Hatalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eltiyi çağırma zorunluluğunuz yok. Sizin muhatabınız nişanlınız, onun anne babası ve sizin aileniz.. Bundan sonra yerine göre davranır O’da, iyi olmuş bu olay, üzülmeyin...
Bir de kayınvalidenin sizinle paylaşması da iyi olmuş bence.. Bilin ki; ona göre davranın. Kadın saklı gizli bişey yapmamış sonuçta..
Eltinizin düğün arefesinde yaptığı çok ayıp, kıskandığı bariz belli ama siz hiç dile getirmeyin ki olay uzamasın, O’da kendini çok önemli sanmasın...
Nişanlınızla mutluluklar :)

Şöyle ruh hastası tipler yüzünden kardeşlerin aradı açılıyor ya yazık yani. Bu elti evlerden ırak bir tip
Aynısını düşündüm, iki kardeşlerdir yanlış hatırlamıyorsam, yazık değil mi bu hale getirmesine , allah eşine sabır versin

Canm bunun kavgayla alakasi yok kimseyle kavga etme ama hata yapmissjn yemegi iptl ederek gayet sakin ve masum bir sekilde kvleri alaacaktin yemege orda da ya neden boyle yapti ki burda olduklarini bilmiyordum diyecektin, sakin bir daha arama ve muhattap olma

Aynısını düşündüm, iki kardeşlerdir yanlış hatırlamıyorsam, yazık değil mi bu hale getirmesine , allah eşine sabır versin

Anladığıma göre Kayin zaten telfonu açmamış. Kendini mini elti sandi galiba. Yaşını başını almış adam telefonu acmayarak "küstüm" imaji yaratmaya çalışıyor galiba. Kari-koca dengesizler kampi kurmuşlar

Böyle ortalığı ayağa kaldıran kadın kocasına ne yapmaz? Adam korkmuştur

Kaldı ki eltiniz evde olsa bile davet etmek zorunda değilsiniz ki ? Belki ailenizin özel konuşacağı şeyler var kayınvalidenizle olamaz mı ? Eltinizin ne işi var o ortamda.Ben olsam yemeğe de alırdım asla sallamazdım bile umurum olmazdı.Tamam canım sen bilirsin diyip yol verirdim.

Merhaba, herkesin yazdıklarını okudum ama tek tek cevap veremeyeceğim kusura bakmayın. Toplu, genel bir cevap vermeye çalışayım.

Yemeği iptal ettim çünkü o moral bozukluğuyla kimseyi alasım gelmedi arkadaşlar, burada daha önceden de bir konum olmuştu o da nişanlımın eski sevgilisi ile ilgili kafaya taktığım bir şeydi haha. Orada da sen sevgilini koluna tak, ona nispet yap, çatlasın patlasın diyenler olmuştu. Ben de bunu yapabilecek bir yapıda olmadığımdan bahsetmiştim. Bu da benzer bir durum, nispet olsun, kudursun düşüncesiyle milleti yemeğe çağırıp sahte kahkahalar atamam. Zaten ben o yemek davetini versem de o masada sürekli eltim konuşulacaktı (ben konuşmasam babaannem konuşur herkesi yerin dibine gömerdi eminim); ben iyice gerilecektim. Aradan biraz vakit geçsin, babaannemler gitmeden davet etmeyi düşünüyorum tabi ki.

Eltim sabah beni aramış bu arada, iki kez. Duymamışım, geri de dönmedim. Ne diyecek ya da saçmalayacak umrumda değil. Yüzünü dahi görmek istemiyorum bu saatten sonra, rezil. Nişanlımı da aramış ama o bilerek açmamış.

Çekemiyor seni aman bosver fesat ya ben okudum bende sinir oldum takma kafana bu kadar cok, dugunden sonrasina sakla kendini simdi bunu yapan sen evlenince ne yapmaz o yuzden bosver havlayan kopek isirmaz

Aynen böyle devam.
Eltin ve kaynın önce nişanlından sonra senden özür dileyene kadar muhatap olma.

Bence aramasına geri dönüş yapmamalısın.Özür dilemesi lazım senden ve nişanlından.

Aynen böyle devam.
Eltin ve kaynın önce nişanlından sonra senden özür dileyene kadar muhatap olma.

Bence aramasına geri dönüş yapmamalısın.Özür dilemesi lazım senden ve nişanlından.

Ne diyecekti bilmiyorum, umrumda da değil. Nişanlıma da bir sürü hakaret etmiş zaten. "Bir kızın ...'na takıldın gidiyorsun" falan, terbiyesiz.

Mune hanım, işte aklın yolu bir. Tabi ki asıl yapması gereken oydu, biz nereden bilelim döndün mü dönmedin mi? Zaten benim aklıma gelseydi ben cidden arardım davet ederdim, hiç aklıma gelmedi ki. Kayınvalide hanım çağırsaymış madem, ben "Aaa eltimi niye getirdiniz" mi diyeceğim? Nişanlıma da bir sürü hakaret etmiş zaten Mune hanım, sormayın biz ileride nasıl yüz yüze bakabileceğiz bilmiyorum özür dilese dahi çok zor. Abisi de tam bir moron afedersiniz, karısına gram laf etmez, kadın orada her türlü lafı eder bu öyle boş boş bakar. Nişanlım daha dişli ona kıyasla. Birbirleriyle o kadar hakaretleşmişler, abisi ne karısına laf etmiş ne de nişanlıma.

Ahlaksızlık bu resmen.Birde bu kadından özür dilemeyi düşünüyordunuz.Asla yapmamalısınız.hiç birşey haketmiyor bu ve bunun gibiler.

Sonradan anlattı bana nişanlım hakaret ettiğini. Ben aradım ettim açmadı deyince, "Ne arıyorsun Astoria Allah aşkına söylemeyecektim ama bana şunları şunları dedi o, ben sizi hayatta aynı ortama sokmam artık" dedi. Ben karşımdakini insan sandığım için, bilemedim. Ama düğün arefesi şunların olması sinirimi bozmuyor değil.

Nişanlınız sizin tarafınızda.Önemli olan bu.O ailede sizi ilgilendiren kişiler sadece nişanlınız, annesi ve babası.Gerisi umurunuzda bile olmasın.Elti kim ki ? Dış kapının dış mandalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…