İlişkim için mücadele vermelimiyim

Kızlar benim 7 yıllık ilişkim var ya da daha doğrusu vardı. Ama şuanda sevdiğim kişi benim ile devam etmek istemiyor çünkü lise yıllarında 2 ya da 3 aylık zamanda herkesin sevgilisi var sevgili ne ki onlar ne konuşuyor bilmek isteyip tanımadığım bir çocukla konuşmuştum. . Yakın zamanda sevgilim o çocukla ne konuştuğumu açık açık söylememi istedi. Bende ona resimini yapmamı rica ettiği için remini çizip gönderdiğimi de söyledim (o zamanlar resim çizerdim) ama ben o çocukla hiç karşılaşmadım karşılaşmakdahi istemedim çünki sevmiyordum, biliyorum ki oda beni sevmiyordi sadece öyle takılmak bazen bir mesaj göndermek falan filan... şimdi sevgilim benim ile devam etmek istemediğini çünki ilk sevgi duygusunu onda tanıdığımı söylüyor ve benim onun resmini çizerek oturduğum göz önünden gitmiyormuş. Şuan 7 yıllık sevgilimle ilk ilişkimi yaşadım ve aşkı onda buldum. Çok uyumluyus ama malasef şuan bitmek üzere. Ne yapacağımı bilemedim çok bitkinim :(
“Amcam doğum yaptı, acil gitmem lazım” bahanesiyle yarışır, o kadar saçma yani.

İnanma diye bağırasım geldi. Her şeyi yalan. Seni istediği gibi kullanmaya, yönlendirmeye çalışıyor. Bu ayrılık konuşmaları da hikayeden ibaret. Amacı sana kendini kötü hissettirip ilişkide kendine bağımlı hale getirmek. Bu sayede de üzerinde istediği hükmü sürecek. Karşındaki adam tam bir manipulatör, özgüvensiz, hastalıklı.
Ayrıca birlikteliğe zorladığı 7 senelik ilişkisini saçma sapan bir bahaneyle bitirmekle tehdit edecek kadar da kişiliksiz biri.
Onun sana davrandığı aynı şekilde sen de ona davranmaya başla ve sonra gör bak nasıl kıymetli oluyorsun. Böyle birine alttan alır şekilde yaklaşırsan seni ezer geçer sürekli.
Bence kendine yapacağın en büyük iyilik bu adamdan hızlıca kurtulman, söylediklerine gülüp geçmen ve yolu göstermen.
Dogru diyorsunuz. Onu giyme bunu giyme neden bakkala gideceğini bana söylemedim neden geç gittin, vardım geldim diyerek niye mesaj atmiyorsun, neden atmayı unutuyorsun yoksa benden yoruldunmu, oraya gitme, kolu kısa elbise giyme, elbiselrinden boyun bölgedeki kemiğin gözükmesin, makyaj neden yapdın birine kendiji göstermek mi istiyorsun, ben seni çok kıskanıyorum, kimseye mesaj atma, numarası kayıtsız kişilerden gelen aramaları açma, düğüne gitme, okul arkadaşın niye seni aradı aranızda ne var.... say say bitmez

Adam gibi insanlar varmı ya gerçekten
Sence ? Bu seninki adamlıktan o kadar uzak ki bundan sonra ne bulsan adam gibi adamlığa daha yakın olur.
ben daha manipülatif ve pis insan az gördüm.
Neymiş erkekten kitap almış bak sen yaaaaa aman allahım nasıl olabilir böyle bir şey.
Ama kendi kızlarla aynı evde kalsada seni üzmemek için söylemeyecek kadar ponçik kalpli kıyamaaaaaam..
ya 12 yaşında kızım var ne yapmam lazım ki böyle adamlara inanmasın ömründen 1 saniye bile vermesin çok içerliyorum.

Sence ? Bu seninki adamlıktan o kadar uzak ki bundan sonra ne bulsan adam gibi adamlığa daha yakın olur.
Neymiş erkekten kitap almış bak sen yaaaaa aman allahım nasıl olabilir böyle bir şey.
Ama kendi kızlarla aynı evde kalsada seni üzmemek için söylemeyecek kadar ponçik kalpli kıyamaaaaaam..
ya 12 yaşında kızım var ne yapmam lazım ki böyle adamlara inanmasın ömründen 1 saniye bile vermesin çok içerliyorum.
Böyle dediğinde bende şaşırdım. Yavrunuzu Allah bağışlasın, içlenmekte haklısınız

Bak şimdi salon kadını çizgimden çıkacağım, zaten sinirlerim zıplayıp duruyor. Yazamıyorum açık açık ama sen anladın umarım hislerimi. Deli mi dürtmüş nedir saçma saçma yazıyor, bahaneler buluyor. Kurtulmuşsun, ne demek üremek için evleneceğim mecbur. Oksijenimize, dünya kaynaklarına ortak olmasın boşuna, zarar ziyan ya.
Üremesi de çok lazım bir insanmış gibi üreyemesin inşallah 🤬

