- 4 Şubat 2013
- 401
- 32
-
- Konu Sahibi Cikolataseven
Bunların suçlusu sadece baba faktörü.
Babasız büyümeyenin tamamen anlayamayacağı şeyler.
Bir çocuk sadece 5 dk lık zevkten ibaret değildir.Hele ki kız çocuğu.
baba olmayı beceremeyen adamlar bu kız çocuklarının hayatına ne yaptığını hiç bir zaman anlamayacaklar.
Hayatına giren erkekler de , annende çevrende.
Hatta bazen sen bile anlamazsın neden kötü bir kız haline geldiğini.
Baba yoksa. eksik var demektir. ve o eksik 10 erkekle aynı anda da sevgili olsan dolmaz.
allah yardımcın olsun inşallah..kesinlikle kınamıyorum olabilir herkes hata yapar ve kimi ders almaz tekrarlar kimi de sizin gibi herşey farkında olup allaha yönelir..
allaha el açtığın için o seni geri çevirmeyecek umarım çok mutlu olursun. senin de bir ailen, çocukların, mutlu bir yuvan olur.. kalbinin pasını atmışsın sen, artık doğru yolda yürümeyi öğrenmişsin. inşallah rabbim seni o yoldan ayırmaz..emin ol senden değerlisi yok şu dünyada ve ne mutlu sana ki rabbim seni seviyormuş onca şeyin üstesinden gelmeyi başarmışsın sen ne temiz kalpliymişsin ki şuan şu duruma gelmişsin şükürler olsun...
İNŞALLAH ÇOOOOK MUTLU OLURSUN... :)
Hatalar ınsanlar ıcındır Onemlı olan su an bunun farkında olmanız olmus.Bır daha karsınızdakı ınsana durust olmayı deneyın.. Evlenmek ıcınde acele etmeyın..Gerekırse cevre degıstırmenızde fayda var..Bi yerden baslamak lazım..
selam tatlım neden seni kınasınlar neden yargılasınlar herşey biz insanlar için degılmıkı? yargılamaya kalkanlar ak kaşık dimi kımsenın eli onların eline degedi ? hem hayatta bir şeyı kınadıgında kul onu yaşamadan ölmezmiş. senın yaşadıkların ,anlattıgın şeyler benım yaşadıklarımın yanında % 5 herkezın ne yaşaıgını bılıyormuusn hayır bılmıyorsun bunlar neki yavrum ben bayan meslegımden dolayı bayanlarla içiçeyım ne kadınlar ne insanlar tanıdım bu hayatta tabıkı birileriyle çıkıcaksın tanıycaksın ,hoşlanıcakında bunu yapmayanlarmı var.ben kızım dıyıpte evlenenlerıde görüyorum vicdanları nasıl rahatsa ?benim sende gördügüm tek hata nişanlına sölemeiş olman enınde sonunda ögrenicektı tatlım seni seven seni oldugu gibi sevsin hatalarınla,yanlışlarınla,günahlarınla sevsin seni onun senı sevdıgı anda anlatmalıydın bence kalan kalır yanında bence o adam senı yeterınce seevmemiş burda yazanların hepsini okudum bazı arkdşlarımız demişlerki senı çok sevıyorduda ondan böle laflar etmiştir demişler yanlışşşşş seven adam herşeyıyle kabul eder mıllet genelevden kadın çıkarıpta evlenıyor senın neyın varki ? bak canım en önce bu düşünceerden kurtul sen degerlisin herşeyden önce bunu bil .senı kımsenın üzmesıne izin verme.sen kendını böyle yargılarsan başkaları neler sölerler ne güzel hatalarını anlamışsın yanlış yoldan dönmüşsün.baban olmamasından dolayı yaşadın sen bütün bunları sevgısız kaldın her karşına çıkan adamda sevgi aradın benı sevsın sahiplensin mutlu olayım istedin o adilerde sana cinsel anlamda yaklaştılar genelı böledir zaten dahada büyük hatalarda yapabilirdin canım bukadrcıkla kurtulduguna sen sevın bence biz kadınlar erkeklere bakır olmalısın diyormuyuz? onlar neden