- 17 Ağustos 2011
- 22.076
- 137.925
-
- Konu Sahibi BlancKahkul
Bence önemli olan hediye almaktan ziyade karşı tarafı da mutlu edecek şeyler yapmak. O mutlu olunca senin de mutlu olman. Ama karşı tarafı mutlu edecek şey bu kadar basitken yapmamak bence kesinlikle iyi niyetli bir davranış değil.Sonuçta denemiş erkek parfümü de olsa :))
Peki sizce şu an önemli bir ayrıntı değil mi hediye almak?
Zararin neresinden dönersen dön kar kardr bence bi daha arkana bakma koşarak uzaklas özel günlerde bile böyleyse bildign cimri bu adam evlendkten sonra cok pişman olursunMerhaba hanımlar.
Anlatmaya başlamadan belirteyim benim için hediyeleşmek çok anlamlı ve özel Bi durum. Hele karşında ki özel Bi insansa.
Sadece hata mı yaptım, anlamak istiyorum. Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeydiz, sık görüşemiyoruz. İlk 1 sene falan bana hiç hediye almadı. Düşüncesiz diye düşündüm. Bide ne bileyim net değildik, ondan kaynaklı olabilir dedim.
Benim için hediyeleşmek önemli olduğundan, bu durumu aşalım diye her buluşmada ona ufak hediyeler almaya başladım. Yazayım hatta; kravat, telefon kılıfı, kitap, atkı bere takımı, çikolata, kol düğmesi vs. Derken o bir tane gül bile alıp gelmedi yanıma. Baktım anlamıyo, anlamak istemiyo, açıkça dedim ki x benim için hediyeleşmek önemli. Tamam yine tık yok. Zorla bir mont aldırdım, diye diye resmen kızacaksınız ama zorla aldırttım.
Neyse 14 şubat oldu akıllandı diyorum hediye aldım paket yaptım vs gönderdim. Yok unutmuş şimdi alayım dedi. Aldırtmadım. Montu zaten zorla aldırttım bide bu hediye zorla gibi olacaktı :)
Doğum günüme geldi, zaten 2 senedir hediye falan almamıştı. Konuşurken laf arasında bitanem .... benim doğum günüm unutmadın demi dedim, (ben onun doğum günlerinde hediye almıştım) yoooo unutmadım Can'ım aklımda falan diyo (doğum günümden 3 gün önce hatırlattım). Ve bana yine hediye almadı. Tabiri caizse açtım ağzımı yumdum gözümü. Çok kırıcı şeyler söyledim, rencide edici şeyler. Bitirdim. İçim içimi yiyo hata mı yaptım? Arayıp özür dilemem gerekir mi ? Lütfen objektif olun.
Son olarak şunu da belirteyim ailemle tanıştı, bende onun ailesiyle. Ekimin ilk haftası nişan yapacaktık.
Güzel bi hediye alıp telafi edeyim diyor. Sizce yeterli mi ?Israrla almamış resmen,bakalım bundan sonra ne diyecek nasıl gönüllünüzü alacak ya da almayacak,böylece ayrılırsanız fazlasıyla iyi yapmışsınız demektir.
Biz eşimle tartıştığımızda ya da hata yaptığında üç saat dil dökerdi pişmanlığını görürdüm gözlerinde ya da düzeltme çabasını. Bunu hissediyorsanız affedin yok öylesine bi hediye teklifiyse uğraşmayın.Güzel bi hediye alıp telafi edeyim diyor. Sizce yeterli mi ?
Sana yeterliyse bize hava hoş.Güzel bi hediye alıp telafi edeyim diyor. Sizce yeterli mi ?
Bir hediye herseyi unutturacaksa yeterli.Güzel bi hediye alıp telafi edeyim diyor. Sizce yeterli mi ?
Güzel bi hediye alıp telafi edeyim diyor. Sizce yeterli mi ?
Ağzı çok iyi laf yapar. %100 haklıyım derim konuştuktan sonra benim de bazı haksız olduğum yönler var diyorum.Bilemedim valla. Bu huyunu örtecek bir tutumu var mıydı peki, bunca zaman ona bağlı olmanızı sağlayacak hangi yanı vardı? Üzülmenizi istemem ama size deli divane aşık değil anladığım kadarıyla. Hatta bence hak ettiğiniz kadar sevmiyor sizi.
Alıştırmak için o kadar çaba gösterdim ki. Artık söylüyorum açık açık. Bi sonuç yok.Niye bu kadar ısrarla almamış ki haketmiş aslında. Hatırlattığınız halde söylediğiniz halde almaması garip cimri olabilir mi acaba. Bende hediyeye önem veririm. Ama bunun içinde bitirmezdim zamanla alıştırmaya çalışırdım. Ayrıldıktan sonra hatasını anlayıp bir çaba gösterdimi peki?
Hakaret etmemden şahsına karşı kötü laflar etmemi kaldıramıyor. Gururu inciniyormuş.Bu adamın en büyük zaafı nedir? En önem verdiği hassas oldugu nokta nedir? Herkesin bir zaafı vardır? Ordan vurun onu bakalım nasıl oluyormuş
Unutturmaz elbette, haklısın telafi etmek için hediye alayım diyor. Başka ne yapabilirim sen söyle diyo. Kendime o kadar kızgınım ki, üzülüyorum neden üzülüyorum anlayamıyorum. Hediye al dedim öğren bil. Almadı. Değer vermemek resmen. Anlamı konuş dur umrumda değil. Ama ben hala öok üzgünümBir hediye herseyi unutturacaksa yeterli.
Güzel bi hediye alıp telafi edeyim diyor. Sizce yeterli mi ?