Böyle dediğinde bende şaşırdım. Yavrunuzu Allah bağışlasın, içlenmekte haklısınız
Canımın içi sen kendi değerimi bilmezsen kimse bilmez. Nasıl katlandın 7 sene böyle bir adama. Bak ben muhafazakar bir ailede büyümüş muhafazakar bir adamla evlenmiş muhafazakar bir insanım 😄😄😄 bazı noktalarda keskin hayırlarım vardır. Ama ben canım isteyince arkadaşlarımla dışarı çıkarım gece 11-12 de dönerim. Eşim çocuklarla ilgilenir uyutur. Yeri gelir kız arkadaşlarımla 2 gün kafa dağıtmaya tatile giderim.
Eşli buluşmalarımızda gayet Şen şakrak olduğum için ilgiyi üstüme alırım. Daha bir kere eşimden kötü bir şey duymadım. Çünkü beni tanır bilir. Ben bu adamla evlendiğimde senden küçüktüm 22 yaşıma girmemiştim bile.
Sana değer vereni bul

Ben insanlardan izole olarak büyütüldüm. Diğer yaşıtlarım ile konuşmama pek müsait edilmezdi. Belki bu yüzden insanları tanımaya fırsatım olmadı

Kızlar benim 7 yıllık ilişkim var ya da daha doğrusu vardı. Ama şuanda sevdiğim kişi benim ile devam etmek istemiyor çünkü lise yıllarında 2 ya da 3 aylık zamanda herkesin sevgilisi var sevgili ne ki onlar ne konuşuyor bilmek isteyip tanımadığım bir çocukla konuşmuştum. . Yakın zamanda sevgilim o çocukla ne konuştuğumu açık açık söylememi istedi. Bende ona resimini yapmamı rica ettiği için remini çizip gönderdiğimi de söyledim (o zamanlar resim çizerdim) ama ben o çocukla hiç karşılaşmadım karşılaşmakdahi istemedim çünki sevmiyordum, biliyorum ki oda beni sevmiyordi sadece öyle takılmak bazen bir mesaj göndermek falan filan... şimdi sevgilim benim ile devam etmek istemediğini çünki ilk sevgi duygusunu onda tanıdığımı söylüyor ve benim onun resmini çizerek oturduğum göz önünden gitmiyormuş. Şuan 7 yıllık sevgilimle ilk ilişkimi yaşadım ve aşkı onda buldum. Çok uyumluyus ama malasef şuan bitmek üzere. Ne yapacağımı bilemedim çok bitkinim :(
Sen buna inandiysan helal olsun.

Canımın içi sen kendi değerimi bilmezsen kimse bilmez. Nasıl katlandın 7 sene böyle bir adama. Bak ben muhafazakar bir ailede büyümüş muhafazakar bir adamla evlenmiş muhafazakar bir insanım 😄😄😄 bazı noktalarda keskin hayırlarım vardır. Ama ben canım isteyince arkadaşlarımla dışarı çıkarım gece 11-12 de dönerim. Eşim çocuklarla ilgilenir uyutur. Yeri gelir kız arkadaşlarımla 2 gün kafa dağıtmaya tatile giderim.
Eşli buluşmalarımızda gayet Şen şakrak olduğum için ilgiyi üstüme alırım. Daha bir kere eşimden kötü bir şey duymadım. Çünkü beni tanır bilir. Ben bu adamla evlendiğimde senden küçüktüm 22 yaşıma girmemiştim bile.
Sana değer vereni bul
Kimseyi bulmak istemiyorum ki, daralıyorum zaten, özgür olmak istiyorum galiba ya da herkesten uzaklaşmak istiyorum, bilmiyorum:/

sıkacak bahanem kalmayınca ben🙄

Nedense böyle adamlar benim için hayal ürünü gibi belkide sadece bununla ilişkim olduğu için bana öyle geliyor sanırım. Bazen kafam da duvarları yıkamıyorum, manipülemi oluyorum yoksa o mu doğru söylüyor bilemiyorum, kendini benim yerime koyarak düşün ne hissederdin diyor, yerine koyduğumda onun tavrı bana doğru geliyor. Ama benim gözümden hiç bakmıyor. Unideyken akşam saati kitap siparişim hazır olmuştu ve beni arayıp kitabı almamı söylediler. Ona bile sen bir erkekten kitap aldın diye 2 hafta bana surat asdı. Sanki o kişi bana ücretsiz kitap vermiş gibi. Bazen kendimi çok salak görüyorum

Lütfen ama aaaaa....
Çok biliçli ve sistematik bir şekilde şahsiyetinizin ezildiğini, kişiliğinizin yok edilmeye çalışıldığını göremiyor musunuz?
Bu herif takıntılı, yalancı, manipulator hıyarın teki.
Cidden bunu anlamak çok mu zor.
Ne koyacağım kendimi senin yerine yahu, pisliğe bak. Namusa o kadar düşkün olan adam bir kızla birlikte olup o kızı yarı yolda bırakmaz.
Buradan konuşmakla olmayacak en en en kısa zamanda bir psikologla görüşün.
Düşünceleriniz çok manasız, iler tutar yanı yok. Lütfen profesyonel yardım alın. Sizin yaşınızda genç bir hanım nasıl bunu yapar kendine inanamıyorum.

