- 17 Ağustos 2011
- 22.070
- 137.891
- Konu Sahibi BlancKahkul
Bence önemli olan hediye almaktan ziyade karşı tarafı da mutlu edecek şeyler yapmak. O mutlu olunca senin de mutlu olman. Ama karşı tarafı mutlu edecek şey bu kadar basitken yapmamak bence kesinlikle iyi niyetli bir davranış değil.Sonuçta denemiş erkek parfümü de olsa :))
Peki sizce şu an önemli bir ayrıntı değil mi hediye almak?
Hediye yani, ki bir kadıni mutlu etmek için illa da mücevherler almak gerekmiyor ki. Uzun mesafe ilişkisi yaşadığım adam bana kendi ülkesinden kesme tahtalı tabak almıştı böyle kamp için kullanıliyor, çok hafif. Kesme tahtası kısmıyla yemek hazırlıyorsun,sonra kauçuk gibi olan kısmı yukarı kaldırınca ister tabak ister kase oluyor. Yanına da bir ucu kaşik-bir ucu catal-kenari bıçak olan-boyle kutusu olan şirin bir şey ve üstünde bana taktiği lakabin resmi olan bir torba almis. Torba de yıllardır kurtarıcım,kabina koyunca kesinlikle yer kaplamiyor,ama içi kocaman-dunyalari taşır
Ve ben o kadaaaaar mutlu olmuştum ki, bugüne kadar aldığım enn harika hediye. Çünkü bayram değil seyran değil, onu görmüş - aklına ben gelmişim, kamp yaparken rahat ederim diye heveslenmiş, atmış çantasına aylar sonra gelince vermiş. Yani bence hediyenin güzelliği budur. 'bu bana seni hatirlatti' demek, ya da verdiğinde karşı tarafın mutlu olması...