- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Hoşbuldummm nelizz:))
Hoşbuldumm:)Hosgeldın cnm:)
Oooo bitmis bile :)))9. Gün bitio benimde kızlarr 20 günüm kaldı şükür:)
aynıyım bir süre böyle devam edebilirim ara tatili bekliyorum bi şu işi halledeyim diyeBen yattim hep tv izliyodum benim bi gunum daha yine boyle gecti keyfin nasil daha iyimisin
Estagfrllah canim nolcak sanki :)Ahh ahh başını az ağrıtmadım:) boğazmanzarası
Sende tezini bitirince hocan kabul edince yaticaksin rahat ediceksin canimAllahim bende hep tez yazdim keske bende butun gun yatsammm
bu isi halledince bu acidan kafan rahat edicek en azindan canimaynıyım bir süre böyle devam edebilirim ara tatili bekliyorum bi şu işi halledeyim diye
Simdi sira bizdeEstagfrllah canim nolcak sanki :)
Ne guzel canim allah kolaylik versin9. Gün bitio benimde kızlarr 20 günüm kaldı şükür:)
inşallah canım açıkçası içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor heves yok çok bıktım bunaldım . bazen yaptırmayı erteleyeyim mi diyorum o derece isteksizim hayata karşıbu isi halledince bu acidan kafan rahat edicek en azindan canim
Canim bak hayatta gercekten nolcagi belli olmuyo olurda karsina biri cikar seversin tekrar kendine bi sans verirsin ve bu sefer bu sana sknti olur hayatta nolcagini hic bilemeyiz su ara kotu bi surecten gectigin icin boyle hissediyosuninşallah canım açıkçası içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor heves yok çok bıktım bunaldım . bazen yaptırmayı erteleyeyim mi diyorum o derece isteksizim hayata karşı
Katılıyorum hayatınn beler getirecgi hiç belli olmazCanim bak hayatta gercekten nolcagi belli olmuyo olurda karsina biri cikar seversin tekrar kendine bi sans verirsin ve bu sefer bu sana sknti olur hayatta nolcagini hic bilemeyiz su ara kotu bi surecten gectigin icin boyle hissediyosun
En güzeli yatmak zaten bu süreçte bol bol dinlenmiş olursunBen yattim hep tv izliyodum benim bi gunum daha yine boyle gecti keyfin nasil daha iyimisin
Aynen anca yatiyorum zaten bu durumda baska bisey yapmakta zor vallaEn güzeli yatmak zaten bu süreçte bol bol dinlenmiş olursun
25 canim nedenboğaz manzarası kaç yaşındaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?