Hatalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
100% haklisin. Niye arayip özür dilemek istedin anlamadim.
Konulari büyütmek istemiyorsundur, anlarim. AMA bu durumu bence asla gözardı etme. Ortada sana ve ailene yapılan cok büyük bir terbiyesizlik var. Elti kendini ailenin babadiregi saniyor galiba. Acil nisanlinla konuş ve ailene yapilan terbiyesizligi kabul etmeyeceğini belirt.
Ayni şekilde KVde bilsin.
Sakin altdan alip yutma...yoksa ailen her daim ortalıkta oyuncak olur.
KV zaten cok büyük ayip etmiş. Elti ne derse desin kalkip gelecekti davetine. Sen istemesen bile... bir caya bile olsa gelecekti.
Lütfen kendini ve aileni ezdirme. Saygını bozmadan eltiyi cikart aradan :)
Cok ruh hastasi gördüm ama senin eltin ultra delux

Bir de arayıp özür mü dileyecektin? Ben asla aramazdım.Onu da çağırma gibi bir mecburiyetin mi var ? Böyle konularda haklı olmana rağmen sırf olay büyümesin diye ilk adımı atan,özür dileyen sen olursan daha çok yıpranırsın haberin olsun.Ben de nişanlıyım.Hiç bir zaman özel olarak eltimi arayıp yemeğe gel demedim.Kayınvalidemi çağırdık,o söylemek isterse söyledi zaten diğerlerine.Ağırlığını koyman ve aradaki mesafeyi koruman lazım.Yoksa üzülürsün.

Son düzenleme:
Evet, eltiyi sonuç olarak çağırmamanız ayıp olmuş. Üstüne kayınvalidenin nispet yapar gibi "Biz Astoria 'ya gidiyoruz." demesi de tuz biber ekmiş. Eltinin yerinde ben olsam kendimi dışlanmış hissederdim ve üzülürdüm ki öyle de görünüyor. Tabii önceden karşılıklı birbirinizden hoşlanmayışınız, sizin ailede benimsenmenizin yarattığı kıskançlık tabii böylesi değişik ve gereksiz bir tepkiyi de tetiklemiş.
Üstelik siz aramışsınız, açmamış. Artık şu noktadan sonra sizlik bir durum kalmamış.
Böyle düşündüğüm için ruh hastası ve terbiyesiz olacaksam da olayım. Ne yapayım yani.

Aramanız bile gereksiz olmuş.
Kendi haline bırakın eltiyi.
Belli ki kaprisli ve haset biri.
Siz üzerine düştükçe şımaracak.
Niyetiniz tatsızlık çıkmasın,ortam bozulmasın, sizi anlıyorum ama elti bunu egosunu şişirmek için kullanacak.
Yerinizde olsam yemek davetini de iptal etmezdim.

Astoria yerinde olsam itlik yapıp düğüne cagirmam bunu
Ulan şöyle bir ekşınlı hayatım yok ya
Kız bende de bi elti var düşman başına istersen sana vereyim tepe tepe kullan sözümde sırf göz önünde olmak için türbanını resmen gelin başı yaptırmıştı Sen düşün artık

Astoria benden daha mantıklı ve olgun düşündüğünü düşünüyorum hani uazdigin yorumlar a dayanarak

Ama tecrubem ile sana şunu söylüyorum hazır nisanlinda senin gibi düşünüyorken baştan sınırını çiz o kadına

Yoksa çok yemekler davetler iptal edersin onun yüzünden içli dişli olma böyle biriyle

Çok kanını emer böyle tipler bende de var bir tane

Astoria yerinde olsam itlik yapıp düğüne cagirmam bunu
Ulan şöyle bir ekşınlı hayatım yok ya
Eksin isitoyrsan buyur bebeğim benim yerime geç 15 günde iflas edersin

Bı arkadas sana eltimi vereyim nefes alayım demiş

Ben de sana kayınpederi vereyim nasıl ömür törpülür yaşatsın sana

Hatali degilsiniz. Eltinizi davet etmek gibi zorunlulugunuz yok kendi kendine gelin guvey olmasin bir zahmet. Uzgunum ama eltiniz sizi bariz bir sekilde kiskaniyor. Bu yuzden ne yapsanizda sizinle yildizlari barismayacak. Barimis gibi gorunsede icten icte hasetligi devam eder bu kadinin. Yerinizde olsam temkinli ve mesafeli davranirdim. Hadsiz.

Son düzenleme:
Eksin isitoyrsan buyur bebeğim benim yerime geç 15 günde iflas edersin

Bı arkadas sana eltimi vereyim nefes alayım demiş

Ben de sana kayınpederi vereyim nasıl ömür törpülür yaşatsın sana
Yaslilar cidden çekilmiyor ama ha
Çünkü rahat rahat saygısızlık yapamiyorsun bir yerden sonra ama yaşıt elti oyle mi

Yaslilar cidden çekilmiyor ama ha
Çünkü rahat rahat saygısızlık yapamiyorsun bir yerden sonra ama yaşıt elti oyle mi
Benden 6 yaş büyük eltim birebir tartışmaya çok sık giremedim önce avukatları (kyv-kynpd) cevap veriyor çünkü

Ooo 3 e 1 olmuyor tabi
Zaten eltim baskın bir tip normal konuşması bile hoparlör le konuşuyor gibi birde kızgın halini düşün

Çoğunda duymuyor seni zaten sadece kendi konuştuğunu duyar sanırım

Ama evden uzak bir yıldır kafam rahat şükür

Ne diye özür dileyecekmişsin ??
Sonra eltini niye sevmek zorunda olsasın ?
Hayatına daha giren bir insanı niye özel sayasın ?
Bence bu tepkiyi vererek gayet iyilik yapmış sana, elinde bir koz olur, ömür boyu uzak durmak için

Hatalı değilsin astoriacım, özür falan dileme
Ama merak ediyorum, bu kadın neden seni bu kadar kıskanıyor bu kadar haset ettiği mevzu ne tahminin falan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…