanmayı beklıorum
küsmee gel barışlalım
o günde yanında olur canım kaç yıl oldu
özel sektöre daha çok meyilliyim ama kısmet canım inşallah sen hemen atanırsın
o günde yanında olur canım kaç yıl oldu
1 yıl oluyor ondan heyecanlıyım
evlı mutlu cocukluda ıyı gıder fıncnaın ıcıne
aynı durumdayız
bu fincanlara nerde yazı yazılıyor bilen var mı
benim odun türk kahvesini çok seviyor
fincanın içine 3 vakte kadar mutlu olcaksın yazdırcam
ona kahve yapıcam sonra fal bakıcam ve yazıyı göstercem nasıl olur yine şapşallaşır
Benimkide çayı çok sever. Öyle bardaklar vardı hediyelik ama netten baktım bulamadım ya çok düşünmüştüm hatta. Fincan yazdırmayıilk defa duyuyorum.
bi arkadaşımda gördüm bardağa bakıyosun dışardan hiç bi özelliği yok içinde afiyet olsun yazıyodu
o arkadaşımla küs olmasam sorardım ama küsüm
Nette baktım ama bir şey çıkmadı ya, porselene yazı yazan yerlerde diyor ama İstanbul'da bir yer adres yazmış.
Ve ben istanbuldayımmm
Neresi orası
Başka yerdesin sandımmm.Sultanahmet meydanından mc donalds'a doğru çıkarken solda porselene isim yazan birisi var.
Bunu yazalı 1 sene olmuş hala orda mıdır acaba?
ordadır nereye gitcek ki
sınavlardan kurtulduğum ilk gün gidicem
Benimde bir an önce kazağı almam lazım işten fırsat olmuyorki haftasonu halledeyim her şeyi.
senin vaktin daha az
benim koskoca 2 ayım var sayılır
Altı gün kaldı benim yaaAsıl sorun maaş alamadım aksaklıklar oldu alamazsam, ne yapabilirim onu düşünüyorum. :18:
video hazırlarsın yada kazak almazsın manevi bişeyler yaparsın :) hiç olmadı bi pasta yaparsın :)
video hazırlarsın yada kazak almazsın manevi bişeyler yaparsın :) hiç olmadı bi pasta yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?