böle birşeyı talep ediyorlar bizden erkegin namussuzu benım gözümde daha kötü haklarımız eşit olmalı kadınlara deger vermeyen ezen adamlardan uzak dur bence kusura bakma ama nişanlın örümcek beyınlıymış baya sevseydi bırakmazdı geçmişinde yaptıklarından dolayı ALLAH büyüktür evlendıkten sonra duyarsın onuda ne kadar mutlu olucak bu adam acaba ? kimsenın seni kullanmasınada ,üzmesinede izin verme canım karşına öle biri çıksınkı çok mutlu ol inşallah aralarında ıyıleride çıkıyo :)
İnşallah be ablacim. İnan icim acıyor hala. Bana dedi ki birde sen benim gibisini bulamayacağını farkettigin icin üzülüyorsun! Bu nasıl agir bir laf?! Elim ayağım titriyor artık. Diyorum ki seven insan bunu yapmaz. Burada okuyoruz kızlar ne hatalara rağmen seviyorum diye yardım istiyor sevgilileri icin. Normal hayatta göruyorum ne kotu kadınlara sahip çıkmış erkekler var. Rabbimden dogru olanı karsima çıkarmasını bana güç vermesini dilemekten başka hic birşeyim yok. O kadar hayallerim vardı ki düğün yeri, ev, mobilya.. Hepsini secmistik hemen hemen. Bana sen benim kaderimsin diyen adam su an bana lafları sayıp kendi hayatında alakam olmaz dediği kızı takibe almış
İnşallah be ablacim. İnan icim acıyor hala. Bana dedi ki birde sen benim gibisini bulamayacağını farkettigin icin üzülüyorsun! Bu nasıl agir bir laf?! Elim ayağım titriyor artık. Diyorum ki seven insan bunu yapmaz. Burada okuyoruz kızlar ne hatalara rağmen seviyorum diye yardım istiyor sevgilileri icin. Normal hayatta göruyorum ne kotu kadınlara sahip çıkmış erkekler var. Rabbimden dogru olanı karsima çıkarmasını bana güç vermesini dilemekten başka hic birşeyim yok. O kadar hayallerim vardı ki düğün yeri, ev, mobilya.. Hepsini secmistik hemen hemen. Bana sen benim kaderimsin diyen adam su an bana lafları sayıp kendi haynatında alakam olmaz dediği kızı takibe almış
Konuya nasıl baslicam blmyrum. Bir sekilde yaptıgım hataları itiraf etmem en dogrusu die dusunup buraya yazıyorum. Kınayacaksınız ayiplayacaksiniz biliorum. Bende kendimi cok ayipliyorum artık ve allahtan beni affetmesini diliyorum.
Hersey ailemin parçalanmış aile olmasıyla basladi. Babam yoktu. Ayrıydi annemden. Özel okula giderken bu ayrılma yuzunden birden fakirliğe düştük. Bn o yaslarda kaldiramadim bunu aslında şimdi düşündüğümde herseyin sebebinin o düşüklük olduğunu anlıyorum. İlk sevgilim lise 1 de karsima cikti. Yorulmuştum hayattan. Babam yok annem sürekli ağlar. Para yok birsey yok elde.. Cok güvendi cocuk kalbim ona. Bir sene çıktık. Tatil zamanı geldi. Ailesiyle tanıştırdı beni hersey superdi. Derken yaz tatilinin ortasında aldatildigimi öğrendim. Babamdan sonra yediğim ikinci kazık buydu. Toparlayamadim krizler geçirdim. Doktora gitmeyi bırakın destek alacağım arkadasım bile yoktu.. Sonra atlatmam uc sene sürdü. Lise bitti üniversite geldi. Okula gittim uzak bir sehir de bir kyk yurduna. Erkeklere güvenim sifirken o geldi. Cok ısrar etti yaklaşık iki ay peşimden koştu. Zengin bir ailenin ogluydu arabası vardı yakisikliydi.. Kısacası parasız olmam, yaşadığım zorluklar ona ask duyduğumu düşünmeye itti beni. Kabul ettim çıktık.
