Hayal gücümüzü canlandıralım biraz

küstüm:105::120::84:

küsmee gel barışlalım

o günde yanında olur canım kaç yıl oldu

hadı ınsallah cnm..hemen atanırsın sen saglıkcısın madem. bende atanmayı beklıorum

özel sektöre daha çok meyilliyim ama kısmet canım inşallah sen hemen atanırsın

1 yıl oluyor ondan heyecanlıyım

aynı durumdayız

bu fincanlara nerde yazı yazılıyor bilen var mı
benim odun türk kahvesini çok seviyor
fincanın içine 3 vakte kadar mutlu olcaksın yazdırcam
ona kahve yapıcam sonra fal bakıcam ve yazıyı göstercem nasıl olur yine şapşallaşır

Benimkide çayı çok sever. Öyle bardaklar vardı hediyelik ama netten baktım bulamadım ya çok düşünmüştüm hatta. Fincan yazdırmayıilk defa duyuyorum.

Benimkide çayı çok sever. Öyle bardaklar vardı hediyelik ama netten baktım bulamadım ya çok düşünmüştüm hatta. Fincan yazdırmayıilk defa duyuyorum.

bi arkadaşımda gördüm bardağa bakıyosun dışardan hiç bi özelliği yok içinde afiyet olsun yazıyodu

o arkadaşımla küs olmasam sorardım ama küsüm

bi arkadaşımda gördüm bardağa bakıyosun dışardan hiç bi özelliği yok içinde afiyet olsun yazıyodu

o arkadaşımla küs olmasam sorardım ama küsüm

Nette baktım ama bir şey çıkmadı ya, porselene yazı yazan yerlerde diyor ama İstanbul'da bir yer adres yazmış.

Ve ben istanbuldayımmm
Neresi orası

Başka yerdesin sandımmm. Sultanahmet meydanından mc donalds'a doğru çıkarken solda porselene isim yazan birisi var.

Bunu yazalı 1 sene olmuş hala orda mıdır acaba?

Başka yerdesin sandımmm. Sultanahmet meydanından mc donalds'a doğru çıkarken solda porselene isim yazan birisi var.

Bunu yazalı 1 sene olmuş hala orda mıdır acaba?

ordadır nereye gitcek ki
sınavlardan kurtulduğum ilk gün gidicem

Altı gün kaldı benim yaa Asıl sorun maaş alamadım aksaklıklar oldu alamazsam, ne yapabilirim onu düşünüyorum. :18:

video hazırlarsın yada kazak almazsın manevi bişeyler yaparsın :) hiç olmadı bi pasta yaparsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…