hata mı yaptım (hediye)

onun için hediye almamak senin gönlünü almaktan daha önemli belliki.

Cimriyse çekilmez ama cimri değil ve tek kusuru hediye almamasıysa bi çözüm bulunabilir. Ben kendime hediye alıyorum doğum günlerimde ve kendimi iyi hissediyorum. Doğum günü yıldönümü vs önceden haber verip ne istediğimi bile söylüyodum eşime. Romantik olmak şart değil bence ama cimrilik çekilcek dert değil.

Esim sevgilimken gecen sene sevgililer gununde yogunlugundan firsat bulup bisey alamamis. Oyle ozel gun takintim yoktur, ama ilk sevgililer gunumuzde birazcik incelik bekledim elbette, ki zaten aksaminda romantik bir aksam yemegi yiyecektik. Gec kaldi restorana, olabilir sorun etmedim, aldigi gulleri bana verirken ‘ya unutmusum, son dakika zor buldum acik bi yer de aldim bunlari‘ diyince cileden ciktim. Saydim sayistirdim, verdim veristirdim. Cidden ayrilalim, verdigin deger bukadar mi, bukadar basit mi goruyosun sen beni, okadar mi tabiri caizse cebindeyim saniyosun, simdiden boyleysen yarin oburgun ne olacak, bumu senin ozenmen bana diye neler soyledim neler.
Sonra bi baktim bizimki tamamiyle degismis, kendiliginden ozel olmayan gunlerde de ozel olan gunlerde de, ufak tefek soyledigim seyler olsun daha kiymetli seyler olsun, beni gayet ciddi simartmaya baslamis.

Ps; ben onu her daim simartiyordum bu arada, ozel guzel hediyeleri seve seve aliyordum.
Evliyiz, bu durum hala boyle su anda cok sukur.

geri adim atma, bukadar degersiz hissettirmeye hakki yok. bosversene. hem uzak mesafe iliskisi, hemde oyle alelade ilgi.

Basit iki kelime, küçük jestler, hediyeler olmadiktan sonra napayım ben öyle ot gibi ilişkiyi. Bunlar kesinlikle sevgiyle alakalı bana göre. Kendimden pay biçiyorum eğer karşımdakinin hassasiyetini umursamıyorsam, mutlu etmek için bir uğraşım yoksa, özel günlerimizde ben bu adama minik de olsa bi hediye almıyorsam net söylüyorum ki ben bu adamı o kadar sevmiyorumdur. Bence bu düşünüp düşünmeme olayı huyla alakalı değil insan sevince kendi bile şaşırabiliyor hareketlerine.

Maşallah, sizin adınıza sevindim. Karakterle alakalı, bir kerede anlamış eşiniz. Benim karşında ki insan kesinlikle anlamıyor. İşte bitirmek için yeterli Bi sebep bence ama ilerde pişman olacak mıyım, bilemiyorum.

Bir tuhaf oldum konuyu ve yorumları okuyunca
benim odun da hiç bana öyle özel günlerde falan hediye almaz
Birkaç kere çiçek ve pasta aldı en fazla
Kadın ruhundan anlamıyor dedim geçtim ama öyle değil mi yoksa

Konunuza üzüldüm. Çünkü haklısınız, sizi mutsuz eden şeyleri evlenmeden önce muhakkak halledin derim.

Buluşup görüştüğünüzde hesabı kim öder? Giyimi kuşamı nasıldır? Sizden beklentileri nelerdir?

ben de hediye almaktan hoşlanmam cimri degilim aksine comertim ama git seç ugras bir de karsidaki begenmesin gıcık bir durum..Sevgilin cimri miydi mesela bir sinema yemek veya cafede kendini belli etmistir mutlaka ya da ne bileyim ustu başı nasil gezerdi?sadece hediye için ayrılmak dogru degil eskiler analar babalar dedeler hep hediye mi alırdı sanki bu tüketim toplumu olmanın dayatması toplum baskısı degil de ne
adam hediyelere bogar evlenirler aldatir döver vb yani illa hediye mi dogru erkek yapıyor şaşırtıcı eşim de bana senede bir alır evlilik yıldonumunde o da ben secerim görurum bazen ihtiyacım yok derim bir yemege cikarız o kadar boşanma sebebi mi bu simdi

