Hatalar dolu hayatım..

Allahın izniyle olursun canım neden olmasın :)
Güçlü olmasam bu günlere geleblrmydm blmiyorm sendende böyle güçlü olmayı beklyrm Allaha dua et yeter kalbni dinle iyiyi kötüyü anlarsın zaten kaderni sen çizersin :)

Rabbimin yardımıyla olacağım inşallah canım benim. İyi ki yazdın bana hikayeni. Cok iyi geldi ya

daha önceki yorumunda, farklı hatalar yaptığını dediğinde, ilk aklıma bu gelmişdi! Bırakmanıza, kurtulmanıza sevindim canım! Eşinde inşallah gercekden burakmişdir! Zor şeyler yaşamış olmalısın, inşallah bundan sonra Allah herşeyi gönlünüze göre verir ve kendinize zarar vermezsiniz:)

Rabbimin yardımıyla olacağım inşallah canım benim. İyi ki yazdın bana hikayeni. Cok iyi geldi ya

içimden geldi canım anlatmak istediğim kimse sütten çıkmış ak kaşk değil brda seni kınayanların normal hayatta neler yağtığnı bilemessnki sen hiç hatasız kul gördnmü ?
hepsinn bir hatası var birden çok hatası var oyzden kendimden iğrenyrm fln deme önce kendni sonra insnları sev bak gör durduk yere bile yüzn güleck

Yargılamak, kınamak bize düşmez. Hataların var evet, senin durumunda olan çok insan var, bazıları doğru yolu seçerken, sen hatalı olan yolu seçmişsin maalesef. Olmuşla ölmüşe çare yok derler. O yüzden artık geçmişini düşünme. Hatalarını düzeltmek senin elinde. Çabaladığını söylüyorsun ne mutlu sana. Ayrıca bunları açıkyüreklilikle paylaşman bile iyi birşey. Bundan sonra güzel bir hayatın olması için çabala, kimseden medet umma, hele ki bir erkekten... Çoğu erkek maalesef düşene bir de ben tekme atayım modundadır çünkü.

Kadını bir cinsel obje gibi gören,kadınları eğlenilecek ve evlenilecek diye ikiye ayırıp onun üzerinden heveslerini gidermek için sevgi numaraları çeviren erkeklerin Allah cezasını versin,çocuklarımızı böyle pisliklerle karşılaştırmasın rabbim..​

Evet ablacım eşimde kullanmıyor zaten bağımlılık yapan şeyler kullanmıyorduk yani eroin kokain fln kullanmıyorduk kullandığmz pislkler haplar ve esrardı yani
çok şkür kurtulduk ve eroin illetne hiç bulaşmadk Allahn sevgli kuluymşmki okadr şey kullanmamza ragmen sapa sağlm bir evladm oldu beni tanısan okadr çok seversnki abla eminm hiç öyle bri değilmde bliyormusn nasıl yaptm blmiyormda eşimde öyle böyle şeylre bulaşak kşiler değildik aile çok önemli gerçektn ya ve arkadş ortmı bunları yaşadm gördüm kızma Allahın iznyle dört dörtlk bir hayat sunucam :)
Amin ablacm çok saol :)

Hepiniz cok guzel yazmışsınız. Dediğim gibi erkek basta olmalı mantığını benimsemis bir anneyle büyümek belki de boyle yaptı beni. Çünkü bilinçaltımda hep erkek korur erkek kollar erkek yardım eder erkek olmazsa biterim yanılgısı vardı. Bunu farketmem gec oldu. Ama en azından farkettim. Tum genc kızlara özellikle bunu tekrar ederek söylüyorum. Beni dıştan görseniz bunları yaşadığımı aklınızın ucundan dahi geçiremezsiniz. O yüzden ben yapmam etmem demeden sadece ilk kendinizi sevin. Hayat bazen insanı oyle bir şaşırtıyor ki ben nasıl yaptım dediğinde hepsini yasamış oluyorsunuz. Rabb'ime dua ederken allahım beni şaşırtma diyin. Sadece kendinize inanın. Kendinize yatırım yapın. Ask acısı mı yasıyorsunuz? Bir ayı gecirmeyin. Bir iliskiye mı başladınız? Lütfen o insanın onceden olmadıgını da ileride de olamayabileceginide bilin. Kapılmayın teslim olmayın kendinizden baska kimseye.

