Hatalar dolu hayatım..

Artık geçmişi unutup geleceğe bakmak lazım.
Tövbe et geçmişi hiç yaşanmamış say yepyeni bir sayfa aç kendine
Bir süre de erkeklerden uzak dur.

senin yaşadıklarını ve birçok masum gencin de yaşadıklarını yaşayan birkaç kişinin hayat hikayesini okumuştum
aynı hataya düşenler olmasın diye bir üniversite hocası tarafından kitaplaştırılmış
kitapların isimlerini yazayım da belki okuyan, okutan, çocuklarına alan olur

-Canan
-Sevda
-Selim ve Hande

Kitapların yazarı Halit Ertuğrul
Meb ve Emniyet Genel Müdürlüğü tavsiyeli kitaplarının çoğu

ilgilenen olursa netten Nesil Yayınlarının sayfasından bakabilirsiniz konularına
hediye edilebilecek çok faydalı bir şey

Sizin gibi bir kaç kişi tanıdım. İnanmıyorum ki düzgün bir ailesi olan biri böyle hatalara düşsün. Önemli olan hatanı anlaman, ne kadar büyük birşey. Büyük günahları hataları sahiplenmek zordur. Kimse de kınamasın, Allah affettikten sonra gerisi boş laf.

Hersey biz insanlar icin, her an herkesin basina hersey gele bilir, ben hic kimseyi yadirgamamaya calisirim.

Senin adina dogru yolu bulduugn ve allahdan af diledigin icin sevindim, allah dualarini kabul etsin günahlarini aff etsin insallah....

Umarim hayatinda hersey yoluna girer ve sen mutlu olursun...

Bundan sonra insallah hataya düsmesin, canim. Yolun acik olsun.....

Baba sevgisini aslında hep aramışsın. ilgi görmek istemişsin çünkü sevgiye açlığın var. bu hayatta hiçkimse dört dörtlük değil sen hatalarını anlayıp arınma yoluna gitmişsin.. Allah affedicidir. vicdan azabında belki kefaretindir. kendini dahada bunalıma sokma. hatalar insanlar içindir önemli olan tövbe edip doğru yolu bulabilmektir ne mutlu sana. hiç üzülme Allahına güven sen gerisi boş.. bomboş.. senin karşına çıkanlar azıcık şeref barındırsalarmışta günahına girmeselermiş.. ne bileyim öyle işte. hayat bu herşey insanlar için.. bundan sonrasına dikkat et..

ozelden uazmak istiyordum yazamadim iziin verilmedi. Bi kac cozum onerisi sunacaktimm ileriye donuk. Memleket neresi canim

Ben yeni üye oldugum icin özelden yazamiyorum 100 msj diyor. Memleketi buradan yazmayayım ama büyük bir yerde degilim su an

Hepinize tek tek cok tesekkur ederim. O kadar iyi insanlarsinizki buraya ilk yazarken tepki alicam sanıp cok korkmuştum. Ama sizler düşene tekme atmak yerine ablalik yaptınız bana. Cok saolun. Özelden mesaj atamıyorum yazdıklarınıza. Hepinizden allah razı olsun yazarken gözlerim doluyor bunu

eğer gerçekten pişmansan Rabbim seni affeder
senin karşına güzellikler çıkarır
bundan sonraki hayatında mutlu olmanı dilerim
geçmişinide unutmaki birdaha aynı hatalara düşmeyesin

zor bi durumm ama şunu unutma her orospuyu orospu yapan bi orospu çocuğu vardırr !

İnsan şu yorumu yaparken utanır
Mesaj kirliliği bu olsa gerek

Çikolataseven merhaba
Burası insanları hatalarından ötürü yargılama aşağılama ceza kesme yeri değildir.
Neden yargılanasın ki...
Her insan hata yapar.Bana birini gösterin ki sıfır km hatalı olsun.
Burada senden daha fazla hatalı olanlar karşına çıkan erkek bozmaları
Nefsine yenik düşmüş sapıça düşünceler barındıran uçkuru kuruyasıca erkek bozmaları...
Sakın kendini daha fazla yıpratma.
Madem pişman oldun doğru yolu buldun o yolda hızlı adımlar atmaya devam et.
Her işte vardır bir hayır.
Sen en sonki delikanlıyla tanışmasaydın hatalarını göremeyecektin.Pişman olmayacaktın.
Yaptığın hatalara yenilerini eklemeye devam edecektin.
Bu delikanlıyı Allah çıkardı karşına
Hiçbirşey tesadüfi değildir.
Dersanede eskilerden biriyle karşılaşması ve mevzunun dönüp de seni bulması..
Buarada ne mezunusun ? İş arıyor musun?

Cok tesekkur ederim. Mühendislik mezunuyum. Kpss de iyi bir puan alamadım. İs arıyorum evet

Bu arada kızlar sabah cok iyiydim. Sevdiğim adamı unutmaya yeni bir sayfa acmaya karar vermiştim. Ve dualara başlamıştım. Derken az önce bana bir mesaj attı kendisi. Sanırım baska seyler daha öğrenmiş. Bana yazdığı mesaj su;
Sen nasıl bi insanmissin nasıl bi mahlukmussun zarar ziyan nefes alman bile sana inanıp seni gördüğüm güne lanet olsun. Senin gibi bir pisliği aileme anlattığım güne lanet olsun. Bir anda tum sevgim tum saygım bitti. Allahin sevgili kuluymusumki ne mal olduğunu cok guzel bir sekilde öğrendim. Hala salak gibi yok yapmamıştır iftiradir diye düşünürdum iki haftadır. Senin gibileri herkes anlatıp uzak tutmak gerek ama şükret ki ben oyle biri degilim. Bir gun karsima çıkarsan sadece suratına tükürürüm. O bile sana fazla gelir. Rezilliğinde boğul benden ve ailemden uzakta... Bu mesajıma cevap yazarsan bana ulaşmaya çalışırsan direkt anneni arar herseyi anlatırım. Anneni düşünüyorsan biraz olsun s.. git hayatımdan sakın ulaşmaya calışma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…