- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Yapariz tabi kahve sohpet guzel olur canommda gelir sevgilisinden izin alirsa[/QUOT
Neliz neler çıktığımı bılıyorsun halada cekıyorum ama sevgılı kalmıyacak sanırım bu gıdısleBende gelırım tabıkıde
Beraber gidin bence valla biz canomla birbrimize destek olduk haladaaa oluyoruzpınar ben de o zamanlar düşünüyorum
Evet iyiki beraber gittik biz birbrimze destek olduk korkmadik en azinda tek gidiyoruz diyeBence beraber gıdın bırbırınıze destek olursunuz ben nelızın amelıyatı sırasında yanındaydım elınden falab tuttum sonucuna falan baktım bırbırımıze destek olduk
Yok oyle dusunme canim bariscaksiniz siz
Bende aynısı oluyor ya gulmekten korkuyorum artıkKızlar ya gülerken birAz kahkaha gibi olunca fln baskı oluyo oraya hissediyorum cok etkilemez heralde ya dimi
Ben cok kahkahayla gulmuyorum bisey olmasin diye ama gulmektende bisey olmaz canim yaKızlar ya gülerken birAz kahkaha gibi olunca fln baskı oluyo oraya hissediyorum cok etkilemez heralde ya dimi
Kikirdeyin kahkaha atmayinBende aynısı oluyor ya gulmekten korkuyorum artık
Heh iyi oldu hepimiz burdayiz artikGeldim vala burası daha iyi oldu ben yetişemiyorum vala size :):)
Ağda bildigin asılıyo cnm orayı doktorun asistanı bana normalde bile aslında ağda sıkıntılı demişti banaYa kizlar biz buna hep dikkatmi etcez ya sadece bi suremi boyle ya ya agda bile yapilmiyosa bisey olma riskimi oluyo acaba ya
Anladim canim gerci alt kisim yapilmiyomus uste yapmakta sknti yokmusAğda bildigin asılıyo cnm orayı doktorun asistanı bana normalde bile aslında ağda sıkıntılı demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?