Canım ya seni cok iyi anlıyorum ben çünkü beni de görsen beni de kimse bunları yaşadığımı tahmin edemez. Su an gidip anneme anlatsam şizofren mı oldun sen hayal uyduruyorsun der. Sevdiğim adam öğrendiğinde ölü gibi bembeyaz bir suratla gelmişti. Ve inanmak icin uc gun boyunca o eski arkadasımı araştırmıştı. Ama yaptım. Melek görünsem de aslında içten pislik biriydim ben. İnsallah bundan sonra tertemiz olacak hersey

Amin. Ama cok var o insanlardan. Allah o insanları hepinizden, çocuklarınızdan uzak tutsun kimse benim gibi salakliklar yapmasın

Cok tatlısın, belli zaten:) canım ben zaten o tür şeylerin yasal olmayan, annaları olan ülkede yaşıyorum.
Esrar ve haplarda cok etkili diye biliyordum ama demek sizin bünyeniz cok güçlü olmalı. Bu arada yaşın kaç canım?
bebeyiniz cok şanslı, gercekden Allah korumuş!

Üzüldüm aslında, ama dogru yolu birleşerek bulmuşsunuz. Önemli olanda kendinize artık zarar vermemeniz. Gecmiş ne yazsikki, kötü hatıralarla dolu, en iyisi itras edip hiç hatırlamamak!

insan boşuğa düşünce ne yapacağını şaşırır
önemli olan hatalarını anlayıp geçmişe sünger çekmen...

aynen ablacım şanslıyız sanırım daha 18 yaşındayım ablacım teşekkr ederim :)

Umarım Allah karşına ne durumda olursan ol seni sarıp sarmalayacak adam gibi birini çıkarır.

Kimse mükemmel değil, hepimizin günahları ya da hataları var. Allah affetsin tabi. Önemli olan bunu farkedip tekrarından sakınmak. Allah yardımcın olsun.

Aşk, sevgi , biriyle birliktelik yaşamak birşeyler paylaşmak elbette çok güzel, ama hayatın merkezi değil. Bir kadın sevgilisi olmadan , aşk yaşamadan da mutlu olabilir, kendi hayatını yaşayabilir.Sizin neden sürekli bir karşı cinse ihtiyaç duymuş olduğunuzu anlamadım doğrusu, bence bir süre erkeklerden uzak durun ve kendinizle ilgilenin, kendinizi toparlayın, sağlam kafayla sağlam ilişkilere adım atın derim..

Geçmişte evet hatalar yapmışsın ama şunu unutma, hiçkimse sütten çıkmış ak kaşık değil.
Pişman ol, kendini Allah'a affettirebilmenin belki tek yolu bu ama bu kadar da suçlama kendini.
Diğerlerinin de canı cehenneme, bırak ne düşünen düşünsün. Öte yandan diğer büyük yanılgın illa hayatında bir erkeğe ihtiyaç duyduğunu sanman.
Hiç de değil. Hayatında bi adam olmadan da gayet mutlu olur insan. Hatta emin ol çok daha mutlu olur.
Bu noktada kendine güven. Senden daha değerli birşey yok şu dünyada. Bir iş bul. Kariyer yapabilmek için eğitimlere katıl kendini geliştir.
Hayatına bir adam sokabilmek adına uğraştığın kadar kariyer için uğraş ve kendine bak.
bırak erkekler senin peşinden koşsun. Sen onları süründür, onlar seni perişan edemesinler.
Özgüven. Özgüven. Özgüven diyorum. Bi affet kendini bi güven kendine yahuu..

herkezz hata yapabılır onemlı olan pısman olup dogru yolu bulabılmekır dusenın elınden tutmaz yardımcı olmazsak nerde kaldı bızım ınsanlıgımız.

Burda paylaşmak benim icin büyük ve ilk adım oldu. Bundan sonrası umarım cok guzel olur benim icin

herkezz hata yapabılır onemlı olan pısman olup dogru yolu bulabılmekır dusenın elınden tutmaz yardımcı olmazsak nerde kaldı bızım ınsanlıgımız.

Gecmiste yaşadığım olumsuzluklar yuzunden olusan bir ihtiyaçti bu; baba duygusunun eksikliği, erkeklere muhtaçiz diye öğreten bir anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…