bu nasıl elti ayol..
senin babaanneni biliyorum ben akıllı kadın niye zaptettin ki bırak arasın. sana kalsa özür de dileyecekmişsin yok artık.
evet bu kafayla evlenince de yıpratır seni..
terbiyesize alttan alırsan hep ezmeye çalışacak seni.
Tabi ki de hatali degilsiniz. Istediginizi cagirip cagirmamakta özgursunuz. Bu eltiniz basiniza cok bela olacakmis gibi geldi. Siz de fazla yuz vermeyin ben olsam aramazdim aciklama yapmak zorunda da degilsiniz.
Yok artık abartsaymış... Ne saçma sapan tepki bu?, "Astoria'ya giden benim yüzümü görmesin"
Çok çok çok özür dileyerek "Sen de mi Astoria?" diyeceğim.Yine de aradım, vallahi özür de dileyecektim.
Hiçbir şey yapmayın... Gerek yok. Keşke daveti de iptal etmeseydiniz. Tek başına Kudüs'ün dursun kaale almayın.
Bence hiç haksız bir durumunuz yok, eltiniz kendince triplere girmiş, mesleği falan nedir? Kendini sizde aşağı görüp aşağılık kompleksi duyuyor gibime geldi nedense.
Birde kayınvalideniz falan da bana garip geldi, onun bu durumu size demeden halletmesi, eltinizi sakinleştirip sizin düşünemediğinizi söyleyip savunması lazımdı sizi. Size durumu direk yetiştirip yemeğin iptaline sebep olması çok ayıp, siz o aileye yeni dahil oluyorsunuz onların biraz asıl sizin üstünüze düşmesi lazım.
Canım valla eltini kıskançlıklar sarmış keşke devam etseydınız gelselerdi takmayın dahaa da aramayınn mesaj da atmayın kendını zorla önemsettiriyor. Bir de darıldıysa bır ara denk geldıgınde bende bekledım canım unuttun galıba derr sende kusurs bakma derrsin bunun dogrusu budur. Abartmışlar.
Olay çıkmış zaten, daha da çıksın istemedim bilmiyorum. Ruh hastasının teki ya, o kadar üzüldüm ki.
Politik davran mesaj at nasil hitap ediyorsan yaz bilmiyordum dondugunuzu diye. Hicte cannini sıkma . Eltin olacak kadinda cok edepsiz onla baş edemezsin ya ipleri tamamwn koparcaksin ya da hehe haklosin dicen
Ne ararim ne de ozur dilerim..!!! Ayrica onu Yemege davet etme zorunlulugun yok ki !!! Sakin arayip ya da mesaj atip ozur dileme, bu sefer onun egosunu tatmin etmis olursun... Eger simdi alttan alirsan ilerde cok daha fazla tepene biner huzurunu kacirir.... Herkes yerini bilsin....
Yok artık abartsaymış... Ne saçma sapan tepki bu?
Çok çok çok özür dileyerek "Sen de mi Astoria?" diyeceğim.
Forumdan okuduğum kadarıyla tanıyorum ve benim kafamdaki güçlü, kendini bilen kadın profilime birebir uyan kişilerdensiniz.
Anlıyorum araya böyle problemler girmesin, insanlar yok yere kırılmasın istiyorsunuz ama özür dilemek o tuhaf eltinizi şımartmaktan başka bir şeye yaramaz.
Bir kere davet etmek mecburiyetiniz yok ki. Yani eltim kayınvalidemleri her davet ettiğinde beni niye etsin ki? Tanışma, söz , nişana çağırmazsınız bu tepkiyi anlamaya çalışırım ama bu nasil bir kendine ölüp bitmek?
Rica ediyorum bu kadar alttan almak zorunda hissetmeyin.
Aşiri abartmis kayinvaliden de bunu size yansitmayacakti oda hatali buyuk ara bulur agzi gevseklik yapmaz
İnanın siz arasanız elti iyice havalara girip kendini bir şey sanacak, anlıyorum sorun çıkmasın daha yolun başındayız diye düşünüyorsunuz ama böyle tipler iyi niyetten anlamaz, en çok da kayınvalidenizi suçlu buldum ben. Yemeğe çağrılan onlar, eltiye kızım sen yoktun burda onlar geldiğinde o yüzden astoria düşünememiştir kusur arama gibisinden yapıcı konuşabilirdi, ama kimse yapıcı değil. Birde siz iptal edince yemeği yok olur mu falan dememiş, resmen eltinin tarafında olması anlamına gelir bu bana göre. Onu tutmasa size bunları ya hiç demezdi yada yemekten sonra söylerdi ortalığı karıştırmamak için. Kendi kv minde böyle beni savunmamaları pasifliği yüzünden şuan görümcemle görüşmüyoruz.Öğretmen. Kayınvalidem zaten saçmaladı, keşke anlatmasaydı bana. Nişanlım böyle benim olduğum aile içi meselelerini hiç bana yansıtmaz. Annesi biraz dedikodu seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?