- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.421
Ne güzel anlattin kiz bütün duyguyu saniyler icnde bi anda yasadimAyy masallah :) Rabbim bagislasin size insallahh hayirli evlatlar olsunlar :)
Konuyu kücuk bi ozet geceyim biz öylesine actik bu konuyu muhabbet etmek icin baska bolum bulamadik :) biz kizlik zari dikimi yaptrdik ordan o konulardan tanisiyoruz tabiki cok pisman ve dertli kizlar olarakhatamizin farkindayiz ama herkes bizi dışlıo ne yazikki bizde birbirimize yoldas olduk burda :)
Size gıptayla bakiyorum helal olsun gercekten evlilik korkusunu anca aştım cocuk korksu gitmio cok buyuk sorumluluk cünkü.Ne demek estağfurullah olur mu niye saçma olsun
Yerim sizi aglama aglamaa ama üsülürümmNe güzel anlattin kiz bütün duyguyu saniyler icnde bi anda yasadim
Amin canım çok sağol rabbim sizede nasip etsin minik bebişler.Sonradan anladım geç oldu .Herşey insanoğlu için gelir geçer insAllah.Allah korktuğunuza uğratmasınAyy masallah :) Rabbim bagislasin size insallahh hayirli evlatlar olsunlar :)
Konuyu kücuk bi ozet geceyim biz öylesine actik bu konuyu muhabbet etmek icin baska bolum bulamadik :) biz kizlik zari dikimi yaptrdik ordan o konulardan tanisiyoruz tabiki cok pisman ve dertli kizlar olarakhatamizin farkindayiz ama herkes bizi dışlıo ne yazikki bizde birbirimize yoldas olduk burda :)
Hepimiz evlenelim cok mutlu yuvalarimiz olsun artik bizde mutlu olalim çok çektik hakkettik artikYerim sizi aglama aglamaa ama üsülürümm
Allah razı olsun canım .Sizede nasip olsun gönlünüzce insAllahhhhAllah bağışlasın bahtlarını güzel etsin inş3cadianasi
Amin insallah anlayışınız içinde tesekkurlerAmin canım çok sağol rabbim sizede nasip etsin minik bebişler.Sonradan anladım geç oldu .Herşey insanoğlu için gelir geçer insAllah.Allah korktuğunuza uğratmasın
Amiin Allah bin kere razi olsun ooh anne duasi da aldik gece gece :) cok tesekkürler yargilayip kizmadiginiz icin gercektenAmin canım çok sağol rabbim sizede nasip etsin minik bebişler.Sonradan anladım geç oldu .Herşey insanoğlu için gelir geçer insAllah.Allah korktuğunuza uğratmasın
Allah razı olsun canım .Allah sizede nasip etsin inşallahhh gönlünüzce.Dikkat et sonra buraya yazarsın Üç kızın süsü püsü bitmiyor diyeKesinlikle cennetlik bi anne daha
Haha dimi kiz cocuklari olarak hep öyleyizz :)) amin cumlemize :) siz calisiyo musunuz ev hanimi misinizAllah razı olsun canım .Allah sizede nasip etsin inşallahhh gönlünüzce.Dikkat et sonra buraya yazarsın Üç kızın süsü püsü bitmiyor diye
Haha dimi kiz cocuklari olarak hep öyleyizz :)) amin cumlemize :) siz calisiyo musunuz ev hanimi misiniz[/QUOTE Öğretmnim canım okul öncesi öğretmeni.Çalişiyordum fakat üçüncü Cadim olunca bıraktım.Bir yıldır kızlarla ugrasiyorum
Neden öyle dedin ne demek yargılamak ,bana düşmez kesinlikle.Ama duamı eksik etmem bir arkadaş olarak insAllahAmiin Allah bin kere razi olsun ooh anne duasi da aldik gece gece :) cok tesekkürler yargilayip kizmadiginiz icin gercekten
Hepimize fena bagımlılık yaptı uyumadan bende bi göz atıp uyuyorumOoyy yerim yerim ya resmen her gece yatmadan bi doz kadınlar kulübü alıyorum
Ne güzell :)Neden öyle dedin ne demek yargılamak ,bana düşmez kesinlikle.Ama duamı eksik etmem bir arkadaş olarak insAllah
Tabiki göz at bu konuyu bosami actik marry hanim :) hosgeldiniz :)Hepimize fena bagımlılık yaptı uyumadan bende bi göz atıp uyuyorum
Gelmiş geçmiş unut hiç olmamış farzet.Mutlu ol çokkk mutlu ol.Herkesin ne dediği önemli değil.Önemli olan biziz.Ne güzell :)
Allah razi olsun herkes yargiliyo ondan dolayi dedim herkes kendi iyi biz en kotu gbi davranio bizde biliyoruz kotu bi hata yaptgimizi ama gercekten insan ne yasicagini bilemioki heleki ben 16 yasimdaydim bu olayi yasadigimda cocuktum resmen
Sevgiyle sarıldım hepinizeGelmiş geçmiş unut hiç olmamış farzet.Mutlu ol çokkk mutlu ol.Herkesin ne dediği önemli değil.Önemli olan biziz.
Bizde size kocaman sarıldıkSevgiyle sarıldım hepinize
Hoşbuldum efenim :):) vala size yetişmek çok zor okumadan geçmekte istemiyorum tek tek okumaya başlıyorjm :)Tabiki göz at bu konuyu bosami actik marry hanim :) hosgeldiniz :)
Maşallah Allahım çocuklarınızı size bagışlasın :) gerçekten çok nadir böyle insanlara rastlıyoruz içtenSevgiyle sarıldım hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?