hata mı yaptım (hediye)

Bunun pozitif bir açıklaması yok. Ya pintidir ya temeldir ya düşüncesizdir. Özellikle söylenene rağmen yapmaması önem verdiğini bildiği halde dikkat etmemesi can sıkıcı.
Bu senin bileceğin birşey. Hediye olmasa da okur diyorsan devam et. Ciddi bir değişim bekleme. En kötüye hazırla kendini. Bir söz var sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına...
Ben aynı bu tip bir adamla evli olduğum için şu an seni anlıyorum ama yaşadıklarından yola çıkararak pek olumlu birşey diyemiyorum. Hatta eski konularına bakarsan orda açılmış bir konum bile var

Uzak ilişkilerde hediyeleşmek sanki daha önemli gibi geliyor bana ya. Onun yanında değilken onu düşündüğünü hissettirmenin bir yolu.
Bence ayrılarak doğrusunu yapmışsınız.
Hergün görüşüyor olsaydınız, anı yaşayın takılmayın hediyeye derdim.

Kendi üstüne başına alıyor, hiç düşünmez. Yemek falan da şöyle ödüyo ama ben hiç bi zaman tamamen ödemeyi ona yüklemedim. Tatlı ısmarlamışımdır sinemaya gitmişizdir gbi ama Nasıl desem ağır hesapları o öder.

Ne güzel yazmışsınız. Açıkça deseydi bu bana uymadı diyebilirdim. Küçük çocuk (2 yaş civarında) bişey isterse he he yarın alalım diye erteleriz çocukta yarına unutur zaten istediği şeyi o hesaba getiriyo

Hediyeleşemek çok güzel bir şey, insanı mutlu ediyor. Sen ona hediye verdiğinde nasıl mutlu oluyorsa aynı şekilde seni de mutlu etmeliydi. Ufacık bir şey bile olsa. Ben bana gelen hediyelerin maddi değerine hiçbir zaman bakmadım hep çok mutlu oldum. Düşünülmek güzel bir şey. İyi yapmışsın.

Israrla almamış resmen,bakalım bundan sonra ne diyecek nasıl gönüllünüzü alacak ya da almayacak,böylece ayrılırsanız fazlasıyla iyi yapmışsınız demektir.

sizi anladım ama küçük çocuğa da yapmamak gerekir bunu
2 çocuğum var ikisine de yapmadım
sonra çocukların da güveni kalmaz ailelerine

Iyi de sizin özür dilemeliyim mi demeniz çok manasiz .
O lafları edecek duruma gelmişsiniz çünkü bu sizin için bir dert olmuş üzmüş sizi.
Şimdi özür dileyerek onun bu düsuncesizliğine onay vermiş gibi olacaksınız.
Zaten bu adam sizi gerçekten seviyor önemsiyorsa kendini ne yapar eder affettirir o özür diler bir şeyler yapar.
A bu kız beni rencide etti diye düşünmez hatasını anlarsa.

Bunları yapmıyorsa zaten önemsemiyor sevmiyor demektir bana göre.
Sadece bekleyin derim ben adım atmadan.

Çok doğru anlamışsınız benim 3 kez doğum günüm oldu, onunda 3. Doğum günü ağustosta. Evet kuru kuru kutladı. Bi kere hiç kuru kuruda kutlamadı, büyükbabası hastaymış.

Çok doğru anlamışsınız benim 3 kez doğum günüm oldu, onunda 3. Doğum günü ağustosta. Evet kuru kuru kutladı. Bi kere hiç kuru kuruda kutlamadı, büyükbabası hastaymış.

Ben de hediyeleşmeyi severim. Karşıdaki insanın beğenebileceği bi şeyi kendin düşünüp seçmek hoş bence. Ama mesela sevgilim hediyeleşme olayını hiç sevmez :) ben hep ona hediye alırım ufak tefek gördüğümde beğeneceğini düşündüğüm şeyleri ama o bana almaz. Ama ben hiç beni düşünmüyor veya cimri olarak algılamadım bunu çünkü örneğin bana hesap ödetmez veya benimle sürekli ilgilenir. Belki sizin sevgiliniz de hediye almayı sevmiyordur beceremiyordur

Bilemedim valla. Bu huyunu örtecek bir tutumu var mıydı peki, bunca zaman ona bağlı olmanızı sağlayacak hangi yanı vardı? Üzülmenizi istemem ama size deli divane aşık değil anladığım kadarıyla. Hatta bence hak ettiğiniz kadar sevmiyor sizi.

