- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Sana ceza bukdr geç geldiğin için Bütün sayfaları oku sözlü yapcamGeç olsun güç olmasın :)
Kader iste canim basa gelen cekiliyoBen de 25. Bu yaşta nelerle uğraşıyoruz ya
AminnnnnnnnnKesinlikle Allah yardımcımız olsun valla her birimizin
Şimdi başlasam sabaha anca biter maşallahınız var kızlar :)Sana ceza bukdr geç geldiğin için Bütün sayfaları oku sözlü yapcam
Vallahi ya ne kayantirdik ama yaKeske bende orda olsaydm bulusurduk kacar kacar gelirdim :)
öylesine sordum hemen hemen hepimiz aynı yaşlardayız25 canim neden
Bence dogru bi karar olmusVerdim canım Ocak ortası gibi yaptırıyorum Turgay beye
Ever erkenden de uyuyosun cunkuKızlarr ben calıstıgımdan cok az yazıyorum bılıyorum kusuruma bakmayın ne olur
Tabiki goruselim bencedeBen Ocak’ta ankaradayım oradakilerde görüşelim :)
Bi bahçelievler yaparız artık. Öğrenciyken mekanımdı hey gidiiiTabiki goruselim bencede
pınar ben de o zamanlar düşünüyorumVerdim canım Ocak ortası gibi yaptırıyorum Turgay beye
Denk gelirsek biz de beraber gidebiliriz. İstersen tabii.pınar ben de o zamanlar düşünüyorum
çok isterimDenk gelirsek biz de beraber gidebiliriz. İstersen tabii.
Yapariz tabi kahve sohpet guzel olur canommda gelir sevgilisinden izin alirsaBi bahçelievler yaparız artık. Öğrenciyken mekanımdı hey gidiii
Bence beraber gıdın bırbırınıze destek olursunuz ben nelızın amelıyatı sırasında yanındaydım elınden falab tuttum sonucuna falan baktım bırbırımıze destek oldukDenk gelirsek biz de beraber gidebiliriz. İstersen tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?