hata mı yaptım (hediye)

Sonuçta denemiş erkek parfümü de olsa :))
Peki sizce şu an önemli bir ayrıntı değil mi hediye almak?
Bence önemli olan hediye almaktan ziyade karşı tarafı da mutlu edecek şeyler yapmak. O mutlu olunca senin de mutlu olman. Ama karşı tarafı mutlu edecek şey bu kadar basitken yapmamak bence kesinlikle iyi niyetli bir davranış değil.
Hediye yani, ki bir kadıni mutlu etmek için illa da mücevherler almak gerekmiyor ki. Uzun mesafe ilişkisi yaşadığım adam bana kendi ülkesinden kesme tahtalı tabak almıştı böyle kamp için kullanıliyor, çok hafif. Kesme tahtası kısmıyla yemek hazırlıyorsun,sonra kauçuk gibi olan kısmı yukarı kaldırınca ister tabak ister kase oluyor. Yanına da bir ucu kaşik-bir ucu catal-kenari bıçak olan-boyle kutusu olan şirin bir şey ve üstünde bana taktiği lakabin resmi olan bir torba almis. Torba de yıllardır kurtarıcım,kabina koyunca kesinlikle yer kaplamiyor,ama içi kocaman-dunyalari taşır
Ve ben o kadaaaaar mutlu olmuştum ki, bugüne kadar aldığım enn harika hediye. Çünkü bayram değil seyran değil, onu görmüş - aklına ben gelmişim, kamp yaparken rahat ederim diye heveslenmiş, atmış çantasına aylar sonra gelince vermiş. Yani bence hediyenin güzelliği budur. 'bu bana seni hatirlatti' demek, ya da verdiğinde karşı tarafın mutlu olması...

Zararin neresinden dönersen dön kar kardr bence bi daha arkana bakma koşarak uzaklas özel günlerde bile böyleyse bildign cimri bu adam evlendkten sonra cok pişman olursun

Güzel bi hediye alıp telafi edeyim diyor. Sizce yeterli mi ?
Sana yeterliyse bize hava hoş.
Yarın öbür gün evlendiğinizde kabalık yaptığında güzel bir hediye alacak sende tav olacaksın devam edeceksin hayatına.
Hediye dediğin düşünülür alınır verilir mutlu edilir.
Ne o pazarlık yapar gibi "güzel bi hediye alayım anlaşalım ver elini hadi hayırlı olsun" tarzı kurban pazarlığı modunda.

O kadar saçma ki şıu yaptığınız sen hediyeleşmeyi seviyosun ama karşındaki sevmiyo nereye kadar zorla aldırıcaksın acaba,ona aldığın şeyleri buraya sıralayacağına kendine gidip o parayla montu alsaydın .
Hediye almayı seviyosan hediye vermeyi seven birini bul bence çünkü değiştiremezsin, hediye almaması sevmediği önemsemediği anlamına gelmiyo bence

Ağzı çok iyi laf yapar. %100 haklıyım derim konuştuktan sonra benim de bazı haksız olduğum yönler var diyorum.

Alıştırmak için o kadar çaba gösterdim ki. Artık söylüyorum açık açık. Bi sonuç yok.
Çabası telafi edeyim güzel Bi hediye alayım, haklısın diyor. Bu kadar

Bu adamın en büyük zaafı nedir? En önem verdiği hassas oldugu nokta nedir? Herkesin bir zaafı vardır? Ordan vurun onu bakalım nasıl oluyormuş
Hakaret etmemden şahsına karşı kötü laflar etmemi kaldıramıyor. Gururu inciniyormuş.
Bayağı Bi sövüp saydım zaten. Telefonu yüzüme kapatana kadar

Benim esim bana ilk bulusmalarda bir gül getirmisti. Hemen görmiyim diye ceketinde saklamisti ve bu yüzden bükülmüstü gül. Kurutup hala sakliyorum. Bence hediyenin maddi yönü degilde ama düsüncesi cok önemli. Esim bana hala ara sira güller getirir. Yani nasil baslarsa öyle devam eder. Diger yönleri nasil bilmiyorum ama bu konuda haklisiniz

Bari göz boyamak için alsaymış,o da yok.
Ara sıra hediye alan,gönlü hoş eden,şaşırtan bir erkek istemeniz normal.bu da öyle bir adam değil madem,demekki istediğiniz adam bu değil.
Sevgiliyken yapmayan evlenince zaten yapmaz.
Cimri mi,hödük mü,odun mu anlamadımki.
Söylendiği halde de yapmaması.
Sizi mutlu etmek istememesi.
Ayrılma kararınızı normal buldum ben.
*huyunu suyunu beğenmediğiniz adamlarla sırf "seviyorum" diyerek evlenmeyin sevgili bekarlar

Hediye dediğiniz nedir ki, hoşluk bir hatırlama, hoş bir anı. Yani konu sahibi araba alsın demiyor ki, bir demek cicek alsa yeter. Haftasonu kvnin doğum günü, eşimin mesai saatleri uzun, kayınbiraderim öğrenci, görümce başka ilde zaten, ortak hediyeyi ben alacağım. Ne olacak bir yerim mi eksilecek?

Ultra cimri olan bu insanla hiç mutlu olamazsıniz .sevgiliyken insan varını yoğunu ortaya koyuyor neyi varsa aşktan gözü gormezken bu adamı bırakmanız iyi olur yoksa ömrümüz mutsuzlukla geçer .değersiz hissederek.

Bir hediye herseyi unutturacaksa yeterli.
Unutturmaz elbette, haklısın telafi etmek için hediye alayım diyor. Başka ne yapabilirim sen söyle diyo. Kendime o kadar kızgınım ki, üzülüyorum neden üzülüyorum anlayamıyorum. Hediye al dedim öğren bil. Almadı. Değer vermemek resmen. Anlamı konuş dur umrumda değil. Ama ben hala öok üzgünüm

Güzel bi hediye alıp telafi edeyim diyor. Sizce yeterli mi ?

Bence yeterli değil,aksine kaba bir söylem.Susturma hediyesi mi alacakmış sana ?

Olması gereken senden özür dilemesi,hatasını anladığını soylemesi,seni çok sevdiğini ama bu konuda çok düşüncesiz davrandığını kabul etmesi şeklinde olmalıydı.
Ve hemen kavganın üzerine ağzın kapansın diye değil,beklemediğin bir zamanda,gerçekten değiştiğini kanitlamak için,seni düşünüp sana özel bir hediye ile başlamalıydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…