Hayal gücümüzü canlandıralım biraz

bılemedım kızlar ya.. sız anlatınnca ozendım gercekten
yanı bu kadınlar kulubu zaten ınsanın psıkolojısını bozabılıo anlatılan ıyı seylere özenıosun uzuluosun.kotu seylerden korkup etkılenıosunn uzuluosun.hıc bısı olmasa bırı gelıp senle tartısıo:D burda :D sıkıntılı yani.uyelıgımı kaldırmayı cok denedım ama olmadı.. yontemı bılen varmı?

Olumlu yanlarını düşün hep ama eZdirme kendini. İnan bu zamanlara gelene kdar çektiğimi bir ben bilirim kültür farkı herşey sorundu ama sevgi vardı şükür oda anlayışlı davrandı herşeyi yendik. Hala cafe olayını sevmiyor ve evde zaman geçiriyor onun istediğini benim isteklerim ile bütünleştirip sunmayı öğrendim ;))

Olumlu yanlarını düşün hep ama eZdirme kendini. İnan bu zamanlara gelene kdar çektiğimi bir ben bilirim kültür farkı herşey sorundu ama sevgi vardı şükür oda anlayışlı davrandı herşeyi yendik. Hala cafe olayını sevmiyor ve evde zaman geçiriyor onun istediğini benim isteklerim ile bütünleştirip sunmayı öğrendim ;))

cafeleri bende sevmiyorum:1:
sevdiğim bi kaç nadir yer var:53:

yok cnm uyusmadıgımız konularda konuyu kapatıyorum bu konuda knusmak ıstemıyorum dıyorum
ben böyle dusunuorum dıye kestırıp atabılıorum bı konuda. ezdırme ezılme fılan yok henuz.bakalm sımdıden cok,sonrası onemlı

Ben kuş aldım
atkı ördüm
aşka gel oyunu aldım :)
sevgili kitabı :)
Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım :)
evini temizledim tatlı yaptım :)
sürpriz kavanozu hazırladım :) bu kavanozda gitme istediğimiz yerler yazılı olurdu evden çıkarken bi kağıt seçerdim neresi çıkarsa oraya giderdik plansız adım atmayan sevgilim bu durumu sevmişti :)
minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı :)
çalışma masası için saat aldım
mektup yazdım :)
yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim :)
salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı :)
bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım :)
6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk
yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı :)
ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten:)
Bir video hazırladım yarım saat hiç susmadan konuştum :)
Dijital çerçeveye fotoğraflarımızı yükledim :) ofisinde duruyo :)
Uçan balonlar almıştı bana hepsinin üstüne dileklerimizi yazıp gökyüzüne saldık :)

Yılbaşında zaten aştım kendimi hala etkisinde:32:

Ayyy bu kız tam benlik. :21::21::21::21:
Bende eşime böyle sürprizler yapıyorum erkekler odun gözüküyor ama böyle şeyler de ressssmen eriyorlarrrrr :16::16::16::16:

her sabah sukredıorum:))) o hayatıma gırdı gırelı:))tek guzel yanı bu. hediye deılde suprizler fılan hıc yok yani .huh amannn:( neyse hödük herif :47::41:

Kuzucum sen bişeyler yap, sen yaptıkca gördükçe oda alışır, hiç üzülme vala sürpriz sevdiğini güzelce anlat ona inan alışır ben alıştırdıktan sonra :)) çok nadir öyle uğraşmadan süper dereceye gelecek düşünce kabiliyeti yüksek olan erkek 😃😃

Kuzucum sen bişeyler yap, sen yaptıkca gördükçe oda alışır, hiç üzülme vala sürpriz sevdiğini güzelce anlat ona inan alışır ben alıştırdıktan sonra :)) çok nadir öyle uğraşmadan süper dereceye gelecek düşünce kabiliyeti yüksek olan erkek 😃😃
cıdden yapıyımmı ki ya:S:26::26:

Bende eşime böyle sürprizler yapıyorum erkekler odun gözüküyor ama böyle şeyler de ressssmen eriyorlarrrrr :16::16::16::16:

sende anlat canım yaptıklarını yeni fikirlerimiz olsun 14 şubat kapıda 1 mart da yıldönümüz:1:

Kesinlikle içlerindeki çocuk hiç büyümüyor, herşeye mutlu oluyorlar düşünüldüğünü bilmek erkeği mest ediyor resmen 😃😃

cıdden yapıyımmı ki ya:S:26::26:

Bence yap, benimki tam bir ağır abiydi allahım romantizm de kaçar sesini yükseltirdi ben çok değil birkaç kez ufak sürprizler yaptım sonrada anlattım sevildiğimi biliyorum ama hissettir eline bi şeker al gel ya dedim hediye beklemiyorum dedim o gün bu gündür maşallah diyim vala. Biraz kaba olcak ama yıllardır yırtıyor kendini aştı vala :))

okudukça çıkıyor saçmalıklarım :1:

eminönünde yerli turist olduk:33:
uçurtma uçurduk:32:
yoğurt yemek için kanlıcaya gittik:10:
antikacıları ve sahafları gezdik bilmiş bilmiş konuştuk insanlar bize sinir oldu:51:
çimlerde boğuştuk olan benim serçe parmağıma oldu:8::8:
huzurevini ziyaret ettik:16:
evde sessiz sinema oynuyoruz yada yastık savaşı yaparız genelde o başlatır:19:
o benim resmimi çize ben onun çöp adam halini:27:
beraber diyet yaptık spora gittik baktım benden iyi kilo veriyo vazgeçtim:52:
günübirlik çanakkaleye edirneye gittik :)
dans kursuna gittik ben hiç yetenek yok:24:
ata bindik bi gün şapşal düştü:9:
kaldırıma oturup yoldan geçenleri eleştiririz:1::7:

Vayy süper fikirler varmış burda :17::17:

Benimde nişanlımla ilk sevgililer günümüz olacak Allahın izniyle, geçen yıl askerlik dönemiyle ayrıydık :19:

neler var aklında sende bizimle paylaş canım:17:

Aklımda hiç birşey yok. Kafam çok çok karışık bu yüzden hemen geldim buraya :17:

Senin fikirlere bayıldım, evlendiğimizde kesinlikle deneyeceğim. :27: Belki benim öküzün içine de bi tutam romantizim serperim :9:

Bu zamana kadar ; kutu hazırladım iki tane notlar vs. defter yaptm. Bi karton içine 5 tane balon koydum ve üstlerine hayallerimiz yazdım küçük küçük kağıtlarla yapıştırdım. Saat aldım, üstüne zaman sensiz geçmiyoorrr bitsin şu askerlik yazdım. Kazak aldım, tshrt aldım. Atkı ördüm. Ve en son kupa bardağı için kılıf yaptım.
Ve günlüğümün son sayfalarındayım evlendiğimizde 'al oku' diye vereceğim.

Biz Temmuz 2012 de sevgili olduk, Aralık nişan oldu 1 ay sonra asker olduğu için.. Yıl dönümümüz falan hep gitti bu zamanlarda anlayacağın canım. O yüzden çok özel birşey istiyorum :17::17:

Son düzenleme:
Aklımda hiç birşey yok. Kafam çok çok karışık bu yüzden hemen geldim buraya :17:

Senin fikirlere bayıldım, evlendiğimizde kesinlikle deneyeceğim. :27: Belki benim öküzün içine de bi tutam romantizim serperim :9:

Bu zamana kadar ; kutu hazırladım iki tane notlar vs. defter yaptm. Bi karton içine 5 tane balon koydum ve üstlerine hayallerimiz yazdım küçük küçük kağıtlarla yapıştırdım. Saat aldım, üstüne zaman sensiz geçmiyoorrr bitsin şu askerlik yazdım. Kazak aldım, tshrt aldım. Atkı ördüm. Ve en son kupa bardağı için kılıf yaptım.
Ve günlüğümün son sayfalarındayım evlendiğimizde 'al oku' diye vereceğim.

Biz Temmuz 2012 de sevgili olduk, Aralık nişan oldu 1 ay sonra asker olduğu için.. Yıl dönümümüz falan hep gitti bu zamanlarda anlayacağın canım. O yüzden çok özel birşey istiyorum :17::17:

senin aklından birşeyler geçtiğinde söyle canım hemen beyin fırtınasıyla onu geliştiririz çok güzel fikirler çıkıyor ortaya:16::9:

okudukça çıkıyor saçmalıklarım :1:

eminönünde yerli turist olduk:33:
uçurtma uçurduk:32:
yoğurt yemek için kanlıcaya gittik:10:
antikacıları ve sahafları gezdik bilmiş bilmiş konuştuk insanlar bize sinir oldu:51:
çimlerde boğuştuk olan benim serçe parmağıma oldu:8::8:
huzurevini ziyaret ettik:16:
evde sessiz sinema oynuyoruz yada yastık savaşı yaparız genelde o başlatır:19:
o benim resmimi çize ben onun çöp adam halini:27:
beraber diyet yaptık spora gittik baktım benden iyi kilo veriyo vazgeçtim:52:
günübirlik çanakkaleye edirneye gittik :)
dans kursuna gittik ben hiç yetenek yok:24:
ata bindik bi gün şapşal düştü:9:
kaldırıma oturup yoldan geçenleri eleştiririz:1::7:

😃😃 ayy çok tatlısınız canım maşallah diyorumm. Biraz da yaşadığımız yer kısıtlı sanırım pek yapacak bişey kalmadı :( ama bu yaz bizde kamp düşünüyoruz birde dağ evinde küçük tatil planımız var. Az değişiklik yapalım bu yıl dedik

Back