Bu beyfendi sevgili olarak değil, insan olarak da çok nezaketsiz bir tavır göstermiş. Yani bırak sevgiliyi, uzaktan bir arkadaşınla buluşurken sana hediye getirse sen götürmemiş olsan mahçup olursun ve en azından bir dahakine sen de ona bir hediye alırsın. Hadi normal zamanları geçtim, ilişkinin adı konmuş, 14 Şubat gelmiş almamış. Hadi onu da geçtim, doğumgününüzü hatırlattığınız halde yine almamış. Ya fazlasıyla umursamaz ve vurdumduymaz -ki böyle duyarsız biriyle ilişki düşünür müsünüz bilmem- ya da size değer vermiyor, belki de sevmiyor. Siz bu kadar özenli davranırken onun bu kadar özensiz davranmasına başka bir açıklama bulamıyorum.

Bir tuhaf oldum konuyu ve yorumları okuyunca
benim odun da hiç bana öyle özel günlerde falan hediye almaz
Birkaç kere çiçek ve pasta aldı en fazla
Kadın ruhundan anlamıyor dedim geçtim ama öyle değil mi yoksa
Yaa kıyamam, siz şimdii bunları düşünmeyin. İstersiniz ne olacak, oda hediye niyetine alır :)

Bu hediye mevzuu çok mutsuz ediyor beni ve ne yazık ki çözemiyorum bi türlü. Üst kadro memur kendisi giyim kuşamı iyi dikkat eder. Hesapta ağır hesapları öder (restorantta yemek gibi) ama hiçbir zaman dışarı çıktığımız da tamamen hesap ödememiştir. Sinamaya gidelim, Bi kafeye gidelim vs durumlarda ben öderim hesabı.

Hmm iyi bu, yani yemeği onun ödemesi tatlıyı senin ödemen güzel bence, hep o ödeyecek diye bişey yok.
Peki durumda gelişme oldu mu?

Hmm iyi bu, yani yemeği onun ödemesi tatlıyı senin ödemen güzel bence, hep o ödeyecek diye bişey yok.
Peki durumda gelişme oldu mu?
İçim kabul etmiyor. Ama çok üzülüyorum ayrı olmak üzüyor beni

bunları her zamanmı yapıyosun, ayrılırkenmi yaptın anlamadım
Arkadaşlarıma takılmak için yaa salak mısın falan bile bir kez olsun demişliğim yoktur. Asla ağzım hakaretvari kelimelere alışık değil. Ama beni öylesine çileden çıkarıyor ki, ona karşı bazen çok kaba haddimi aşan şeyler söyleyebiliyorum. Tabii ki sürekli değil. Hediye konusunda inanılmaz ağır konuştum. Daha önce konuşmadığım kadar. Cimriden çok daha ağır kelimeler söyledim.
Ondan önceki kızdığım konuyu yazayım. Kalp hastası bir arkadaşı var. Bende tanıyorum bu arkadaşı. Yanlış anlaşılmakta istemem arkadaşı amenna elbette yardım edecek. Arkadaşının çarpıntısı falan oluyor. İnanın haftada 4 gün hastanede. Yardımcı olsun ama bu kadar olur mu. Konuşmamız gereken şeyler var. Akşam konuşalım diyoruz gece arıyosun erenin çarpıntısı oldu hastanedeyiz. Ertesi gün yine aynı. Be Ada'm bana hediye almaya vaktin yok. Yüzük sipariş edecektik vakit yok. Arkadaşına sürekli Nasıl vaktin var. Diyince ben vicdansız oluyorum. Haksız olabilirim belki de. İnanın bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…