Uc ay sonra bana karsi cinsel olarak yaklaşmaya basladi. Tahammül ettim çünkü bana sen benim ilerideki cocuklarımın annesisin diyordu. Yatma yoktu. Elle cinsellik vardı. Bir gun canım cok yandı ve kan geldi. Anlattım zedelenmedir bozulmamıştir dedi. 2 hafta sonra terketti. Yalvardım ağladım araya insanlar soktum gelmedi. 4 ay acı çektim. Derslerden kaldım. 4 ayın sonunda geldi aradı ve evine çağırdı. Yine tam birşeyler yaşayacakken bir anda durup sana bunu yapmayayım çık git evimden dedi. Bu üçüncü darbemdi ve hic kendime gelemicem dıyordum. Onu unutmak icin etrafında olan bana yazan tum erkeklerle buluştum. Buluşmalar ileriyede gitti sadece görüşmede oldu. Kim yazsa kabul ediyordum. Bunalımdaydim. Öte yandan kimse oyle birsey yaptığımı tahmin bile etmiyordu. Herkes beni namuslu melek kız saniyordu. Bu yanılgılardan oturu biri daha etkilendi benden. Uzakta okuyordu geldi yanıma. 2 ay sonunda evlenme teklif etti. Annesiyle tanıştırdı. Annemle tanıştı. Yaza söz yapacaktık. Bana dokunmadı bile. Namusumsun dedi. Guven verdi. O kadar mutluydum ki gecmiste yaptıgım edepsizlikleri bile hatirlamiyordum. Sonra okulu bitti sözden 1 ay önce çalısmaya gitti. Gitti ve orada ona yapışan bir kızla bir gece birlikte olduğunu öğrendim. Affet dedi. Yapamadım icim kan ağlaya ağlaya. Yaşayamiyordum adeta ve intihar ettim. Baktım sonunda ölmedim sırf acı çeksin diye yogun bakımda diye arkadaslarıma arattirdim. Olmadı. Oyunum ortaya çıkınca bana sevgiside pişmanlığı da bitti. Yine yalnız kaldım. Yine acıların ortasında kaldım. O kadar umutsuzdum ki mutlu olmak neydi onu hatırlamamaya başladım. Bir gun parasızlıktan ve calışma yerimde gecen bir kotu muhabbetten dolayı bunalım halde bir parka oturup ağlamaya başladım. Aklıma gelen tek sey " bu dünyada tek güç para para olmazsa ask sevgi de yalan param olsa hic terk edilmezdim" oldu. Aklıma zengin bir arkadasım geldi. Onu hedefe koydum. Tavlamak icin elimden geleni yaptım. Bana sevgili olmayalım boyle takılalım dedi kabul ettim. Baska kızla sevgili oldu kabul ettim. Artık yaşayan ruh gibiydim. Ne yüzüm gülüyordu ne icim. İki sene sürdü sonunda arabadan atılarak terk edildim. Okulun bitti. İsim yoktu. Ailem mutsuz ben mutsuz yasamaya başladım. Yavaş yavaş bunalıma sürüklenirken netten biriyle konuşmaya başladım. Konuşma ilerledikçe hayatın aslında nasıl farklı olduğunu görmeye başladım. O hem dini butun hem mesleki olarak başarılı ve kariyerli biriydi. Sanki allah bana onu sans olarak yollamıştı. Konuştuk. Evleniyorduk. Benim geçmişime dair hic birsey bilmiyordu. Soyleyemiyordum. Yaptıgım edepsizlikleri yaşadığım ahlaksızlıkları birlikte oldugum erkekleri evli adamlarla bile konusmusluklarimi.. Unutmak istiyordum. Söylersem kaybederim dıyordum. Bana evlenme teklif ettigi gun 'sen yaradan tarafından bana gönderilen bir sanssin meleksin dunyanın en namuslu melek insanisin " dedi. Gözlerim doldu. Sevdiğim adamı kandırmış pisliğin tekiydim. O günden sonra her namazında ben ona gönderildiğim icin dua eden adama bunu yapamicami anladım. Ama itiraf edemiyordum bir turlu. Sonra cok sıradan bir gunde benimle buluşmak istedi. Geldi karsima. Yüzünün rengi gitmis gibiydi. Birsey olduğunu anladım. Bana okuldan daha önce takıldığım bir cocuğun onunla aynı kursta olduğunu benimle aynı bölüm aynı üniversite oldugu icin cocuğa benim nişanlımda oradn mezun muhabbeti geçtiğini ve cocuğunda imalı bir havaya girdiğini zorla konusturup o cocuğun evine gittiğimi öğrendiğini açıkladı. Sustum. Ne aglayabildim ne konuşabildim. Öğrendiği sey geçmişimin %2 siydi. Bu bile icinde ki beni bitirmişti. Gözünde öfkeyi gördüm. Yüzüğü bıraktım ve gittim. Ailem cevrem herkes özür dile afdile geri getir dedi. Ben namaza başladım. Yaptıgım hatalar daha yeni önüme bir bir gelmeye basladi. Kendimden igrendim, utandım. Her namazımda aflar diledim. Sonra öğrendim ki başkasıyla evleniyor o..
