Havadan sudan :)

Bende bakmistim kandiran doktorlarla dogru olan doktorlari fln yazmisti kadinlara guvenilmemesini bu isi en iyi yapanlarin istanbulda oldgunu yaziyodu hatta mailde atmistim ben turgay bey sizce dogru bi secimmimi diye kesinlikle cok dogru demisti

Allah iyiligini versin senin cok bellimiydi dikis izleri onceden kiz germe okadar sündürürsün allah daha mutlu etsin insallah canim seni haklisin hersey bi anda degisiveriyo
Kızlar ben Fransız kaldım kusura bakmayın anlamaya çalışıyorum anlayamadım.Ufak bir bilgi verin ne konusuyonuz bakem

Oabikir bebegim cok sukur cok sukurrr :)
Allah iyiligini versin senin cok bellimiydi dikis izleri onceden kiz germe okadar sündürürsün allah daha mutlu etsin insallah canim seni haklisin hersey bi anda degisiveriyo
Kuşum hani ilk size atmistim hatirlarsan ordaki fotoda da o kadar degil ama simdiki resmen dogal bildigin yok dikis fln yani baya fark var.. bakarsan sende cok rahat farkedip şok olabikirsin :))
Yok kiz zaten bu zamana kadar ayda bi baktim galiba anca o da en son iste size attigimda bakmistim :) bacim o süner mi masallah tas gbi tassss :)) niyeyse gereksiz bi güvenim var

Sen yapilmadan onceki halini bide sonraki halini attin ya ben sok sonra en iylesmis halini attin ben bi daha şok valla tabi begenirsin güzel yani sonucta ne diyelim masallah

Valla Üç tane kızım var
Ayy masallah :) Rabbim bagislasin size insallahh hayirli evlatlar olsunlar :)
Konuyu kücuk bi ozet geceyim biz öylesine actik bu konuyu muhabbet etmek icin baska bolum bulamadik :) biz kizlik zari dikimi yaptrdik ordan o konulardan tanisiyoruz tabiki cok pisman ve dertli kizlar olarak hatamizin farkindayiz ama herkes bizi dışlıo ne yazikki bizde birbirimize yoldas olduk burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…