- 1 Eylül 2010
- 713
- 511
- 31
-
- Konu Sahibi BlancKahkul
Merhaba hanımlar.
Anlatmaya başlamadan belirteyim benim için hediyeleşmek çok anlamlı ve özel Bi durum. Hele karşında ki özel Bi insansa.
Sadece hata mı yaptım, anlamak istiyorum. Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeydiz, sık görüşemiyoruz. İlk 1 sene falan bana hiç hediye almadı. Düşüncesiz diye düşündüm. Bide ne bileyim net değildik, ondan kaynaklı olabilir dedim.
Benim için hediyeleşmek önemli olduğundan, bu durumu aşalım diye her buluşmada ona ufak hediyeler almaya başladım. Yazayım hatta; kravat, telefon kılıfı, kitap, atkı bere takımı, çikolata, kol düğmesi vs. Derken o bir tane gül bile alıp gelmedi yanıma. Baktım anlamıyo, anlamak istemiyo, açıkça dedim ki x benim için hediyeleşmek önemli. Tamam yine tık yok. Zorla bir mont aldırdım, diye diye resmen kızacaksınız ama zorla aldırttım.
Neyse 14 şubat oldu akıllandı diyorum hediye aldım paket yaptım vs gönderdim. Yok unutmuş şimdi alayım dedi. Aldırtmadım. Montu zaten zorla aldırttım bide bu hediye zorla gibi olacaktı :)
Doğum günüme geldi, zaten 2 senedir hediye falan almamıştı. Konuşurken laf arasında bitanem .... benim doğum günüm unutmadın demi dedim, (ben onun doğum günlerinde hediye almıştım) yoooo unutmadım Can'ım aklımda falan diyo (doğum günümden 3 gün önce hatırlattım). Ve bana yine hediye almadı. Tabiri caizse açtım ağzımı yumdum gözümü. Çok kırıcı şeyler söyledim, rencide edici şeyler. Bitirdim. İçim içimi yiyo hata mı yaptım? Arayıp özür dilemem gerekir mi ? Lütfen objektif olun.
Son olarak şunu da belirteyim ailemle tanıştı, bende onun ailesiyle. Ekimin ilk haftası nişan yapacaktık.
Hayır. Burcum balık maalesefKova burcumusun konu sahibiBlancKahkul
Maşallah, sizin adınıza sevindim. Karakterle alakalı, bir kerede anlamış eşiniz. Benim karşında ki insan kesinlikle anlamıyor. İşte bitirmek için yeterli Bi sebep bence ama ilerde pişman olacak mıyım, bilemiyorum.Esim sevgilimken gecen sene sevgililer gununde yogunlugundan firsat bulup bisey alamamis. Oyle ozel gun takintim yoktur, ama ilk sevgililer gunumuzde birazcik incelik bekledim elbette, ki zaten aksaminda romantik bir aksam yemegi yiyecektik. Gec kaldi restorana, olabilir sorun etmedim, aldigi gulleri bana verirken ‘ya unutmusum, son dakika zor buldum acik bi yer de aldim bunlari‘ diyince cileden ciktim. Saydim sayistirdim, verdim veristirdim. Cidden ayrilalim, verdigin deger bukadar mi, bukadar basit mi goruyosun sen beni, okadar mi tabiri caizse cebindeyim saniyosun, simdiden boyleysen yarin oburgun ne olacak, bumu senin ozenmen bana diye neler soyledim neler.
Sonra bi baktim bizimki tamamiyle degismis, kendiliginden ozel olmayan gunlerde de ozel olan gunlerde de, ufak tefek soyledigim seyler olsun daha kiymetli seyler olsun, beni gayet ciddi simartmaya baslamis.
Ps; ben onu her daim simartiyordum bu arada, ozel guzel hediyeleri seve seve aliyordum.
Evliyiz, bu durum hala boyle su anda cok sukur.
geri adim atma, bukadar degersiz hissettirmeye hakki yok. bosversene. hem uzak mesafe iliskisi, hemde oyle alelade ilgi.
Iyi olmus haketmis..Bana bir papatya almayan eleman, benden sonra çıktığına daha ilk ayında dev bir kırmızı gül demeti alıp arabanın arka tarafını kaplamış. Bir de çikolata ayı vs almış. Sonuç; askerdeyken boynuzlandı
Güzel bi hediye alıp telafi edeyim diyor. Sizce yeterli mi ?
bunları her zamanmı yapıyosun, ayrılırkenmi yaptın anlamadımHakaret etmemden şahsına karşı kötü laflar etmemi kaldıramıyor. Gururu inciniyormuş.
Bayağı Bi sövüp saydım zaten. Telefonu yüzüme kapatana kadar
Yaa kıyamam, siz şimdii bunları düşünmeyin. İstersiniz ne olacak, oda hediye niyetine alır :)Bir tuhaf oldum konuyu ve yorumları okuyunca
benim odun da hiç bana öyle özel günlerde falan hediye almaz
Birkaç kere çiçek ve pasta aldı en fazla
Kadın ruhundan anlamıyor dedim geçtim ama öyle değil mi yoksa
Bu hediye mevzuu çok mutsuz ediyor beni ve ne yazık ki çözemiyorum bi türlü. Üst kadro memur kendisi giyim kuşamı iyi dikkat eder. Hesapta ağır hesapları öder (restorantta yemek gibi) ama hiçbir zaman dışarı çıktığımız da tamamen hesap ödememiştir. Sinamaya gidelim, Bi kafeye gidelim vs durumlarda ben öderim hesabı.Konunuza üzüldüm. Çünkü haklısınız, sizi mutsuz eden şeyleri evlenmeden önce muhakkak halledin derim.
Buluşup görüştüğünüzde hesabı kim öder? Giyimi kuşamı nasıldır? Sizden beklentileri nelerdir?
Hmm iyi bu, yani yemeği onun ödemesi tatlıyı senin ödemen güzel bence, hep o ödeyecek diye bişey yok.Bu hediye mevzuu çok mutsuz ediyor beni ve ne yazık ki çözemiyorum bi türlü. Üst kadro memur kendisi giyim kuşamı iyi dikkat eder. Hesapta ağır hesapları öder (restorantta yemek gibi) ama hiçbir zaman dışarı çıktığımız da tamamen hesap ödememiştir. Sinamaya gidelim, Bi kafeye gidelim vs durumlarda ben öderim hesabı.
İçim kabul etmiyor. Ama çok üzülüyorum ayrı olmak üzüyor beniHmm iyi bu, yani yemeği onun ödemesi tatlıyı senin ödemen güzel bence, hep o ödeyecek diye bişey yok.
Peki durumda gelişme oldu mu?
Arkadaşlarıma takılmak için yaa salak mısın falan bile bir kez olsun demişliğim yoktur. Asla ağzım hakaretvari kelimelere alışık değil. Ama beni öylesine çileden çıkarıyor ki, ona karşı bazen çok kaba haddimi aşan şeyler söyleyebiliyorum. Tabii ki sürekli değil. Hediye konusunda inanılmaz ağır konuştum. Daha önce konuşmadığım kadar. Cimriden çok daha ağır kelimeler söyledim.bunları her zamanmı yapıyosun, ayrılırkenmi yaptın anlamadım
Bir kere burda okudum gittim "bana Doğum hediyesi ne alıcan" dedimYaa kıyamam, siz şimdii bunları düşünmeyin. İstersiniz ne olacak, oda hediye niyetine alır :)