Adam cimri olsa üst baş da almaz restoranda hesapta ödemez. Burada okuyoruz, kadına hesap ödetenleri. Eşimle sevgiliyken bende ısrarla kahveyi yada tatlıyı vs öderdim. Ne kadar da çayı kahveyi ödesem onun ödediği yanında çıtır çerez kalırdı bende altta kalmamak adına ona hediye alırdım gömlek tişört kupa ne denk gelirse. Eşim bana ilk çiçeği kız istemeye gelince aldı. Düşün yani :) yani düşünüyorum da ilk hediyesini evlenmeye yakın almıştı :) bende başlarda çok üzülürdüm bir pasta bir çiçek yada ufak bir hediye 10 tl 20 tl lik,birşey ya. Ama yok. Onu öyle kabullendim. Ancak sizin beklentileriniz eğer bu yöndeyse en doğrusu ayrılık. Çünkü herkesin hayattan beklentileri çok başka. Ama şunuda düşünün, şimdi tonlarca hediye alıp evlendikten sonra evde senin paran benim param muhabbeti yapan yada evde cimrilik yapan erkeklerde yok değil.

Niye bu kadar ısrarla almamış ki haketmiş aslında. Hatırlattığınız halde söylediğiniz halde almaması garip cimri olabilir mi acaba. Bende hediyeye önem veririm. Ama bunun içinde bitirmezdim zamanla alıştırmaya çalışırdım. Ayrıldıktan sonra hatasını anlayıp bir çaba gösterdimi peki?

siz nişanlanir birde evlenirsiniz ...çunku insan kendine iyi davranandan cabuk sıkılıyor... adamin ne oldugu belli sizde biliyorsunuz bence...ben kimseyle hediyeleşmem ..bebislere aliyorum o ayri onun disinda bana alanlara aliyorum sonra arkamdan laf etmelerini istemiyorum ben cimri degilim sadece ne gerek vardi sende de yok diyorlar bende madem oyle kimseye almiyorum adam bariz size birsey almak istemiyor ...benim sevgilim olsa bende almamhele boylesi olacak bir kurus vermem

Evet evet nasıl bir insan anlayamıyorum. Geçende hediye almamıştı 5 ay sonra onun doğum günü oldu. Sırf utansın diye kendim pasta yaptım. İsmine özel kalem yaptırdım notlar yazdım sarıldım abartılı sözler söyledim. Utanmadı ya demedi ayıp ettim gönlünü almak için Bi hediye alayım. Arkadaşım çay ısmarlasa ben ona karşı kendimi mahcup hissederim ya, bu Nasıl bişeydi anlamıyorum.

Teşekkür ederim :)
Aynen çözüm yoluydu güzellikten anlamayınca, hoş yine anlamadı
Ohhh müstehakını bulmuş. Zaten bu tarz öküzlere öyle yapacaksın ki kıymetli olasın. İnsanlıktan anlamıyorlar.

Sen hediyelesmeyi seviyorsun. O sevmiyor. Zorla kimseye birsey yaptiramazsin. Demek ki, uyusmuyorsunuz, her ne kadar konu ufak ve abuk sabuk görünsede.

Bu adamın en büyük zaafı nedir? En önem verdiği hassas oldugu nokta nedir? Herkesin bir zaafı vardır? Ordan vurun onu bakalım nasıl oluyormuş

Ben sevgililer gününü, el ele tutuşma yıldönümünü,tanışma yıldönümünü vs kutlamayı anlamsız buluyorum ama doğum günü ve evlilik yıldönümü(ilişkinin başlangıç tarihi de olabilir medeni duruma göre değişir) kesinlikle kutlanmalı.
Bu kişiden kişiye değişir, dk başı hediye beklemiyorum ama senenin iki günü hatırla ve kutla diyorum özetle.
Her günü böyle geçirebilen adamdan zaten beklenmez ama hakikaten çocuk gibi oldukları için bazı şeyleri öğretip kural haline getirmeden bunu huy edinmiyorlar.
Kesin çizgiyle belirtin diyeceğim siz belirtmişsiniz o yüzden bu adamdan birşey beklemeyin salın gitsin benim için ilişki bitirmeye yeterli bir sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…