Havadan sudan :)

Hem yorgunum hem uykum yok kizlar ne etsem ben stresten uyuyamiyorum zaten ama zar meselsi degil baska stresler zar meselesini dusunemiyorumki kosturmaktaan :) valla aklinizi baska seyelrle oyalayin kizlar derdini unutuo insan :)

Kizlar simdi gecekusu demisya bogazmanzarasinin kanit fln die hakkaten simdi eski ilk bi aylik haline baktim simdiki haline baktim ay dikis izleri nasil gitmis resmen şok oldum ya arada daglar kadar fark var.. yalan yok siz korkmayin die demedim ama bi ara tirstim izler gitmicek die
Ama gitti korkmaniza gerek yok gayet de gidiyo dikis izi tabiki %100 gitmez ama su an ben baya geriyorumki öyle flaşla anca goruyorum.. valla bi kere daha mutlu oldum Allahim ruya gibi ya sükürler olsun insan hayati ne garip birden hersey tersine dönüverio :)

Cnm bogazmanzarası kanıt dediğine göre iyi birsey söyleyecek bence çünkü sende yokunda her sey cok şükür onun sitesine ben de bakmıştım Doğru doktorların seçilmesine yönelik birseyler vardı bu tarz seyler olabilir

Allah iyiligini versin senin cok bellimiydi dikis izleri onceden kiz germe okadar sündürürsün allah daha mutlu etsin insallah canim seni haklisin hersey bi anda degisiveriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…