Havadan sudan :)

ben çalışıyorum o yüzden çok yazamıyorum akşam sohbete katılıcam inşallah gerçi pek keyfim yok onunda etkisi var biraz
Üzülme canim üzülme benm 7 snee önce yasadfm seyelri bunalimlari sen simdj yasiosun bak aradan yillar gecti cok iyiyim bana bak kendi gelecegini gor :) tabiki gel aksam :)

Sabahtan yapamıyorum , kafamı kaldıramıyorum çünkü
Akşam 19:30 ta eve varıyorum saat 20:30 da sofraya oturuyoruz , eşim erken geliyo eve , pirinc ısla , patatesleri şöyle doğra diyorum o ön hazırlığını yapıyor ben gelince pişiriyorum hemen, bazen de akşam tv seyrederken ocağa koyuyorum mesela kuru fasulye vs. kısık ateşe yatana kadar oluyor ertesi gün sosluyorum falan böyle oluyor genelde. Çalışıp eve gelip yemek yapmak gerçekten çok yorucu oluyor ama başka çaresi yok. Cumartesi temizliğimi yapıyorum pazar günü de dinleniyorum

Evet kuzum bnce de, nice yıllarca flört sonrası evlendikten sonra ayrılanlar var. Ne olursa olsun ilk yılların tadını çıkartıp birbirini tanımak lazım. Benim kuzen 1 yıl sonra ele avuca sığmayan nedenden boşandı , tamda gelinimiz yeni hamileymiş , aldırdı çocuğu

Evet canim evliligin oturmasini beklemek gerekiyo.. ayy ne guzel yorucu ama evde otursan napcan zaten.. bi duzen oturtmussun ne guzel darisi basima bakalim :)
Uzuldum kuzeninin evliligine ya iste cocuk erkenden yapmamak lazim arada kalmasinlar die..

Ev hanimligi en zor sey diyolar calisirken daha zordur masallah yine yardimci olan bi kocan varmis allah nazarlardan saklasin

Evet canim evliligin oturmasini beklemek gerekiyo.. ayy ne guzel yorucu ama evde otursan napcan zaten.. bi duzen oturtmussun ne guzel darisi basima bakalim :)
Uzuldum kuzeninin evliligine ya iste cocuk erkenden yapmamak lazim arada kalmasinlar die..
Aynen kuzum üzücü bir durum onlar için. Evet bir düzen oldu gibi ama bazen düzel alıyor başını gidiyor o evi akşamdan akşama nasıl dağıtıyoruz anlayamıyorum bi de çocuk olsa yandık

Cocuk olunca devammi calismaya :)
1 yıl ara verme planım var , ofiste çalışıyorum ücretsiz izin gibi bi imkan yok burda. Benim 10 ay işsizlik maaş hakkım var , çıkışımı yapmalarını rica edicem en azından bebiş masrafımı çıkartır 1 yıl ben büyütürüm sonra babaannesi büyütecek. Devam çalışmaya Sen naptın çeyiz şeysini bitirebildin mi?

Sagolsun annem dogdugumda baslams ceyiz dizmeye buyuk esyalar kaldi alinacak iste artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…