Havadan sudan :)

evlendikten sonra yapabiliyosun canim ondan once sadece ust tarafa yapiliyomus alta kesinlikle yapilmiyomus geriliyo fln ya yirtilir fln diye heralde
Hadi ya ben 3 4 ay snra yaparız diye düşünmüştüm evlilik aşaması malum tüm vücut temizligi fln aman tutsunda varsın yapmayalım başka yollarla artık:)

Size bi anormal soru daha sormak istiyorum orayı WC’de temizlerken iç dudak arasında elinize pürüzlü bir yapı geliyor mu yaaa??? Normal mi değil mi bilemedim... baktığımda anormal bir şey görmüyorum

Size bi anormal soru daha sormak istiyorum orayı WC’de temizlerken iç dudak arasında elinize pürüzlü bir yapı geliyor mu yaaa??? Normal mi değil mi bilemedim... baktığımda anormal bir şey görmüyorum
Puruzlu bi yapimi kucuk dudaklarin ic tarafindami hic dikkat etmemistim ben onceden zaten bakamam bi sure zaten

Hop dedik ya siz nere gidiyosunuz bende istiyorum Pnr1990 sen beni nasil aldatirsin bakim biz senlen trabzona gitmedikmi ankaraya bu kizlarla gtmek nerden cikti küserim bak
Vallahi ya çok tuhaf değil mi birbirimizin varlığından haberimiz bile yoktu ama hayat bizi Trabzon’da buluşturdu

Canm sen yaptrdin mi ki? Tuvalette puruz gelio ilk bi ay simdi gelmio benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…