- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Üzülme canim üzülme benm 7 snee önce yasadfm seyelri bunalimlari sen simdj yasiosun bak aradan yillar gecti cok iyiyim bana bak kendi gelecegini gor :) tabiki gel aksam :)ben çalışıyorum o yüzden çok yazamıyorum akşam sohbete katılıcam inşallah gerçi pek keyfim yok onunda etkisi var biraz
Yapiyorum canim dugune kadar kilo vermem lazim ama :)) artik pilates yetmior banaOylemi yapiyosun allah iyiligini versin senin ya
Kac kilosunki canim rahatsiz oluyosun kilondanYapiyorum canim dugune kadar kilo vermem lazim ama :)) artik pilates yetmior bana
57 aslinda arakdaslarim abarttgmi söyluyo ama sevmiyorum ben nefes nefese kalmayi saglik icin ideal kilo önemli 50ye insem iyi olurdu :)Kac kilosunki canim rahatsiz oluyosun kilondan
Canim valla ben bulusurdum sizinle ya hani insan guvenemio ama sizden eminim fakelerden degilsiniz cok da guzel olur umutsuz ev kadinlari style
Gell gellsana da yaparimm :)
Ayyy ne guzel ya bende caliscam evliyken okuldan dolayi istn ciktim calismak guzeldi herseye ragmen ozel sektor biraz sikinti ama.. evin temzligine fln calisinca vakit ayiramam die korkuyorum bide yemegi fln sabahtan mi yapoyosun canm?
Bu arada cocuk icin tam ideal zaman tebrik ederim bende bi iki yil sonra dusunuyorum evlilikten..
Ayy deme icmde cikolata kakao agaci cikcak aartik pilates yapip uzanip cikolata yemek nasil bir kafadir.
Kiz 57 sen cokmu diyosun ya ey allahim cirpilik hic iyi bisey degil bence gayet iyi kilon senin57 aslinda arakdaslarim abarttgmi söyluyo ama sevmiyorum ben nefes nefese kalmayi saglik icin ideal kilo önemli 50ye insem iyi olurdu :)
Evet canim evliligin oturmasini beklemek gerekiyo.. ayy ne guzel yorucu ama evde otursan napcan zaten.. bi duzen oturtmussun ne guzel darisi basima bakalim :)Sabahtan yapamıyorum , kafamı kaldıramıyorum çünkü
Akşam 19:30 ta eve varıyorum saat 20:30 da sofraya oturuyoruz , eşim erken geliyo eve , pirinc ısla , patatesleri şöyle doğra diyorum o ön hazırlığını yapıyor ben gelince pişiriyorum hemen, bazen de akşam tv seyrederken ocağa koyuyorum mesela kuru fasulye vs. kısık ateşe yatana kadar oluyor ertesi gün sosluyorum falan böyle oluyor genelde. Çalışıp eve gelip yemek yapmak gerçekten çok yorucu oluyor ama başka çaresi yok. Cumartesi temizliğimi yapıyorum pazar günü de dinleniyorum
Evet kuzum bnce de, nice yıllarca flört sonrası evlendikten sonra ayrılanlar var. Ne olursa olsun ilk yılların tadını çıkartıp birbirini tanımak lazım. Benim kuzen 1 yıl sonra ele avuca sığmayan nedenden boşandı , tamda gelinimiz yeni hamileymiş , aldırdı çocuğu
Ev hanimligi en zor sey diyolar calisirken daha zordur masallah yine yardimci olan bi kocan varmis allah nazarlardan saklasinSabahtan yapamıyorum , kafamı kaldıramıyorum çünkü
Akşam 19:30 ta eve varıyorum saat 20:30 da sofraya oturuyoruz , eşim erken geliyo eve , pirinc ısla , patatesleri şöyle doğra diyorum o ön hazırlığını yapıyor ben gelince pişiriyorum hemen, bazen de akşam tv seyrederken ocağa koyuyorum mesela kuru fasulye vs. kısık ateşe yatana kadar oluyor ertesi gün sosluyorum falan böyle oluyor genelde. Çalışıp eve gelip yemek yapmak gerçekten çok yorucu oluyor ama başka çaresi yok. Cumartesi temizliğimi yapıyorum pazar günü de dinleniyorum
Evet kuzum bnce de, nice yıllarca flört sonrası evlendikten sonra ayrılanlar var. Ne olursa olsun ilk yılların tadını çıkartıp birbirini tanımak lazım. Benim kuzen 1 yıl sonra ele avuca sığmayan nedenden boşandı , tamda gelinimiz yeni hamileymiş , aldırdı çocuğu
sende bendensin bende alinmasi gerektigini dusunenlerdenim o yuzden habire yemek lazimŞimdi beni burdan kovacaksınız ama ben de biraz alsam diyordum
Arkadasm da almaya calisio tak pıcagi gitsin sizin gibilere küstüm snaa hıhŞimdi beni burdan kovacaksınız ama ben de biraz alsam diyordum
Aynen kuzum üzücü bir durum onlar için. Evet bir düzen oldu gibi ama bazen düzel alıyor başını gidiyorEvet canim evliligin oturmasini beklemek gerekiyo.. ayy ne guzel yorucu ama evde otursan napcan zaten.. bi duzen oturtmussun ne guzel darisi basima bakalim :)
Uzuldum kuzeninin evliligine ya iste cocuk erkenden yapmamak lazim arada kalmasinlar die..
Oo siz bana gelin ben size neler yapar aldiririm agzimin tadini cok iyi bilirim benimle 2 hafta takilin 5 kilosende bendensin bende alinmasi gerektigini dusunenlerdenim o yuzden habire yemek lazim
Cocuk olunca devammi calismaya :)Aynen kuzum üzücü bir durum onlar için. Evet bir düzen oldu gibi ama bazen düzel alıyor başını gidiyoro evi akşamdan akşama nasıl dağıtıyoruz anlayamıyorum bi de çocuk olsa yandık
57 gayet normal bence ya cok rahatsız edici bir kilo degil ki cnm dikkat et tabi ama cok da diyete gerek yok bence57 aslinda arakdaslarim abarttgmi söyluyo ama sevmiyorum ben nefes nefese kalmayi saglik icin ideal kilo önemli 50ye insem iyi olurdu :)
1 yıl ara verme planım var , ofiste çalışıyorum ücretsiz izin gibi bi imkan yok burda. Benim 10 ay işsizlik maaş hakkım var , çıkışımı yapmalarını rica edicem en azından bebiş masrafımı çıkartır 1 yıl ben büyütürüm sonra babaannesi büyütecek. Devam çalışmayaCocuk olunca devammi calismaya :)
canım boyun kaç57 aslinda arakdaslarim abarttgmi söyluyo ama sevmiyorum ben nefes nefese kalmayi saglik icin ideal kilo önemli 50ye insem iyi olurdu :)
Sagolsun annem dogdugumda baslams ceyiz dizmeye1 yıl ara verme planım var , ofiste çalışıyorum ücretsiz izin gibi bi imkan yok burda. Benim 10 ay işsizlik maaş hakkım var , çıkışımı yapmalarını rica edicem en azından bebiş masrafımı çıkartır 1 yıl ben büyütürüm sonra babaannesi büyütecek. Devam çalışmayaSen naptın çeyiz şeysini bitirebildin mi?
57 aslinda arakdaslarim abarttgmi söyluyo ama sevmiyorum ben nefes nefese kalmayi saglik icin ideal kilo önemli 50ye insem iyi olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?