Hatalar dolu hayatım..

Aynen oyle. O yüzden yapabileceğim tek sey eğer sahip olursam çocuklarıma layık babayı secmek

allah yardımcın olsun inşallah..kesinlikle kınamıyorum olabilir herkes hata yapar ve kimi ders almaz tekrarlar kimi de sizin gibi herşey farkında olup allaha yönelir..
allaha el açtığın için o seni geri çevirmeyecek umarım çok mutlu olursun. senin de bir ailen, çocukların, mutlu bir yuvan olur.. kalbinin pasını atmışsın sen, artık doğru yolda yürümeyi öğrenmişsin. inşallah rabbim seni o yoldan ayırmaz..emin ol senden değerlisi yok şu dünyada ve ne mutlu sana ki rabbim seni seviyormuş onca şeyin üstesinden gelmeyi başarmışsın sen ne temiz kalpliymişsin ki şuan şu duruma gelmişsin şükürler olsun...

İNŞALLAH ÇOOOOK MUTLU OLURSUN... :)

Hatalar ınsanlar ıcındır Onemlı olan su an bunun farkında olmanız olmus.Bır daha karsınızdakı ınsana durust olmayı deneyın.. Evlenmek ıcınde acele etmeyın..Gerekırse cevre degıstırmenızde fayda var..Bi yerden baslamak lazım..

Cooooookkkk teşekkürler canımcmmmmm

Suanda cevrem yok zaten. Sadece ailemle iciceyim

selam tatlım neden seni kınasınlar neden yargılasınlar herşey biz insanlar için degılmıkı? yargılamaya kalkanlar ak kaşık dimi kımsenın eli onların eline degedi ? hem hayatta bir şeyı kınadıgında kul onu yaşamadan ölmezmiş. senın yaşadıkların ,anlattıgın şeyler benım yaşadıklarımın yanında % 5 herkezın ne yaşaıgını bılıyormuusn hayır bılmıyorsun bunlar neki yavrum ben bayan meslegımden dolayı bayanlarla içiçeyım ne kadınlar ne insanlar tanıdım bu hayatta tabıkı birileriyle çıkıcaksın tanıycaksın ,hoşlanıcakında bunu yapmayanlarmı var.ben kızım dıyıpte evlenenlerıde görüyorum vicdanları nasıl rahatsa ?benim sende gördügüm tek hata nişanlına sölemeiş olman enınde sonunda ögrenicektı tatlım seni seven seni oldugu gibi sevsin hatalarınla,yanlışlarınla,günahlarınla sevsin seni onun senı sevdıgı anda anlatmalıydın bence kalan kalır yanında bence o adam senı yeterınce seevmemiş burda yazanların hepsini okudum bazı arkdşlarımız demişlerki senı çok sevıyorduda ondan böle laflar etmiştir demişler yanlışşşşş seven adam herşeyıyle kabul eder mıllet genelevden kadın çıkarıpta evlenıyor senın neyın varki ? bak canım en önce bu düşünceerden kurtul sen degerlisin herşeyden önce bunu bil .senı kımsenın üzmesıne izin verme.sen kendını böyle yargılarsan başkaları neler sölerler ne güzel hatalarını anlamışsın yanlış yoldan dönmüşsün.baban olmamasından dolayı yaşadın sen bütün bunları sevgısız kaldın her karşına çıkan adamda sevgi aradın benı sevsın sahiplensin mutlu olayım istedin o adilerde sana cinsel anlamda yaklaştılar genelı böledir zaten dahada büyük hatalarda yapabilirdin canım bukadrcıkla kurtulduguna sen sevın bence biz kadınlar erkeklere bakır olmalısın diyormuyuz? onlar neden böle birşeyı talep ediyorlar bizden erkegin namussuzu benım gözümde daha kötü haklarımız eşit olmalı kadınlara deger vermeyen ezen adamlardan uzak dur bence kusura bakma ama nişanlın örümcek beyınlıymış baya sevseydi bırakmazdı geçmişinde yaptıklarından dolayı ALLAH büyüktür evlendıkten sonra duyarsın onuda ne kadar mutlu olucak bu adam acaba ? kimsenın seni kullanmasınada ,üzmesinede izin verme canım karşına öle biri çıksınkı çok mutlu ol inşallah aralarında ıyıleride çıkıyo :)

İnşallah be ablacim. İnan icim acıyor hala. Bana dedi ki birde sen benim gibisini bulamayacağını farkettigin icin üzülüyorsun! Bu nasıl agir bir laf?! Elim ayağım titriyor artık. Diyorum ki seven insan bunu yapmaz. Burada okuyoruz kızlar ne hatalara rağmen seviyorum diye yardım istiyor sevgilileri icin. Normal hayatta göruyorum ne kotu kadınlara sahip çıkmış erkekler var. Rabbimden dogru olanı karsima çıkarmasını bana güç vermesini dilemekten başka hic birşeyim yok. O kadar hayallerim vardı ki düğün yeri, ev, mobilya.. Hepsini secmistik hemen hemen. Bana sen benim kaderimsin diyen adam su an bana lafları sayıp kendi hayatında alakam olmaz dediği kızı takibe almış

Kimse yerinde saymaz çikolata...
Sen geçmişine kocaman bir sünger çektin.
Ve yeni hayatına demir attın.
Yeni hayatında mutluluk huzur olacak.
Üzüntüler kötülükler geride kaldı.
Dönüp bakma onlara artık.
Gün önüne bakma günüdür.O gün bugündür çikolata.
Sen hatalarından ders aldın.Pişman olup tövbe ettin.
O bunu dyorlarları bırak artık.
Sen mutlu olacaksın nokta.
Emin ol şu senin yaşadıklarını fazlasıyla yaşayanlar var.
Onlar napsın yaşamlarına son mu versin?
Ölmeden hiçbirşey SON değildir çikolata.
Hayatına yeni biri muhakkak çıkacak.Sevecek sevileceksin.Huzuru bulacaksın.
Dualarını bırakma buarada.Dua her kapının anahtarıdır.
Ve o anahtarı buldun sen.Sıkı sıkı tut onu çikolata ve sakın brakma arkadaşım.

