Havadan sudan :)

Ne güzel anlattin kiz bütün duyguyu saniyler icnde bi anda yasadim

Amin canım çok sağol rabbim sizede nasip etsin minik bebişler.Sonradan anladım geç oldu .Herşey insanoğlu için gelir geçer insAllah.Allah korktuğunuza uğratmasın

Amin canım çok sağol rabbim sizede nasip etsin minik bebişler.Sonradan anladım geç oldu .Herşey insanoğlu için gelir geçer insAllah.Allah korktuğunuza uğratmasın
Amiin Allah bin kere razi olsun ooh anne duasi da aldik gece gece :) cok tesekkürler yargilayip kizmadiginiz icin gercekten

Allah razı olsun canım .Allah sizede nasip etsin inşallahhh gönlünüzce.Dikkat et sonra buraya yazarsın Üç kızın süsü püsü bitmiyor diye
Haha dimi kiz cocuklari olarak hep öyleyizz :)) amin cumlemize :) siz calisiyo musunuz ev hanimi misiniz

Neden öyle dedin ne demek yargılamak ,bana düşmez kesinlikle.Ama duamı eksik etmem bir arkadaş olarak insAllah
Ne güzell :)
Allah razi olsun herkes yargiliyo ondan dolayi dedim herkes kendi iyi biz en kotu gbi davranio bizde biliyoruz kotu bi hata yaptgimizi ama gercekten insan ne yasicagini bilemioki heleki ben 16 yasimdaydim bu olayi yasadigimda cocuktum resmen

Gelmiş geçmiş unut hiç olmamış farzet.Mutlu ol çokkk mutlu ol.Herkesin ne dediği önemli değil.Önemli olan biziz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…