Hayal gücümüzü canlandıralım biraz

ama dünya hali mi bu canım belli olmaz ki ablana hiç sürpriz yapılmadı mı:9:
Ben ayrılsam (allah korusun) yaptığım hiçbişeyden pişman olmam çok mutlu ediyo beni çok mutlu olsun istiyorum:16:

ablama suprızler yapıldı.... Da canım ayrılık da dunya hali tabı bellı mı olur
sevdalıların hepsı kavusmuokı

ama dünya hali mi bu canım belli olmaz ki ablana hiç sürpriz yapılmadı mı:9:
ben ayrılsam (Allah korusun) yaptığım hiçbişeyden pişman olmam çok mutlu ediyo beni çok mutlu olsun istiyorum:16:

Aynen canım dünya hali ayrılık illaki başımıza gelebilecek bir şey ama şu da var yaptığın farklılıklarla onda izde bırakırsın hediyelerin hatıra olur kalır. Ki gerçekten değer verdiyse ama bir şekilde ayrıldıysak onun bende bir şeyinin kalmasını isterim şahsen. :31:

alone2...
sende benm kafadansın
ama boyle ıstedıklerını elde eddemessı etsnde elde ettıgın selerde eksıklıklerolur.
ınan
ama su da var bırgun ayrılırsan (kı dunya hali bellimi olur)
ıcıne dert de olabılır hedıyeler aldım suprızler yaptım dıe:))
ben snn kafadanım hıc bısı yapmıom o yapsı n dıe
ABLAMDA aksına suprıslr yapıodu yarıne.ayrıldılar cok pısman keske yapmayaydım dıyo:)

ben fazla alıngan hassas kırılgan utangaç biriyim seni seviyorum demedim hiç yüzüne zorla söyletiyo diyoki seni çok seviyorum karıcım sende şimdi sen söyle bende: seni çok seviyorum karıcım:27::52: tabi olay kopuyo ne uyuzluğum ne gıcıklığım kalıyo:52:

Kızlar ben bısıy srucam da konu dışı mı olur salvonun son dedıgı hatıra knusuyla alakalı

ablama suprızler yapıldı.... Da canım ayrılık da dunya hali tabı bellı mı olur
sevdalıların hepsı kavusmuokı

Aynen canım dünya hali ayrılık illaki başımıza gelebilecek bir şey ama şu da var yaptığın farklılıklarla onda izde bırakırsın hediyelerin hatıra olur kalır. Ki gerçekten değer verdiyse ama bir şekilde ayrıldıysak onun bende bir şeyinin kalmasını isterim şahsen. :31:

Aman kızlar yaa biz günü yaşayalım gerisi kısmet kötü ihtimalleri düşünürsek bu işin içinden çıkamayız:1:

ben fazla alıngan hassas kırılgan utangaç biriyim seni seviyorum demedim hiç yüzüne zorla söyletiyo diyoki seni çok seviyorum karıcım sende şimdi sen söyle bende: seni çok seviyorum karıcım:27::52: tabi olay kopuyo ne uyuzluğum ne gıcıklığım kalıyo:52:

Ayy ama sende hiç çekilmezsin böyle adam haklı sana sürpriz yapmamakta:1::1::1:

hee öyle olablir yoksa minicik kapsüllerle ugraşılmaz yani ben ugraşamam :1:
kazak yerine mont gibi kalın hırkalar var yaa ben olsam onlardan alırdım daha güzel duruyolar:1:

Olmadı ufak bir kutunun için kalp şeklinde kağıtlara yazıp koyarım onu da kutunun içine koyarım. :) Hoşuma giden bir şey olursa o da olabilir bakayımda bir. :9: Ee kazak not kutuya başka bir şey koyayım mı :9: En sonunda pastadan çıkacam az kaldı. :9::9::9:

Olmadı ufak bir kutunun için kalp şeklinde kağıtlara yazıp koyarım onu da kutunun içine koyarım. :) Hoşuma giden bir şey olursa o da olabilir bakayımda bir. :9: Ee kazak not kutuya başka bir şey koyayım mı :9: En sonunda pastadan çıkacam az kaldı. :9::9::9:

ben kutudan çıkmayı planlamıştımda beni taşıycak birini bulamadım:1:
ilişkinizi simgeleyen küçük bişeyde olabilir kutuda:1:

sımdı ben suankı erkek arkadasım benm ıkıncı cıktıgım..
neysekı ılk cıktıgım adamın bıletlerı
ıste hedıyelerı aldıgı seler
bıraktıgı cantası atkısı fılan
yazdıgı mektuplar bıkac kucuk not
aldıgı kolye
halen kullanıorum
sıksık
hedıyelerde evın kosesınde duruo notlarda aynen mektuplarda.
bunların varlıgı benı hıc rahatsız etmemekle bırlıkte hatırlatmıyorda bana onu
-vay efendım ne gunlerdı bee göruonnu arkadas özledım yeaa- tarzı hıc anımsamalara gırmıorum
yınede bunları evden kaldırmalı baska ınsanlara mı dagıtmalıyım mektupları notları bıletlerı atmalımıyım
yanı ne bılıyım hatıraların saklanması sımdıkı sevgılıme ıhanetmı olur ? bence hayır..
AMA SUDA VARKİ BENM HAYATIMDAKİ ADAM ESKI SEVGILISINDEN HEDIYELER SAKLASA COK ZORUMA GIDER empati kurmak lazım
BU ARADA SUANKI ERKEK ARKADAASIMIN BANA HISSETTIRDIKLERINI HIC BI CANLIYA HISSETMEDIM...bebeklere duydugum sevgiyle benzesik olabılır sadece:) bebek gordugumdekı hısle onu gordugumdekı hıs aynı.bana sınrlendıgınde yanaklarını tutup cekıştıresım gelıyo fılan

Son düzenleme:
ben kutudan çıkmayı planlamıştımda beni taşıycak birini bulamadım:1:
ilişkinizi simgeleyen küçük bişeyde olabilir kutuda:1:

Aynen ya yeter bencede. :9: Daha 14 şubat var. :9: Benim odunum yıldönümümüzde hediye almayacak ama öyle hissediyorum. :18: :9:

Okuyunca direkt aklıma son yazdığın cümle geldi. Aynen empati kur düşünsene eski sevgilisinin mektuplarını fotoğraflarını sakladıklarını. Şahsen kıyamet kopardı benim açımdan. Sonuçta hiçbir değeri yok bence at gitsin neden saklıyorsunki? Bu arada ne kadardır çıkıyorsunuz?

Okuyunca direkt aklıma son yazdığın cümle geldi. Aynen empati kur düşünsene eski sevgilisinin mektuplarını fotoğraflarını sakladıklarını. Şahsen kıyamet kopardı benim açımdan. Sonuçta hiçbir değeri yok bence at gitsin neden saklıyorsunki? Bu arada ne kadardır çıkıyorsunuz?

CANIM 9 AY OLDU BEN YEDI SANIYODUM:d yanı empatı kurunca dedım bıbıcan kaldır sunları .sizede soram dedım.. dagıtmalı bırılerıne yaa dogru . ee baska yorumlarda beklıom:D haydeeeee

CANIM 9 AY OLDU BEN YEDI SANIYODUM:d yanı empatı kurunca dedım bıbıcan kaldır sunları .sizede soram dedım.. dagıtmalı bırılerıne yaa dogru . ee baska yorumlarda beklıom:D haydeeeee

Allah cezanı vermesin yaa :9::9: 7 sanıyordum ne demek :9: Adama odun diyorsunda sende pek duygusal sayılmazsın :9:

Mesaj Tekrarı :ssz::ssz:

Son düzenleme:
Allah cezanı vermesin yaa :9::9: 7 sanıyordum ne demek :9: Adama odun diyorsunda sende pek duygusal sayılmazsın :9:
zaten bana odun yarim dıyo :D :D
cok haklı :(
aılemde odun duygusuz dıo bana
kendımı kestane gurgen palamut agaclarının köku gıbı hıssedıorum:D
COK SERT yani

Aynen ya yeter bencede. :9: Daha 14 şubat var. :9: Benim odunum yıldönümümüzde hediye almayacak ama öyle hissediyorum. :18: :9:

alır canım almasa bile hatırlasada yeter:)

Ben dağıtmaktan yana değilim yaşanmışlıklarım var sonuçta illa gözümün önünden kaldırcaksam çöpe atarım kısa ve net bi yöntemle :32:
benimde bundan önceki ilişkime dair elimde birşeyler kalmıştı hepsini çöpe attım boyum kadar bir ayı vardı onu attığım gibi çocuk aldı:1:
ondan bana kalan tek şey gümüş bir yüzük o da sırf ondan diye saklamıyorum o yüzük benim akdeniz üniversitesini bırakmama herşeye yeniden başlamama neden olduğu için duruyor şimdi nerde diye sorsan bilmem ama evde ondan eminim:1:

Ben dağıtmaktan yana değilim yaşanmışlıklarım var sonuçta illa gözümün önünden kaldırcaksam çöpe atarım kısa ve net bi yöntemle :32:
benimde bundan önceki ilişkime dair elimde birşeyler kalmıştı hepsini çöpe attım boyum kadar bir ayı vardı onu attığım gibi çocuk aldı:1:
ondan bana kalan tek şey gümüş bir yüzük o da sırf ondan diye saklamıyorum o yüzük benim akdeniz üniversitesini bırakmama herşeye yeniden başlamama neden olduğu için duruyor şimdi nerde diye sorsan bilmem ama evde ondan eminim:1:

kuzu unı mı bıraktın :S hangı bolumdu cok merak ettım sıkıntı olrmu acaba burda söylemek

Aslında ben hediyeden ziyade o gün yanımda olmasını istiyorum yanımda olması bile yeter. Çünkü şehirdışına çıkıyor sürekli inşallah burda olur. :31::97: Benim hediyemle mutlu olmasını görmekte bana bir hediye aslında.:16:

Back