Benim hayatım boyle. Kinayacaksiniz kızacaksınız mideniz bulanacak. Biliyorum. Şimdi her allahin gunu allahtan afdiliyorum. Hic mutlu olamicam diyorum. Cok kotuyum. Ne hayatın ne gelecegin tadı var. Ve hepsini kendime ben yaptım.
Bilmiyorum allah beni affedecek mı bilmiyorm bir daha mutlu olacak miyim.
İnşallah be ablacim. İnan icim acıyor hala. Bana dedi ki birde sen benim gibisini bulamayacağını farkettigin icin üzülüyorsun! Bu nasıl agir bir laf?! Elim ayağım titriyor artık. Diyorum ki seven insan bunu yapmaz. Burada okuyoruz kızlar ne hatalara rağmen seviyorum diye yardım istiyor sevgilileri icin. Normal hayatta göruyorum ne kotu kadınlara sahip çıkmış erkekler var. Rabbimden dogru olanı karsima çıkarmasını bana güç vermesini dilemekten başka hic birşeyim yok. O kadar hayallerim vardı ki düğün yeri, ev, mobilya.. Hepsini secmistik hemen hemen. Bana sen benim kaderimsin diyen adam su an bana lafları sayıp kendi hayatında alakam olmaz dediği kızı takibe almış
geçicek inan bana tatlım hepsi geçicek ileride o seni kaybettıgı için üzülücek hata yaptıgını anlıycak şimdi sen hiçççç üzülme sabret ve dua et ALLAHTAN hayırlısı bence bu degılmiş de aynen öle seven adam bunu yapmaz neleri varda insan hepsini yiyip yutuyo sevdıgı için kabul edıyo önce sen kendını affet ve degerli görki karşındakı seni ezip hakaret edemesin canım ALLAH hiç bir açılan eli geri çevirmez güzelim demekki sen onun kaderi degilmişssin senın için hayırlı olanı o degılmiş ilerde iyiki bu adamla evlenmemişim diyiceksın bak gör alakam yok dedigi kızı takıbe almışya demekki o asıl sana karşı samimi degılmiş ALLAHIM hella sür emmiş gönlündekini versin sana hayatım seni arkadaş olarak ekledım kabul et her konuşmak istediginde ben yanındayım senin BÖYLE YÜREKSİZ ADAMLAR İÇİNDE BİR PARCACIK ÜZÜLMEYE DEGMEZ CANIM BENIM
İnan kuzum geçiyor hatta yüzünü bile unutuyorsun banada aldığı hediyeler ..yaşadığımız anılar kahrediyodu ama geldi geçti bitti.
Zaman ve allah herşeyin ilacı.
Şimdi canın acıyor anlıorum ama geçicek bunu yaşamış biri olarak sana söylüyorum.
Hatta şükürler olsun ki kurtuldum diyceksn
Ablacim canım benim Allah razı olsun senden. Cok canım acıyor. Bu bünyem cok acı gördü benim. Ve en sonuncusu o kadar agir oldu ki. Aldığı hediyeler önümde duruyor buluştuğumuz gun geldigi yer yüzü sözleri.. Cok kotuyum bilmiyorum onceden de yasadım boyle acılar ama sanki bu hic geçmeyecek gibi
sendende ALLAH razı olsun canım biliyorum acır için ama ilerde gülüceksın acılarına inan bana hangi acı sonsuza dek sürmüşki senınkı ssürsün helede degmıyoya o adama daha çabuk atlatıcaksın aldıgı hedıyeleri dagıt yada gözünün görmüycegı bıyere koy derim söyledıgı şeyleride unut yalancıymış de insan her yaşadıgı acıda bu acım daha büyük der ama bu acıları bıle yaşayamayanlar var sevebılıyorsun işte bak ne güzel başkasınıda sevıceksın ondan daha ıyılerıde çıkıcak karşına ben ınanıyorum senın yüregine hergün bir parça daha unutucaksın görbak
İnsallah kardeşim. Az önce namazda hepinize tek tek dua ettim allahım binlerce kez razı olsun hepinizden
sen allahı arkanda bıl gerısınden korkma tam tıkandıgın anda yardım edecektır yeterkı ıcınden kotuluk gecmesın bıtanem.