- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
evlendikten sonra yapabiliyosun canim ondan once sadece ust tarafa yapiliyomus alta kesinlikle yapilmiyomus geriliyo fln ya yirtilir fln diye heraldeBelli bi zamanı varmı peki agda yapamamızın
Hadi ya ben 3 4 ay snra yaparız diye düşünmüştüm evlilik aşaması malum tüm vücut temizligi fln aman tutsunda varsın yapmayalım başka yollarla artık:)evlendikten sonra yapabiliyosun canim ondan once sadece ust tarafa yapiliyomus alta kesinlikle yapilmiyomus geriliyo fln ya yirtilir fln diye heralde
Ben Ocak’ta ankaradayım oradakilerde görüşelim :)
Tabiki goruselim bencede
Hop dedik ya siz nere gidiyosunuz bende istiyorumBi bahçelievler yaparız artık. Öğrenciyken mekanımdı hey gidiii
Oyle olmasi kotu oldu ama mecbur baska biseyle yapcaz dedigin gibi tutsunda agda yapilmasin yaHadi ya ben 3 4 ay snra yaparız diye düşünmüştüm evlilik aşaması malum tüm vücut temizligi fln aman tutsunda varsın yapmayalım başka yollarla artık:)
Aaaa sendemi ankaralisinBende ankaralıyım. Şuan başka yerdeyim amma denk gelirse görüşelimm:))
Ne guldum ya valla dogru dedin biz bu mutsuzlukla ankaraya denizi getiririz:))) buluşma sırasında dertler derya olmuş biz minik sandallar mod... Ankara’ya ağlaşarak denizi getiririz artık :))) hiç normal değilim hiç
Puruzlu bi yapimi kucuk dudaklarin ic tarafindami hic dikkat etmemistim ben onceden zaten bakamam bi sure zatenSize bi anormal soru daha sormak istiyorum orayı WC’de temizlerken iç dudak arasında elinize pürüzlü bir yapı geliyor mu yaaa??? Normal mi değil mi bilemedim... baktığımda anormal bir şey görmüyorum
Ankarada mi bu dert en cokmusEvet canımm:)
Ankaralı erkekler mi daha karaktersizmiş de olur bence :))))Ankarada mi bu dert en cokmus
Vayyyyy vallahi dogru dedin benceAnkaralı erkekler mi daha karaktersizmiş de olur bence :))))
Vallahi ya çok tuhaf değil mi birbirimizin varlığından haberimiz bile yoktu ama hayat bizi Trabzon’da buluşturduHop dedik ya siz nere gidiyosunuz bende istiyorumPnr1990 sen beni nasil aldatirsin bakim biz senlen trabzona gitmedikmi ankaraya bu kizlarla gtmek nerden cikti küserim bak
Yarın iş var ben yatıyorum vallaha canımlarUyudunuzmu hepiniz ya
İyi geceler canimYarın iş var ben yatıyorum vallaha canımlar
Canm sen yaptrdin mi ki? Tuvalette puruz gelio ilk bi ay simdi gelmio benimSize bi anormal soru daha sormak istiyorum orayı WC’de temizlerken iç dudak arasında elinize pürüzlü bir yapı geliyor mu yaaa??? Normal mi değil mi bilemedim... baktığımda anormal bir şey görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?