Hayal gücümüzü canlandıralım biraz

bulunduğun yerden uzaklaşmak çok keyifli oluyor canım biz 1 haftada izmiri talan etmiştik

Ne sürpriz var ne de faklı bir şey üstelik hediye almayı da pek sevmez sadece benim başımda mı var ya böyle bir şey. Odunluk mu desem hödüklük mü desem ne desem bilemedim.

Ne sürpriz var ne de faklı bir şey üstelik hediye almayı da pek sevmez sadece benim başımda mı var ya böyle bir şey. Odunluk mu desem hödüklük mü desem ne desem bilemedim.

senin odunu yontma zamanı gelmiş canım

Nasıl olacak o canım. :) Güzel söz vs o konuda bir sıkıntı yok ama ne hediye sürpriz var insan bekliyor ya Acaba beklemem garip mi?

beklemen normal canım sen ona yapıyo musun belki seni örnek alır o da başlar bi yerden

hahahaaaaaa aynı ben alıştım artık yaaa

Hediye falan alıyorumda bende de yaratıcılık yok açıkcası. 1 hafta sonra yıldönümümüz o için fikir arıyorum aslında. Kutu yapcam kazak düşünüyorum başka ne koysam acaba ufak tefek mutlu edecek. :97:

hahahaaaaaa aynı ben alıştım artık yaaa

ben senin yerinde olsam evlenme teklif ederdim yaa hep yaa hiç derdim

bizim 2 ay sonra yıldönümümüz valla yılbaşında doğum günüydü aştım ben kendimi daha sevgililer günü var
yıl dönümümüzde bir saat alıcam ama hala bulamadım bu konuda biri tecrübeliyse bana yardımcı olsun
neyse saatle beraber bir kutuda ilşkimizin sembollerini vericem aklına ne gelirse var kutuda öyle çok biriktirmişim ki:) bide günlük yazıyorum ama sadece onunla geçirdiğim günleri odun hatırlamaz bile ilk nerde yemek yediğimizi ama ben biliyorum günlük sayesinde

Doğum gününde hediyelerinin dışında bir kutu hazırladım ben :) içinde video mektup erkekler marstan kadınlar venüsten kitabı bebek patiği sihirli kupa( ama bizim resmimiz yerine su koyunca panda çıkıyo) kızınca panda diyorumda
şapka eldiven minik bir kavanozda onu sevme nedenlerim var galata biletimiz çerçeveli şekilde(orda evlenme teklifi aldım) bide shopla onu pilot yaptırdım(en büyük hayali pilot olmak) sarıkızla beyaz çikolatada vardı bunlar belki fikir olur

asla yapmam ben bunları o neden yapmıyo derim ben kızım yaa hep ben nazlancam kuzum sen hangi romantik aşk filminden fırladın düştün buralara

hayatım seninki neler yaparne sürprizler sen neler yaparsın merak ettim bende bunlar olmadığı için:26:

kullandığım herşeyi o aldı nerdeyse saymıyorum artık onları
ilk sürprizi evine ilk kez gittiğimde oda balonlarla doluydu 100 tane balon
çiçekde alır 10 ay içinde 17 defa çiçek bu dönemin ilk günü sınıfın kapısında çiçeklerle bekledi beni :)
izmiri çok görmek istiyodum izmire 2 otobüs biletini kargoyla gönderdi
arabaların ön kısmında ıvır zıvır koyulan yere torpido deniyodu dimi neyse işte bana bi kolye almış o kısmı gül yapraklarıyla doldurmuş kolyeyeide oraya koymuş açınca yapraklar yere düştü kolyeyi öyle buldum :)
bi kerde okulun önünde kocaman balon buketiyle bekliyodu herkes ona bakıyodu
buna benzer şeyler işte

Maşallah ilişkinize nazar değmesin. Kazak alcam ama daha nasıl bir şey alcam ona bile karar veremedim ben yaa. Arabaları çok seviyor ufak bir araba mı alsam acaba Sonra kafama atmasın ben çocuk muyum diye Kapsüllerin içine not yazcam ilk gördüğüme aklıma çok yatmıştı.

Son düzenleme:
Hatuncuğum siz aşmışsınız kendinizi, sizinle kıyaslama daha basit şeyler olsun bize önereceklerin. Odunlukta master yapmışlarla bir tutma.

asla yapmam ben bunları o neden yapmıyo derim ben kızım yaa hep ben nazlancam kuzum sen hangi romantik aşk filminden fırladın düştün buralara
yapmazsan yaptıramazsın burda kaybediyoruz işte çok film izliyorum yaa ondan mı böyleyim

Hatuncuğum siz aşmışsınız kendinizi, sizinle kıyaslama daha basit şeyler olsun bize önereceklerin. Odunlukta master yapmışlarla bir tutma.

canım nasıl giyinir bilsem fikir veririm ben benim oduna helikopter aldım gözü gibi bakıyo oynuyo bazen
bende kapsülleri yapmamam valla o kadar ayrıntıyla ugraşamam yazarım doldururum kavanoza al bu senin derim
benimkide odunun en önde gideniydi canım arkadaşları filanda şaşırıyo bu duruma şimdi bambaşka bi adam

alone2...
sende benm kafadansın
ama boyle ıstedıklerını elde eddemessı etsnde elde ettıgın selerde eksıklıklerolur.
ınan
ama su da var bırgun ayrılırsan (kı dunya hali bellimi olur)
ıcıne dert de olabılır hedıyeler aldım suprızler yaptım dıe:))
ben snn kafadanım hıc bısı yapmıom o yapsı n dıe
ABLAMDA aksına suprıslr yapıodu yarıne.ayrıldılar cok pısman keske yapmayaydım dıyo:)

ama dünya hali mi bu canım belli olmaz ki ablana hiç sürpriz yapılmadı mı
ben ayrılsam (Allah korusun) yaptığım hiçbişeyden pişman olmam çok mutlu ediyo beni çok mutlu olsun istiyorum

ama dünya hali mi bu canım belli olmaz ki ablana hiç sürpriz yapılmadı mı
ben ayrılsam (Allah korusun) yaptığım hiçbişeyden pişman olmam çok mutlu ediyo beni çok mutlu olsun istiyorum

Spor giyiniyor ya ne bulsa giyer. Gömlek düşündüm ama kazak daha iyi bir fikir gibi geldi. Malum havalarda soğuk. Ben kapsülü şey için sitedim çok zahmetli ama bu sürpriz yumurta kapları varya sarı kapsulleri yapıp onun içine koyacaktım. bir de fiyonk öyle düşündüm ondan. :)

hee öyle olablir yoksa minicik kapsüllerle ugraşılmaz yani ben ugraşamam
kazak yerine mont gibi kalın hırkalar var yaa ben olsam onlardan alırdım daha güzel duruyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…