Hatalı olan ben miyim o mu?

Sizin durumunuz da kötü olmuş ben kabullenmiştim aslında beni sevmiyor diye kabullenmiştim sonunda ama cinsellik isteyince ben şok oldum bide düzeltelim falan dedi üstüne kendimi çok değersiz hissettim kabul de etmedim zaten, bugünkü salakça mesajım içinde kendime kızıyorum keşke mesaj atmasaydım çok pişmanım, kendi yoluma bakacam ben

Acilen bir psikolog desteği al. Duygu durumun mantıktan çok uzak... Böyle devam edersen yalnız mutsuz ve takıntılarla dolu bir hayat yaşarsın

Ve dünyanın en güzel kadını bile olsan kimse akli meleklerini yönetemeyen birini hayatında istemez. Lütfen destek al

Kendini değersiz hisset de uzaklaş diye yapmış muhtemelen o çıkışı. O bile işe yaramamış ki tekrar yazdın adama. Gerçekten artık bi dur de kendine.

Tütlerim ürperdi birden

Canım öncelikle geçmiş olsun. Kimseyi takma sağlığını düşün. Zaten seninle en başından beri ciddi düşünmemiş Bi kere seven insan böyle şeyler yapmaz. Niyetinide başta belli etmiş ama sen onu sevdiğin için görmezden gelmişsin. Boşver tatlım sağlığınla ilgilen bu hastalıkta moral çok önemli. Tekrar geçmiş olsun

Kendini değersiz hisset de uzaklaş diye yapmış muhtemelen o çıkışı. O bile işe yaramamış ki tekrar yazdın adama. Gerçekten artık bi dur de kendine.
Bunu istedikten sonra sevgili edindi ve bana da konuşalım sorun yok dedi, ama konuşmadık bidaha ben bugün mesaj atmasaydım konuşmazdımda, bugün hata yaptım mesaj atarak pişmanım

Çok teşekkür ederim

Sevgili olmayi kabul etmeyince hemen engellemek gerekmiyor ki bu yaptığını erkek yapsa böyle konussa ben taciz gibi görürüm.
Gönlü vardi engellemedi diye bahane mi olur. Kendini kandirma arkadaşım bak 24 yaşındasın baska adam mi yok

Bunu istedikten sonra sevgili edindi ve bana da konuşalım sorun yok dedi, ama konuşmadık bidaha ben bugün mesaj atmasaydım konuşmazdımda, bugün hata yaptım mesaj atarak pişmanım
Sen gitmedigin icin her an seks olabilir diye bakıyor çünkü kafasinda sekse baglamis isi buyuk ihtimal. Neden kapiyi kapatayım diyor.

Bugün korona olduğumu öğrendim ve moralim bozuk, aylardır konuşmadığım eski sevdiğim kişiye mesaj attım korona olduğumu söyledim bana dua eder misin hakkını helal et bana bişey olursa dedim
Sizce de çok arabesk değil mi? Ben de olsam cevap vermezdim ne alaka yani

Duygunuz olmadığını söylediğiniz bir adama ne diye hastayim diyorsunuz ki, bir de gecmis olsun dememis diye kırılıp üzülmüşsün. Duygunuz yoksa niye üzülüyorsunuz. Lisedeyken hasta olunca ayrildigim sevgilime mesaj atıyordum. Ay şimdi düşününce buyuk bir ergenlik, cahillik. Size gecmis olsun dese, sadece sagol demekle kalmayip nasil kaptigini ne zaman test yaptirdigini falan fistan herseyi de anlatip konusmaya başlardın gibi geliyor. Yapma guzel arkadasim, bu hareketler gercekten ileride düşününce cok sacma cocukca gelecek.

Ayrica benimde covidim bu hafta bitti, suan evde esim covid. Ama ilacta icmedim. Olucem diye dusunup kimseden helallikte almadım.

duygum yok ama bir yoklayayım diye mi attınız mesajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…