Yanlisin neresinden dönersen kârdir demişler. Anlaşılan aynı şeylere önem vermiyormussunuz. Eminim başka başka olaylara bakışta farklılıklar da vardır, hediye küçük bir mevzudur.
Sizi anliyorum çünkü ben de (eskiden) kutlamalara çok önem verirdim. Hatta yabancı bir sevgilim vardı. Ben ona romantik notlu çiçek vere vere adamı da içinde ozel birşeyler yazan çiçek vermeye alistirmistim. Her ay dönümünü mutlakaaa kutlardik. Bazen sözle , bazen tatlıyla, bazen çiçekle falan. Yıldönümünde buluştuk, ben de ööyle bir organizasyon yaptim ki, düşün. Yumurtanın içini boşaltıp temizleyip upuzun bir not yazdım, kırınca sürpriz olsun diye. Kafe sahibine rica ettim kahvaltının yanında onu getirdi. Gömlek,kravat,mont,cüzdan, el emeği birşeyler... Aslında o kadar abartmicaktim da x liralık alışveriş yapana x liralık alışveriş hediyeymis mağazada, ben de biraz abartim. Herneyse adamın oooonnnca hediyeye suprize cevabı şu oldu : ya aşkım, bu günü gerçekten kutluyor musunuz siz ?
Bir de sonra aceleden bana birşeyler almak istemiş de gitmiş çok şirin iki kedili küpe ve bir erkek parfümü almış. Erkek parfümü! Sırf içindeki su pembe diye koklamadan almış adam. İnsan cidden Cook bozuluyor (şimdi olsa o kadar bozulmam ama yirmilerin basindaydim,önemli gelirdi böyle şeyler)
Sonuç olarak birkaç ay içinde ben de ayrıldım, ayrıldıktan sonra içinden aynı benim yumurta suprizi gibi uzuun not kağıdı dolusu yazı çıkan kedi evi dekoru falan yapmışti elleriyle, içinde kalmış demek ki : )
Bence özür dilemeyin, ondan bir atak gelirse ona göre değerlendirirsiniz