Hatalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tatlım,naiflikte,iyi niyette yine level atlamışsın ama yapma.
Bu defa bunu yapmanı gerektirecek hiç bir gerekçesi yok karşı tarafın (Elti demek istemiyorum aslında ona çok güzel laflar hazırladım ama burda söylemeyeyim )
Gelişmeleri okudum ve de ara yorumları.Sonuç olarak kötü bir şey yapmışsın gibi geliyor sana ama hayır.
Bu yapmış olduğun onda çok farklı bir psikolojik atlatmaya sebep olacak ve göreceksin düğünde bildiğin ağzının içine girecek!!! Bunu hayat deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum.Bazen çizgilerinin dışına çıkıp bu tip dengesizlerin dengesini bozmak gerekir ki kendisinden başka uğraşacak bir şey bulamasın.
Nişanlının tavırlarındaki değişiklik aile bireyinin sebep olduğu ayıptan dolayı mahcubiyet hissetmek.Hiçbir şey olmamış gibi davranıyor olması garip olurdu bence.
Abisiyle arasının açılması,çözüme ulaşmayacak olma ihtimali onu üzüyordur,haklı da..Ama bu senin suçun değil.
Mesela nişanlının ailesinde değil de senin ailenden biri bu tip bir problem yaratmış olsaydı bozulmamayı veya yansıtmamayı başarabilir miydin?
Ailesiyle bu durumu çözmeye çalışsın.Sen olması gerekeni yaptın ve biraz olayların gerisinde kalıp insanları daha iyi gözlemle.Zamanla da elbet su akar yolunu bulur çok kafana takma.
Düğünün gayet de güzel geçecek bunu da hislerime dayanarak söylüyorum :)
Güzel olacak..Şuan buna odaklan gerisi nasıl olsa hallolur.

Son düzenleme:
Daha evlenmeden girmişsin bu muhabbetlere evlendikten sonra düşünemiyorum
Mesafeli minimum ilişki hepsiyle aksi çok yıpratıcı olacaktır

yemegi niye iptal ediyirsun ki? bazi eltiler oyle benimki (daha evli bile degildi) dugunumde beyaza yakin uzun abiye giydi... arkadaslarim onu gorunce sok gecirdi. basina da tac takmisti. yahu sallama. havlar havlar susar... benim face de bana hakaret bile etti... simdi sustu oturuyor.. arada salyalarini akitiyorda hic umrumda degil...
buyuk ihtimal seni kiskaniyor. bak mesela benim ki esini bile benim esimi kaydettigim isimle kaydetmis telefonuna, evlerindeki neredeyse hersey bizimkiyle ayni amannn ne guzel iste sallama... nisanlin boyle dediyse kvalide sana bunu anlattiysa herkes onda bir sorun oldugunu biliyordur.

Samimi bulmadım sizi ,yazınızın içeriği de çok tezat..Eltinize bi nefretiniz var ve bu gelişmelerle zaferinizi kutluyorsunuz .
Hikayeniz de kendiniz ile ilgili epey boşluklar var bence .Melekmişsiniz gibi tutum sergilemeye çalışıyorsunuz ama içiniz çok başka .

Daha evlenmeden girmişsin bu muhabbetlere evlendikten sonra düşünemiyorum
Mesafeli minimum ilişki hepsiyle aksi çok yıpratıcı olacaktır

Öyle olacak artık mecbur kaldık zira çok çirkinleşti mevzular. Kimsenin birbirinin yüzüne kolay kolay bakabileceğini zannetmiyorum artık, teşekkür ederim.

Ortada kıskanılacak bir şey de yok ki. Yani ben hala nasıl oldu da bu kadar iğrençleşildi bunu anlamıyorum. Normalde ilk tanıştığımızda benimle gayet samimi olmak isteyen, tatile dahi gitmek isteyen (ha saçma buldum mu buldum daha yeni tanışmışız ne tatili), buluşmak görüşmek isteyen kadın ne ara bana hakaret edecek seviyeye geldi bu konuda kendimi çok sorguladım ama benlik bir mevzu olmadığına karar verdim. Teşekkürler.

Beni haklı bulmak zorunda değilsiniz, keza samimi bulmak zorunda değilsiniz elbette, konuma yazmak zorunda da değilsiniz. Samimi bulmadığınız birinin konusuna yazmanız size de vakit kaybı. Yok samimi değilsin yok melek değilsin; ben size kendimi "Hayır öyle değilim" tarzı bir şekilde ispatlamak, haliyle polemiğe girmek de istemiyorum. Kişisel olarak tanımadığınız, sadece sanalda yazısını gördüğünüz biri için "İçiniz çok başka" falan ağır laflar bunlar. Ben konuma bir daha yazmamanızı rica ediyorum, çünkü bana yardımı dokunmayıp sadece beni üzmeye yarayan yorumları görmek istemiyorum. Teşekkürler.

Kuşum benim, iyi ki yazdın senin yorumlarını okuyunca içim açılıyor. Şu an daha iyi, daha da iyi olacağız. Özelden yazabilirsin istersen, detaylı konuşuruz. Konuyu kapattıracağım çünkü, sen yazınca hortlamış. Yeterince yorum aldım 37 sayfa oldu ehehe. Öpüyorum seni.

Siz Astoria nın eltisi misiniz yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…