Canım boş ver artıj keşke en başından kendin anlatsaymışsın duymasaymış ama kaybrtmedin ki kazandın daha kötüsüde olabilirdi hiç bişey gizli kalmıyor ve yalanın ömrü var işte. Bu insandan rabbinimizn seni lurtardığını düşün be umursama artık o illa biri tarafından keklenir görür zarınmı karakterinmi önemli olduğunu ne kızlar var üni.bitince diktirmeye koşan senin gibisini o hak etmemiş sana layık değilmiş işte. Canı yanıyor seni hayal ettiğin gibi görmeyince nundan sağa sola saldırır şimdi erkeker genel böyle güçlü olmaya devam et.

Bilmiyorum allah beni affedecek mı bilmiyorm bir daha mutlu olacak miyim.

birtanem ,yazdıkların benı çok üzdü..yemin ederım kendimi senın yerıne koydum kahroldum..
ama eger hayatında yenı bır sayfa açmak ıstıyorsan geçmişi unutacaksın..
her ne yaşandıysa bitti unuttt...
zaten cok pişmansın ..ben bunu yazdıklarından çok fazlasıyla hissetttim..

namaza da başlamıssın Rabbim bıraktırmasın inşallah , doğru yoldan şaşırtmasın tekrar
gönlünden dua edersen bilkii Allah'ım affeder..O öylee bir Yaradankii yaşadıklarının hepsi imtihandı ve sen bu imtihanı başarıyla atlattın ..hepimiz insanızz
hepimiz isteyerek veya istemeyerek bır cok hata yaptık
ama hatamızı anlayıpta Yaradana yöneldıgımde emin ol Rabbim asla senı gerı cevırmez..
..

canım benım imanından ayrılmaa,her gun dua et..namazını terketme..
Rabbim bir daha şaşırtmasın senii..

Alla'a emanet ol ...

Son düzenleme:

geçicek inan bana tatlım hepsi geçicek ileride o seni kaybettıgı için üzülücek hata yaptıgını anlıycak şimdi sen hiçççç üzülme sabret ve dua et ALLAHTAN hayırlısı bence bu degılmiş de aynen öle seven adam bunu yapmaz neleri varda insan hepsini yiyip yutuyo sevdıgı için kabul edıyo önce sen kendını affet ve degerli görki karşındakı seni ezip hakaret edemesin canım ALLAH hiç bir açılan eli geri çevirmez güzelim demekki sen onun kaderi degilmişssin senın için hayırlı olanı o degılmiş ilerde iyiki bu adamla evlenmemişim diyiceksın bak gör alakam yok dedigi kızı takıbe almışya demekki o asıl sana karşı samimi degılmiş ALLAHIM hella sür emmiş gönlündekini versin sana hayatım seni arkadaş olarak ekledım kabul et her konuşmak istediginde ben yanındayım senin BÖYLE YÜREKSİZ ADAMLAR İÇİNDE BİR PARCACIK ÜZÜLMEYE DEGMEZ CANIM BENIM

Ablacim canım benim Allah razı olsun senden. Cok canım acıyor. Bu bünyem cok acı gördü benim. Ve en sonuncusu o kadar agir oldu ki. Aldığı hediyeler önümde duruyor buluştuğumuz gun geldigi yer yüzü sözleri.. Cok kotuyum bilmiyorum onceden de yasadım boyle acılar ama sanki bu hic geçmeyecek gibi

İnan kuzum geçiyor hatta yüzünü bile unutuyorsun banada aldığı hediyeler ..yaşadığımız anılar kahrediyodu ama geldi geçti bitti.
Zaman ve allah herşeyin ilacı.
Şimdi canın acıyor anlıorum ama geçicek bunu yaşamış biri olarak sana söylüyorum.
Hatta şükürler olsun ki kurtuldum diyceksn

İnsallah kardeşim benim ya inşallah. Düşünüyorum kotu özelliklerini aklıma getirmeye çalışıyorum ki soğusun icim

sendende ALLAH razı olsun canım biliyorum acır için ama ilerde gülüceksın acılarına inan bana hangi acı sonsuza dek sürmüşki senınkı ssürsün helede degmıyoya o adama daha çabuk atlatıcaksın aldıgı hedıyeleri dagıt yada gözünün görmüycegı bıyere koy derim söyledıgı şeyleride unut yalancıymış de insan her yaşadıgı acıda bu acım daha büyük der ama bu acıları bıle yaşayamayanlar var sevebılıyorsun işte bak ne güzel başkasınıda sevıceksın ondan daha ıyılerıde çıkıcak karşına ben ınanıyorum senın yüregine hergün bir parça daha unutucaksın görbak

İnsallah kardeşim. Az önce namazda hepinize tek tek dua ettim allahım binlerce kez razı olsun hepinizden

sen allahı arkanda bıl gerısınden korkma tam tıkandıgın anda yardım edecektır yeterkı ıcınden kotuluk gecmesın bıtanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…