Lütfen ama aaaaa....
Çok biliçli ve sistematik bir şekilde şahsiyetinizin ezildiğini, kişiliğinizin yok edilmeye çalışıldığını göremiyor musunuz?
Bu herif takıntılı, yalancı, manipulator hıyarın teki.
Cidden bunu anlamak çok mu zor.
Ne koyacağım kendimi senin yerine yahu, pisliğe bak. Namusa o kadar düşkün olan adam bir kızla birlikte olup o kızı yarı yolda bırakmaz.
Buradan konuşmakla olmayacak en en en kısa zamanda bir psikologla görüşün.
Düşünceleriniz çok manasız, iler tutar yanı yok. Lütfen profesyonel yardım alın. Sizin yaşınızda genç bir hanım nasıl bunu yapar kendine inanamıyorum.
Kendimi iyileştirmek için kendi kendine psikoanaliz falan okuyorum sonrasinda biraz kendim gibi hissetmeye başladığım zaman sen değişmişsin eskisi gibj degilsin farkindamisin benden bir şey mi sakliyorsun falan diye soruyordu..
Şimdi bana hic bir şey yazmıyor, ben de ona içimden yazmak gelmiyor. Son cumlemi soyleyerek uzaklasıyım mı yoksa yazmadan birakayım mı

Ya allah aşkına kaç yıllık sevgilim böyle saçma sapan bir bahane ile bana gelse önce ben koyardım kıçına tekmeyi. Ayrılmak istediğini insan gibi söyleyemeyip bi de böyle komik bahanelerle seni suçlayan adamla işin olmasın boşver. 7 yıldan sonra zor olur ama bariz ayrılmaya bahane aramış.

Kendimi iyileştirmek için kendi kendine psikoanaliz falan okuyorum sonrasinda biraz kendim gibi hissetmeye başladığım zaman sen değişmişsin eskisi gibj degilsin farkindamisin benden bir şey mi sakliyorsun falan diye soruyordu..
Şimdi bana hic bir şey yazmıyor, ben de ona içimden yazmak gelmiyor. Son cumlemi soyleyerek uzaklasıyım mı yoksa yazmadan birakayım mı
Kendi başına yapamazsın psikanalizi çünkü yanıltır. Bir süre sonra kendine teşhis koymaya başlarsın o işlere girme. Sana seninle mantıklı konuşabilecek, farklı bakış açılarını gösterecek, nerede yanlış düşündüğünü söyleyebilecek bir profesyonel lazım.
Sessizce uzaklaşmak ya da sövüp uzaklaşmak senin kararın ama her iki şekilde de artık irtibat kurmaman lazım çünkü bu hırt ara ara yoklayacak seni. Ne zaman yoklayacak? Canı biriyle cinselbirliktelik yaşamak istediğinde, sana yaptığının yanlış olduğu ufacık aklına gelince kendini rahatlatmak için ya da senin iyileşmeye başladığını ondan vazgeçmek üzere olduğunu anlamaya başladığında. Bu aramalara düşmemen lazım, dirayetli olman lazım ve bunun için de profesyonel yardım alman lazım.

Kendi başına yapamazsın psikanalizi çünkü yanıltır. Bir süre sonra kendine teşhis koymaya başlarsın o işlere girme. Sana seninle mantıklı konuşabilecek, farklı bakış açılarını gösterecek, nerede yanlış düşündüğünü söyleyebilecek bir profesyonel lazım.
Sessizce uzaklaşmak ya da sövüp uzaklaşmak senin kararın ama her iki şekilde de artık irtibat kurmaman lazım çünkü bu hırt ara ara yoklayacak seni. Ne zaman yoklayacak? Canı biriyle cinselbirliktelik yaşamak istediğinde, sana yaptığının yanlış olduğu ufacık aklına gelince kendini rahatlatmak için ya da senin iyileşmeye başladığını ondan vazgeçmek üzere olduğunu anlamaya başladığında. Bu aramalara düşmemen lazım, dirayetli olman lazım ve bunun için de profesyonel yardım alman lazım.
Benim yaşadığım toplumda böyle biri malasef yok

Back
X