- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.401
Bence de hepiniz iyiki varsınızSanirim öyleyizya siz varya (uyuyanlara kustüm ama olsun yinede onlar da dahil ) iyiki varsiniiizz
Bende bakmistim kandiran doktorlarla dogru olan doktorlari fln yazmisti kadinlara guvenilmemesini bu isi en iyi yapanlarin istanbulda oldgunu yaziyodu hatta mailde atmistim ben turgay bey sizce dogru bi secimmimi diye kesinlikle cok dogru demistiCnm bogazmanzarası kanıt dediğine göre iyi birsey söyleyecek bence çünkü sende yokunda her sey cok şüküronun sitesine ben de bakmıştım Doğru doktorların seçilmesine yönelik birseyler vardı bu tarz seyler olabilir
Sende iyiki varsin canimSanirim öyleyizya siz varya (uyuyanlara kustüm ama olsun yinede onlar da dahil ) iyiki varsiniiizz
Kızlar ben Fransız kaldım kusura bakmayın anlamaya çalışıyorum anlayamadım.Ufak bir bilgi verin ne konusuyonuz bakemAllah iyiligini versin senin cok bellimiydi dikis izleri onceden kiz germe okadar sündürürsün allah daha mutlu etsin insallah canim seni haklisin hersey bi anda degisiveriyo
Oabikir bebegim cok sukur cok sukurrr :)Cnm bogazmanzarası kanıt dediğine göre iyi birsey söyleyecek bence çünkü sende yokunda her sey cok şüküronun sitesine ben de bakmıştım Doğru doktorların seçilmesine yönelik birseyler vardı bu tarz seyler olabilir
Kuşum hani ilk size atmistim hatirlarsan ordaki fotoda da o kadar degil ama simdiki resmen dogal bildigin yok dikis fln yani baya fark var.. bakarsan sende cok rahat farkedip şok olabikirsin :))Allah iyiligini versin senin cok bellimiydi dikis izleri onceden kiz germe okadar sündürürsün allah daha mutlu etsin insallah canim seni haklisin hersey bi anda degisiveriyo
HosgeldinKızlar ben Fransız kaldım kusura bakmayın anlamaya çalışıyorum anlayamadım.Ufak bir bilgi verin ne konusuyonuz bakem
Şey sen yeni mi geldin hoşgeldin :)Kızlar ben Fransız kaldım kusura bakmayın anlamaya çalışıyorum anlayamadım.Ufak bir bilgi verin ne konusuyonuz bakem
Gercekten 3 cadi anasimisin ? Boyle sacma sorular sormaya bayilirim kusura bakmaKızlar ben Fransız kaldım kusura bakmayın anlamaya çalışıyorum anlayamadım.Ufak bir bilgi verin ne konusuyonuz bakem
Hoş bulduk kk da gezerkene geldim bı bakam burda ne yazıyor dedim anlayamadimŞey sen yeni mi geldin hoşgeldin :)
Sen yapilmadan onceki halini bide sonraki halini attin ya ben sok sonra en iylesmis halini attin ben bi daha şokOabikir bebegim cok sukur cok sukurrr :)
Kuşum hani ilk size atmistim hatirlarsan ordaki fotoda da o kadar degil ama simdiki resmen dogal bildigin yok dikis fln yani baya fark var.. bakarsan sende cok rahat farkedip şok olabikirsin :))
Yok kiz zaten bu zamana kadar ayda bi baktim galiba anca o da en son iste size attigimda bakmistim :) bacim o süner mi masallah tas gbi tassss :)) niyeyse gereksiz bi güvenim var
Valla Üç tane kızım varGercekten 3 cadi anasimisin ? Boyle sacma sorular sormaya bayilirim kusura bakma
Eyvallah bacım :)))Sen yapilmadan onceki halini bide sonraki halini attin ya ben sok sonra en iylesmis halini attin ben bi daha şokvalla tabi begenirsin güzel yani sonucta ne diyelim masallah
Ne demek estağfurullah olur mu niye saçma olsunGercekten 3 cadi anasimisin ? Boyle sacma sorular sormaya bayilirim kusura bakma
Himmmm anladım canim sagolasinHosgeldingazeteci bi kadinin doktorlar hakkinda bi yazisi varmis onu ogrenmeye calisiyoruz
İyi yaptin iyi yaptinHoş bulduk kk da gezerkene geldim bı bakam burda ne yazıyor dedim anlayamadim
Ayy masallah :) Rabbim bagislasin size insallahh hayirli evlatlar olsunlar :)Valla Üç tane kızım var
Ay masallah allah bagislasinValla Üç tane kızım var
Kesinlikle cennetlik bi anne daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?